annonse
New workout clothing-001

Sandaler, sneakers, bikinitopp med hvit kant, svart bikinitoppbadedrakt,
strandveske, sommerkjole, genserkjole, skjorte, solbriller, makeup

.. Salt in the air, sand in my hair!

Salget til Nelly er atter en gang fylt opp, og i kveld tenkte jeg det passet fint med litt beach tema ettersom at sommerferien er i gang. Nå er det flere år siden jeg var på strandferie selv (jeg drømmer om en i sommer, og lever enda i håp om at det blir til), men jeg har en klar strategi når det kommer til hva jeg ville pakket med meg i kofferten min. Blant annet en stor strandveske som tåler sand og strand, en bikini jeg føler meg fresh i, ett par gode sandaler, tynne bomullskjorter, lette og romslige sommerkjoler til å slenge over bikinien, solbriller og glødende makeup.. Ah, jeg lengter etter sol og varme bare ved å skrive om det! Alt i kollasjen er på salg, og nå får dere også 20% ekstra i rabatt på alt fra NLY One kolleksjonen, ved bruk av koden ONE24H ♥ Xx

// The Nelly sale is once again filled up with a lot of goodies, and tonight I though it would be nice to do a beach theme. The summer has officially started, and I bet many of you have beach vacations in your calendars for the summer. I’m hoping for one as well, all I can do is to keep my fingers crossed! When it comes to packing for a beach vacay, my strategy is clear. I want to bring clothes that I feel chic but still comfortable in. Like cute summer dresses that I can easily throw over my bikini, a big beach bag, sunnies, comfy sandals, dewy makeup products, loose cotton shirts.. The list goes on and one! Everything in the collage is on sale, and now you can also get extra 20% off the entire NLY One collection by using the code ONE24H. Wish you all a fabulous summer!!

Previous Post
Next Post

4 thoughts on “Beach babe

  • Susannecasandra
    Her var det masse fint 🙂 skal snart på strandferie så må nok bestille noe. Å ekstra gøy når det er salg 🙂
    Men kan jeg spør om en ting? Når tror du/ tenker du at restene fra klesalget kommer ut ?

  • Så nydelig!

  • I want it all! Spesielt sandalene og skoene – LOVE! Ha en super fredag, superwoman <3

Comments are closed.