D53A2562

.. Akkurat slik en lørdag skal være!

Jeg er som dere vet et rutine og tradisjons-menneske, som liker å bevare de små, få, autentiske, gode minnene så lenge jeg bare kan. Ikke minst så ofte jeg bare kan! Det betyr at hver gang jeg besøker besteforeldrene mine drar vi på lørdagene først til Sandnes på stam-cafeen og spiser det faste: horn med ost og skinke + kakemenn og kaffe. Deretter tar vi alle turen innom favorittbutikken min Villa Rosa, og drar så inn til Stavanger hvor vi kikker litt til i butikker, morfar i bokhandlere, samt går på vår andre stam-café atter en gang. Altså, jeg lever for dette og det har jeg gjort så lenge jeg kan huske! Iiih..

D53A2584

D53A2618

Stavanger byr på uendelig mange koselige sidegater.

D53A2649

D53A2657

Billy stjeler et lite kyss som alltid! Morfar så den ikke helt komme, hehe..

D53A2566

D53A2551

.. Her har dere favorittbutikken min Villa Rosa i Sandnes som alltid bugner av fristende varer! I dag derimot holdt jeg meg litt i sjakk, men jeg røk likevel på en nydelig interiørbutikk i starten av gågaten. Med meg hjem ble det to nydelige puter i fløyel, samt et nytt gulvteppe til andre etasje i hjemmet!

D53A2627

D53A2656

Er det lørdag, så er det lørdag! Horn, kaffe, Kuli og kakemenn. Mmm!

D53A2540

D53A2572

D53A2527

Jeg er så glad jeg tok med meg Billy hit denne gangen. Han er verdens snilleste tass!

D53A2586

D53A2621

D53A2629

D53A2537

Jeg ønsker meg herved en lyseblå sykkel med kurv og blomster oppi. Se så fiin!

D53A2555

D53A2635

D53A2589

...

.. Rutinene og tradisjonene er ikke over enda! På hjemveien kjører vi innom matbutikken og kjøper inn alt mulig til lørdagskvelden. Vi snakker ‘kjempekaker’ som vi kaller dem, is, smågodt, chips, you name it. I kveld hører jeg forresten rykter om at mormor har bakt den gule suksesskaken til meg og det er seriøst favoritten min over alle. Den ryker til Skal vi danse, det er sikkert! Er det lørdag, så er det lørdag – ikke sant? Jeg lever for dager som dette. Yaay!

Previous Post
Next Post

27 thoughts on “En koselig lørdag i by’n

 • Susannecasandra
  Så ut som dere har kost dere kjempe masse 🙂

 • Elina
  Hvor er skoene dine fra?:-)

 • Det hørtes ut som en perfekt lørdag <3

 • Maren
  Hørtes ut som en skikkelig koselig helg 😀 er så koselig å tilbringe tid med familien <3 koos deg masse , klem

 • Hilde
  Så utrolig koselig det ser ut! Alltid like inspirerende! Lurer på hvor den sorte vesten din er fra? 🙂

 • Fride
  Fineste deg og lille hunden 🙂
  Hvor er vesten din fra? 🙂

 • Linda
  Nice photos!! 🙂
  Can you always write in english?:) I dont understand your texts

 • J. L
  Hei, Eirin!
  Jeg har aldri kommentert på en blogg før, men nå føler jeg rett og slett ikke at jeg har noe valg; jeg må bare få sagt hvor imponert jeg er av deg og jobben du gjør!
  Jeg kjøpte Det Nye for noen dager siden, da jeg så hvem som prydet forsiden, og må bare si at jeg ble rørt til tårer av intervjuet ditt! Uten at jeg kjenner deg personlig vil jeg bare si at du virker som en utrolig nydelig og jordnær jente.
  Jeg kjente meg igjen av mye av det du skrev; selv spiste jeg lunsj alene på toalettet på skolen ved flere anledninger, og kjente virkelig det rørte noe ved meg da du snakket om det å ikke ha gode venner rundt seg. Jeg har heldigvis blitt eldre nå, og har klart å legge den tyngste tiden på grunnskole og vgs bak meg, men jeg kjente absolutt på de vonde, gamle følelsene da jeg leste om dine opplevelser med det å bli utestengt. Det er som sagt noen år siden jeg selv gikk gjennom alt dette, men selv den dag i dag er jeg veldig mye alene, og har bare èn person jeg føler jeg virkelig kan kalle en god venn. Det som derimot er annerledes nå er hvordan jeg tenker; for på tross av å være veldig mye alene, har jeg innsett at det faktisk er sånn jeg trives. Jeg er uten tvil et introvert menneske, og har de siste årene blitt mye flinkere til å godta det som en viktig del av personligheten min! Jeg føler ikke lenger på den skammen av å faktisk elske å gjøre ting ( eller å ikke gjøre noen verdens ting!) alene.
  For min del er det veldig befriende å vite at jeg faktisk klarer å gjøre ting alene uten å være avhengig av å ha mennesker rundt meg til en hver tid.

  Nå ble denne kommentaren veldig lang, men jeg ville bare la deg vite at din blogg er en av grunnene til at jeg har blitt mer fortrolig med den jeg er. At jeg har blitt stolt av meg selv rett og slett. Jeg ønsker deg virkelig alt godt i livet, og jeg gleder meg til å følge deg videre! Du har virkelig all grunn til å være stolt av deg selv!

  Klem <3

  • Ååå, søte, snille, kjære, fine du. Nå ble jeg helt rørt her jeg sitter. Ikke noe hyggelig at du kjenner deg igjen om jeg kan si det på den måten, men det er nettopp derfor vi alle har hverandre til å løfte hverandre opp! Ikke minst er det så fint når man blir kjent med seg selv og ‘skjønner’ hvordan man er som person. Stor klem og mange gode tanker. Heier på deg <3

 • Maren
  Åå digglørdag??? kose deg masse?
  Den ullgenseren fra samsøe er bare såå nydelig? Hvilken str har du i din? Skal bestille på nett så greir med en liten peilepinne?
  Ha en nydelig høstdag??

 • Kristin
  Hei 🙂 Jeg bare lurer på om du er fornøyd med clarisonic-børsten? Jeg lurer på om jeg skal kjøpe den, men er det verdt pengene? 🙂 Og hvor ofte bruker du den? Hører noen bruker den morgen og kveld, noen bare på kvelden/morningen, eller noen som kun bruker den et par ganger i uken. Håper på svar eller et eget innlegg med dine erfaringer 😀 Ha en fin uke 🙂

  • Hei Kristin! Jeg ELSKER clarisonic børsten 😀 Huden min har blitt så fin etter at jeg begynte med den føler jeg! Jeg har den alltid liggende i dusjen, og bruker den derfor hver gang jeg dusjer. Klem!

 • Hanne
  Du stråler på disse bildene!

 • synne
  Ah du er så vakker Eirin!! Nyt helgen med dine kjære videre!!

 • Lene
  At det går an å være så fantastisk VAKKER! Jeg har egentlig sluttet å lese blogger, men din er den eneste jeg må titte innom for å få inspirasjon. Stå på, jeg håper du aldri slutter å blogge. Hvor er den hvite genseren fra forresten? Knallfin 🙂

 • Kristine
  Du er så vakker! Også så skjønne besteforeldre <3 Ser ut til at dere har hatt det helt fantastisk 🙂

  Sikler etter strikkegenseren din fra Samsøe & Samsøe.. Er det denne? https://hoyer.no/toyo-o-neck-7316

 • Margrete
  Nydelige bilder! Ser ut som en koselig helg 🙂

 • Hvor er hundebagen som Billy sitter i ved bordet? Så fine bilder!

Comments are closed.