Sponset av Desenio

D53A6231

D53A6347

D53A6461

D53A6453

Office desenio

D53A6335-001

D53A6295 (1)

D53A6260

⋅ It’s all about creating an
inspiring environment ⋅

Sakte men sikkert i eget tempo begynner kontoret og føles som en inspirerende arbeidsplass. Som med hjemmet ønsket jeg å innrede litt og litt over tid, slik at jeg skulle få det akkurat som jeg ville uten noen form for forhastninger. Printeren er på plass, iMac maskinen min pryder skrivebordet, kaffemaskinen går som det suser om dagene, og jeg har til og med fått inn en grønn plante! Det er tegn til liv med andre ord, og jeg er her alt fra 5-7 dager i uken. Nå har det blitt så fint at jeg rett og slett gleder meg til å låse meg inn på kontoret om morgenen og det er så fint! Jeg har lenge ønsket meg noe på veggene, og Desenio har levert flotte grafiske plakater og posters til meg. Det var sannelig ikke lett å velge i det enorme sortimentet deres, men jeg er storfornøyd med sluttresultatet. Skulle jeg ville bytte dem ut er det lett som en plett, og rimelig! Jeg gikk for svarte rammer, og synes det gav en nydelig kontrast til de hvite veggene. Likevel tenker jeg å etterbestille en enkel gullramme, for å gi enda mer liv til bildeveggen mot det ellers så svarte. Hadde ikke det blitt fint? Jeg var litt bekymret for at det skulle ende opp med å se skjevt og rotete ut, men med skrumaskin, målebånd og vater kom jeg i mål på en drøy time. Yay!

Slow but steady my office is starting to look and feel like an inspiring workspace to me. Just like with my home, I wanted to decorate in a slow tempo over time instead of rushing into any decisions right away just so I could ‘get everything done’ in no time. The printer is installed, my iMac looks (and works) fab on the desk, the coffee machine is running like all the time, and I even got my first green plant. Yes, it’s a sign of life! I’m at the office around 5-7 days a week, and it’s therefor important to me to create an inspiring workspace. I’ve been really insecure about what I should hang on the walls, but now I finally came to a decision. The amazing online shop Desenio sent me these beautiful frames and posters, and I absolutely love the result! I went for black frames, but I’m thinking about ordering a gold one too just to break the pattern and make the wall more fun. What do you think about that? Xx

Previous Post
Next Post

26 thoughts on “Office posters

 • Så fint du har det 🙂 Ha en fin helg!

 • Christine

  Så fint 🙂 Har du prøvd de borrelåsteipene fra Chlas Olson til å henge opp bilder med? De er HELT geniale og superlette å bruke. Null hull i veggen og du kan da bytte rundt på hvor du vil ha rammene hvis du ønsker det. 🙂

 • Martha

  Så fint du har fått det! Hvor er sofaen fra? 🙂

 • Thea

  Så utrolig fint kontor! Likte bildene, hvordan størrelse er det på dem?

 • Åh du er så inspirerende altså. Kan jeg spørre hvor printeren er fra og hvilken printer det er? Er du fornøyd med den? 🙂 klem!

 • Susannecasandra

  Gud hvor fint kontore ditt har blitt:)
  Kjempe fine bilder 🙂
  Ha en fin lørdag

 • Digger det – du er så flink med detaljer Eirin!! 🙂
  Har vært så dårlig med å legge igjen kommentarer i det siste, men koser meg sånn med bloggen din.
  Ønsker deg ei god helg, klem fra meg og Lucy!!

 • Stine

  Hei! Lurer veldig på hva du gjør på kontoret så mange dager i uken? Skjønner at du sikkert svarer på mails og jobber med bloggen, men jobber du med noe annet ved siden av? Skriver du ny bok kanskje? 😀

 • Madelen

  Ser du har klessalg igjen- betyr det at det ikke blir lagt ut noe på bloggen/nett likevel? 🙂 har venta i spenning siden før du dro til New York nå,haha 😀

  • Hei Madelen! Jo, det blir det absolutt 🙂 Har spart det meste til Tictail. Der blir det solgt litt dyrere ting vel og merke!

 • Malin

  Så utrolig fint kontor du har fått! Liker det du gjør av interiør, egentlig alt du gjør.. Hihi..
  Siden du har skjønne Billy, vil jeg tipse om en helt nyåpnet dyrebutikk på nett! Den er så fin 😀

  http://www.netpets.no/

 • Emeline

  Hei! Kan jeg spørre hvor teppet du har i stua er fra? Så det på snappen?!

  • Det er fra Bohus 😀 Ønsket meg lenge, men de lignende ligger jo på nærmere 10 000,- (..) Ble så glad da jeg fant det til 1500,-!

 • Whoa! Mye bra der inne. Tror en gullramme blir megakult.

 • Wow! Utrolig fint 😀

 • Herrefred så fint du har det! Håper jeg får en like fin kontorplass i nyleiligheten min. Dette er kjempefin inspirasjon i alle fall. 🙂

 • jeanette

  Hvor har du kjøpt monstera vindusblad planten din? 🙂 Finner de ingen sted jeg, hehe…

 • Emeline

  Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den gullhengeren?:)

 • Pia

  Hei! hvilken strl har du på de størrste bildene ?

Comments are closed.