I samarbeid med L’Oréal ParisD53A3123

· Step by step tutorial ·
Using Infallible Sculpt By L’Oréal Paris

Contouring er en trend som vokser seg større og større, og til tross for min interesse for makeup må jeg innrømme at dette ikke er en trend jeg har kastet meg helt på enda. I hverdagen liker jeg at sminkerutinen går fort unna, og jeg legger skygge under kinnbena med solpudderet mitt for at det skal gå raskest mulig. Hvorfor har jeg ikke kastet meg på trenden? Fordi jeg alltid har sett for meg at contouring er tidskrevende og vanskelig. Med Infallible Sculpt By LÓréal Paris er det ikke det. Faktisk veldig enkelt! Paletten er kremete, og man kan bruke både fingrene, beautyblender eller kost. Alt etter hva du liker.

D53A3109

· You can read more about the product and buy it here ·

Det som er unikt med contouring er at denne sminkemetoden skal fremheve dine beste trekk. Vi er alle forskjellige og vi har alle ulike ansiktsformer, og derfor er det også ulike måter å gjøre det på. Bli kjent med ditt ansikt og prøv deg frem! Jeg har et ganske rundt ansikt, men har likevel skarpe trekk når det kommer til kjeveben og kinnben. Jeg liker å fremheve disse sidene ved ansiktet mitt. Hvilke trekk i ditt liker du best? Be #selfieready!

Previous Post
Next Post

8 thoughts on “Be #selfieready

 • Susannecasandra
  gøy med film 🙂
  denne virka utrolig bra, bruker du den fast ?:)
  å lurer på en ting til, går det ann å holde av noe på klesalget som du skal ha på nett?:)

 • Line
  Hei!
  Hvor er øreringene du har i videoen fra? 🙂

 • Rikke
  Litt dumt at du viser det når du allerede har masse sminke på fra før da, får liksom ikke sett forandringen….

 • Julie
  Gjorde du noe med beauty blenderen når du byttet mellom de forskjellige stegene i videoen?

 • Sara Christine
  Kunne du laget en sminkevideo eller et innlegg der du viser hvilken sminke osv du bruker til vanlig?

Comments are closed.