D53A0586

D53A0536

.. I l-o-v-e chiapudding for breakfast!

Chiapudding er ikke bare knallgodt da det kan lages i uendelige mange variasjoner, men det er også noe av det sunneste du kan få i deg på morgenkvisten. Ett glass er fullspekket med alt kroppen elsker og trenger! Her får du i deg både Omega-3 og Omega-6, mineraler som jern, kalsium, fosfor, magnesium, selen og i tillegg vitamin-C. Det er også en fullverdig proteinkilde da chiafrøene inneholder alle 8 kildene til aminosyrer, og det er også en super kilde til fiber som gjør deg mett lenge etter frokost. I dag skal jeg dele en litt mer eksotisk oppskrift med dere, med kokos og pasjonsfrukt! Det er en nydelig kombo.

// Chia pudding is super yummy and there’s a ton of ways to make it when it comes to flavors and combinations. It’s also really healthy and good for your body. In my eyes the perfect food in the morning to kickstart your day! Chia seeds are among the most nutritious foods on the planet. They are loaded with fiber, protein,Omega-3+6 fatty acids and various micronutrients. It makes you feel fuller longer and today I’m gonna share an exotic version with you.

D53A0602

.. Visste du at Chia betyr styrke? Det gir deg både styrke og energi!
// Did you know that Chia means «strength»? It gives you energy and strength.

D53A0556

· The chia pudding recipe ·

2 dl kokosmelk / 2 dl coconut milk
En klype vaniljepulver / A pinch of vanilla powder
Litt honning eller agavesyrup / A little bit honey or agave syrup
3 spiseskjeer chiafrø / 3 tablespoons chia seeds

Slik gjør du: Bland godt sammen alle ingrediensene (vaniljepulver og chiafrø får du hos helsekost – du kan også bruke vaniljesukker). Ha over blandingene i glass, og la det stå kjølig i kjøleskapet i noen timer. Jeg gjør det alltid rett før jeg skal legge meg, da er frokosten klar med en gang når jeg står opp om morgenen. Det eneste du gjør da, er å skjære opp en pasjonsfrukt å helle frøene over chiapuddingen. Litt revet kokos er også godt!

// Mix all the ingredients together and pour the mixture in a glass that you place in the fridge for a couple of hours. I always do it in the evening before I go to bed – then my breakfast is ready in just a second the next morning. Right before you serve it, add some fresh passion fruit and shredded coconut.

D53A0625

D53A0542

Wish you a fabulous day lovelies ♥


Previous Post
Next Post

14 thoughts on “Coconut & passion

 • Yummy! Denne kombinasjonen har jeg ikke prøvd meg på før, men pasjonsfrukt er jo så godt, så det må jeg definitivt prøve 🙂

 • What a yummy recipe! 🙂
  I am a huge fan of chia puddings myself, I need to try this one out!
  xx
  http://mariannelle.com/

 • Susannecasandra
  Dette så godt ut å hørtes godt ut !:)
  Ha en fin torsdag 🙂

 • Elise
  Hei.
  Den svarte bestikket du har fra kitchen vasker du det i oppvaskmaskinen? Jeg vurderer å kjøpe et slik bestikk men det blir jo anbefalt å vaskes for hånd, noe jeg syns er litt tungvindt 🙂

 • Du tar så fine lyse bilder, Eirin!! Denne kombinasjonen må jeg også prøve ut, er så glad i pasjonsfrukt:))

 • Stine
  Kan man bruke noe annet enn pensjonsfrukt?

 • V
  Er det en begrensning i hvor mye chia-frø man bør få i seg i løpet av en dag? 🙂

 • Mari
  Hei! Hva slags kokosmelk bruker du? Har sett at Rema både har en vanlig og en lettere variant. Bruker du en av disse to?:)

 • Sara Helene
  Hei Eirin!
  Du legger ut såå masse fint, og jeg må bare si at jeg blir veldig inspirert av deg og bloggen din!
  Jeg lurte bare på hvor du har kjøpt det UTROLIG fine bestikket?

  Klem fra Sara 🙂

Comments are closed.