D53A3747

D53A3789

D53A3767

D53A3759

· Lunch O’ clock! ·

Denne uken har vært en av de bedre på matfronten, og jeg ligger godt an når det kommer til listen over 10 ting jeg vil gjøre i juli – spesielt på punktet om å ta tak i kostholdet. Jeg har laget så mye sunt men godt på kjøkkenet – rett og slett kost meg! Premien er en stk lettere kropp, klarere hud og ett bredere smil om munnen. Kanskje best av alt så er smaksløkene tilbake til sine fulle fem. ALT av mat smaker hundre ganger bedre uten sukker i kosten! Dagens lunsj ble sandwich ala moah. Den består av to grove skiver toppet med kyllingpålegg med paprikakrydder, spirer, avocado og ‘smilende’ egg på toppen med litt dryss av chili og gastromat over. Mmm! Nå er magen mett og god, men jeg klarer likevel å nyte en kopp kaffe og noen knekk mørk sjokolade med pekan og havsalt til arbeidet, hehe. Planene for kvelden? Jeg skal dra med meg billy på besøk hos pappa og bestekompisen hans, Linus. Det er alltid like koselig!

// This week has been really good when it comes to eating healthy. I’ve made so much yummy food through the whole week and it feels amazing! And the price for being strict is a lighter body, clearer skin and a bigger smile than ever before. And maybe the best part – now that I have excluded sugar from my diet everything tastes so much more and better. I can just feel my tastebuds working harder! Haha.. Today’s lunch was sandwich ala moah! It contains two fullgrain slices of bread, topped with chicken ham with paprika spice, avocado, sprouts and a smiling egg. And hey, don’t forget to spice it up with chili and your favorite seasoning! It’s super duper delicious. Even though my stomach is really full, I’m still managing to enjoy a cup of coffee and some bites of dark chocolate while working.. Tonight I’m heading to my dads house with Billy, and that’s always fun. I love to see little B and Linus play together!

Previous Post
Next Post

24 thoughts on “My kind of sandwich

 • Emilie
  Du er klar over at det er akkurat like mye sukker og kalorier i mørk sjokolade som det er i lys sjokolade?

  • V
   Mørk sjokolade skilles hovedsakelig fra melkesjokolade ved at den inneholder mer kakaomasse og mindre melketørrstoff, noe som resulterer i en dypere sjokoladesmak og tørrere konsistens. Noen merker velger å ha høyt sukkerinnhold i mørk sjokolade (sånn luksus/kosesjokolade), andre velger å ikke ha noe sukker i det hele tatt. Men generelt kan mørk sjokolade sees på som sunnere fordi den har et høyere innhold av ren kakao, som er fullt av fiber, mineraler og ansioksidanter – og også hjelper på energien og humøret. Kalorier tror jeg ikke noen av oss trenger å henge oss særlig opp i, mtp. hvor høyt kaloriinnhold for eksempel nøtter har Det gjør ikke nøtter usunt av den grunn. Plis la jenta kose seg med sjokoladen sin med god samvittighet nå, oki?

 • Birte
  Hei Eirín!

  Jeg har siden du du skrev dette innlegget: https://eirinkristiansen.no/2016/06/05/all-about-the-skirt/ (stalker much, hahaa) drømt om det samme skjørtet! Såå utrolig fint. Jeg har jevnlig sjekket hjemmesiden til Cathrine Hammel, og nå er skjørtet ENDELIG på 50%, men jeg ville bare høre med deg om dette faktsik er det skjørtet du har. Hjemmesiden viser bare Ink Blue-fargen på bildene, men man kan velge fargen Sand, som er den fargen jeg regner med at du har 🙂

  Håper på svar!

  Ha en super dag, søte deg!

  Klem

 • Gyða
  Looks yummie! Can you tell me where the cutlery is from? 🙂

 • Susannecasandra
  Dette så kjempe godt ut 🙂 planene får kvelder her blir nok ut å spise å shoppe litt 🙂 er i gran canaria 🙂
  Kos deg masse hos pappaen din 🙂

 • Kate
  Oh i Love every post and cant wait for more! Could you please Tell me where you buy the Gold cutlery!???

  Lots of Love from munich!! Kate

 • karen
  Har du et tips til hvor man kan finne mange gode oppskrifter ? 🙂

 • I’ve been eating so unhealthy lately (without regrets tho) but I hope to get back on track soon and this sandwich looks really good so that already helps me as motivation 😀 Hope to see more food posts; love them! x
  http://www.carolineko.blogspot.com

  • I think we all have Caroline, it’s summer! But yeah it feels good to get back on track. Does a lot to my energy levels and wellbeing in general! More food posts to come 🙂 xx

 • Kristine
  Hvor er glassene fra? 🙂

 • Dette ser helt fantastisk godt ut! Skal definitiv testes ut når jeg er tilbake fra ferie <3 For som du sier, ALT smaker så utrolig mye bedre uten masse sukker i kostholdet.. Ha en fin dag, flotte deg <3

 • Amanda
  Får vi se noen smakebiter av kolleksjonen din, eller må vi vente til høsten?:)

  • Nå er jeg ikke helt med, hvilken kolleksjon? Haha

  • Amanda
   Ååå hadde bare hørt det gjennom rykter, og siden du sa du kommer med noe til høsten, som hvis går strålende kan bli noe du kan jobbe med i all tid 😀 Spent!!!

 • Ida
  Hvor kjøper du spirer? 🙂

 • Mari
  Hei! Kunne du laget en step by step eller helst video av den messy lave «dotten» du lager innimellom, som på en måte ligger litt ned i nakken? Det er så fint men får det aldri så bra til som jeg husker at du gjør! 🙂

Comments are closed.