D53A1554

D53A1539

Blue cute top

D53A1478       D53A1611

D53A1719

D53A1453

D53A1512

Top: Zara
Pants: Gina Tricot
Sneakers: Converse
Bag & sunnies: Céline
Coat: Sand

Au revoir!

I dag går turen til Paris, og i skrivende øyeblikk sitter jeg på flyplassen og venter på ombordstigning. Denne vimsen her har ikke fått med seg at flyet til Paris egentlig gikk for ett døgn siden, så nå har alt blitt ombooket og jeg blir til fredag istedenfor torsdag. Puh, heldigvis løste det seg uten alt for dyre endringer! Dere kan tenke panikken kom snikende da jeg sto på matbutikken og sjekket flybilletten i går kveld. Ha ha! Men nå er jeg pakket og klar for tre deilige, hektiske dager i muligens verdens fineste by. Jeg kan ikke si så alt for mye om formålet med reisen, annet enn at det er en businessreise hvor jeg reiser med businesspartneren min. Gleder meg til å fortelle dere hva jeg har drevet på med det siste året så fort jeg kan! Ønsker dere en strålende fin tirsdag ♥

// Today I’m leaving to Paris, and in this very moment I’m actually at the airport waiting for my flight to board. Actually my flight to Paris left Monday morning, and I totally messed up the dates. I mean, how is it even possible! So typical me.. Luckily I managed to re-book everything and instead of leaving Paris on Thursday, I’m staying till Friday instead. Problem solved! Can’t wait to be in Paris again, one of the most beautiful cities in the world. For you who wonder, I’m going on a business trip with my business partner. Unfortunately I can’t tell you anything about it yet, but be patient! I’ve been working on this project for almost a year now, and I can’t wait to reveal it to you guys. Well, my flight is boarding! Have a great day lovelies, talk to you from Paris! Lot’s of love. Xx

Previous Post
Next Post

26 thoughts on “Going to Paris ✈

Comments are closed.