D53A4915

D53A4906

D53A4957-001

Livingroom

D53A4928

D53A4813

D53A4920

· Atmosphere ·

Sakte men sikkert begynner ting å falle på plass her hjemme, og jeg er spesielt fornøyd med stuen akkurat nå. Grønne, eksotiske planter gir liv til leiligheten, den fine boilaskjenken setter prikken over i’en, gulvteppet gir en lun og koselig følelse, de myke putene og pleddet i sofaen.. Ikke minst den sorte lykten jeg kjøpte for bare noen dager tilbake. Den var egentlig ment for balkongen til sene kvelder, men når sommerværet er på hell har jeg den like så godt inne. Spesielt på kveldstid – jeg elsker å tenne lys og krype under pleddet når solen går ned bak de store stuevinduene. Det er rett og slett skikkelig, skikkelig fint. Herlighet som jeg trives! Mer enn jeg noen gang kunne forestilt meg. Jeg gleder meg alltid til å komme hjem, og det er akkurat sånn det skal være ♥

// Slow but steady things are starting to fall into place here at home, and I’m especially happy with the living room right now. Green plants gives life to the home, the beautiful shelf from Bolia turned out to be the perfect touch, the carpet gives a soft and calm feeling of cosiness, the pillows and blankets in the couch is perfect for late night snuggle.. And hey, not to mention my new black lantern. I was suppose to have it at the balcony, but since the summer weather is long gone I decided to have it inside instead. I love to light candles, especially at night when the sun goes down behind the mountain. It does something magical to the whole atmosphere. I really like it here in my new home, and I’m always looking forward to come home. That’s just how it’s suppose to be!

Previous Post
Next Post

19 thoughts on “The black lantern

 • Lykten er fra Kid!

 • Susannecasandra
  Så fint du har fått det nå Eirin 🙂
  Den lykten var kjempe fin:)
  Kan jeg spør hvor den stripete puten i sofaen er fra ?:)
  Ha en fin tirsdag 🙂

 • Melina
  Hei:-) jeg bare lurte på hvor stor Billy er? Hvor mye veier han og hvor høy er han? Han er helt nydelig!

 • Marte
  Så fint du har fått det! Husker du skrev om carriergirldaily. Ville bare tipse om tastethestyle.com, hvis ikke du allerede har vært innom der 🙂

 • Trine
  Hvor har du kjøpt pottene du har plantene i? 🙂

 • Celina
  Hvor har du kjøpt den svarte regnjakken? Jeg husker ikke hvor jeg så du hadde den, men den var sykt fin?

 • Mari
  Så fint det blir! Hvor er blomsterpottene fra?

 • Hedda
  Hei Eirin,

  Jeg flyttet inn i min første egenkjøpte leilighet for 2 måneder siden så sitter i samme situasjon som deg:) Møblene er på plass, men nå mangler jeg pynt i form av puter, veggdekorasjon og levende lys. Jeg har forelsket meg helt i din stil og elsker de lysestakene du har på stuebordet og spisebordet! Jeg har funnet noen som ligner, men liker dem ikke like godt, hvor har du kjøpt dine?

  Stor hilsen fra fast leser:)

 • Live
  Hvilken størrelse har du i acne skinnjakken din??

 • Kjempefint!

 • Hei, så utrolig fint du har fått det! Heldige du! Lurte på om du kunne lage en house tour, så vi kunne sett helheten! Det hadde vært moro <3 Ha en super dag!

 • Stine
  Hei Eirin! Jeg skal flytte og leter etter tv-benk, hvor er din fra? 🙂 Du har det så fint hjemme hos deg! ☺

 • Emilie
  Stuen din er helt nydelig, men jeg tror min favoritt ting i hele leiligheten er Billy!

 • Trine
  Så flott og stilrent du har det! Hvor har du kjøpt de hvite høye pottene? 🙂

 • Carina
  Du har fått det kjempe fint 🙂 Hvor har du kjøpt den hvite vasen på skjenken din? 🙂

Comments are closed.