D53A2203

D53A2261

D53A2230

D53A2253

· ‘Sì’ by Giorgio Armani, my favorite ·

Etter at jeg begynte å bruke denne parfymen for noen måneder siden får jeg spørsmål om hva jeg bruker støtt og stadig. Derfor tenkte jeg det ville være en fin liten ting å tipse om i denne ukens tipser-spalte! ‘Sì’ av Giorgio Armani er akkurat passe søt men samtidig frisk etter min smak, og jeg er allerede på andre flasken. Har du en favorittduft du vil dele? Jeg elsker å være på jakt etter nye, men det er sjelden jeg orker å lukte meg gjennom et helt parfymeri.. ♥

// After I started using this perfume I get asked what kind of scent I’m wearing almost every time I meet new people. Therefore, I thought it would be nice to advice you guys about it in this weeks ‘Eirin tipser’ column! ‘Si’ by Giorgio Armani has this perfect combination between a sweet and fresh scent after my taste, and I’m already on my second bottle. Do you have a favorite scent you would like to share with us? I’m always on the hunt for new ones! Xx

Previous Post
Next Post

25 thoughts on “· Eirin tipser ·

 • Lisa
  Anbefaler å titte innom Heaven Scent i Oslo, Norges beste parfymebutikk spør du meg! 🙂
  http://www.heavenscent.no/

 • Andrea
  Ahh, Gucci Guilty er himmelsk

 • Susannecasandra
  Denne parfyme flasken var fin !:) har ingen spesielle parfymer jeg bruker. Tåler ikke parfyme «/

 • Kamilla
  God kveld 🙂
  Du lagde et innlegg om hvilken sminke du brukte i mai, bruker du fremdeles den samme sminken, da tenkte jeg spesielt på lancome fundation og bare minerals all over 🙂 den bare minerals så veldig mørk ut, men kan man fint bruke den selvom man er ganske lys, og er det et slags solpudder?:))

 • Marte
  Daisy Dream by Marc Jacobs er min favoritt!

 • Pernilla Degerstrøm
  Hei fine Eirin!
  Du MÅÅÅ prøve den nye dameduften til Hugo Boss! «the scient» heter den og den er sååå vanvittig god!!!

  Klem fra Pernilla

 • Mia
  Hei Eirin. Er det parfyme eller edt?

 • M
  Å nei, nå er hemmeligheten min ute? Haha neida, men Sì er virkelig fantastisk!

 • Linn
  Versace crystal noir er min absolutte favoritt! Får så mye skryt for den når jeg bruker den. Har byttet den ut ved et par anledninger, men ender alltid opp med den igjen. Prøv den:)

 • Madelen
  Ah, den brukte jeg selv før, mulig jeg får gå til innkjøp av den igjen neste gang 😀 jeg har tre-fire parfymer jeg elsker og som jeg bytter på å kjøpe! Nå bruker jeg Burberry body tender og den er så utrolig god! Den burde du sjekke ut neste gang du skal kjøpe parfyme 🙂

 • Min favorittparfyme <3 denne er så god! elsker bloggen din søta <3

 • Ida-Amalie
  bruker den selv, er kjempe fornøyd og er også på min andre flaske 😀

 • Johanne
  Så fin flaske!
  Jeg lurte forresten på når du skal kjøre spørsmålsrunde igjen?

 • Julie
  Hei Eirin <3 du må prøve D&G nr3. Veldig god!

 • Åsa
  Tror jeg må sjekke ut denne! «Acqua di Gioia» fra Giorgio Armani var lenge min favoritt, men da den gikk tom bestemte jeg meg for å prøve noe nytt: Magic fra Lancôme og ble positivt overrasket! Har fått mange komplimanger fra venner, og anbefaler å prøve den 🙂

 • Annie
  Hei Eirin! Jeg elsker denne parfymen, er på min tredje flaske! Noe sier meg at jeg burde prøve å finne en annen, og hvertfall bytte på litt 😀 Men jeg er avhengig!

 • Maiju
  Hi Eirin, my favorite parfume is also by Giorgio Armani, Sun di Gioia. Discovered it earlier this summer and fell in love with it right away!

 • Maren
  Viktor&rolf, bonbon. Lukter helt fantastisk!

 • Sandra
  Åååh jeg måtte også kjøpe flaske nr.2 av denne, men etter det ble jeg lei. Nå bruker jeg Olympea av Paco Rabanne, som er like søt og frisk, men ikke like tung som Si. Verdt å lukte på!:)

 • Christine
  Replica av Maison Margiela! De har flere forskjellige, Lazy Sunday Afternoon er min favoritt. Dufter fantastisk og varer hele dagen ??

 • Emily
  Miss Marisa Original er den beste parfymen! Den kan ikke kjøpes i Norge, kun over nett og er mer som en parfyme, uten den sterke parfyme lukten som kan gjemme den gode lukten. (Kommer i en liten beholder med roller, så den holder super lenge) Den lukter av plum blossom, cassis, fresh mint, waterlily.

 • Magnhild
  Denne parfymen er bare en drøm, har den selv og får også veldig mange spørsmål om hvilke parfyme jeg bruker:) gøy det 🙂

 • Julie
  Hei! Er dette den rosa eller «oransje» versjonen av Si? 🙂

Comments are closed.