D53A1645

D53A1573

.. A little sneak peek

Sommeren har virkelig kommet, jeg trodde et lite øyeblikk at jeg bare ble lurt og at uværet ville melde sin ankomst igjen. Men sannelig ser det ut til at sommeren virkelig har startet, og værmeldingen viser sol og varme så langt en kan se. Jeg benytter muligheten til å dra frem de sommerlige plaggene mine og sprade rundt med bare legger. Så befriende! Dette antrekket er sommerens favoritt, den nye kjolen min fra Ganni er en ren fryd å bære.

Summer has arrived for real. I thought for a moment that it was too good to be true, and that the rain and cold would come back in just a minute. But no, the forecast shows summer far ahead in the future, and it makes me so happy! I exploit the opportunity to bring out my summer wardrobe. Being able to put on just a dress and leave the house with bare legs is so liberating! This dress from Ganni is a big favorite of mine. More to come soon!

Previous Post
Next Post

26 thoughts on “Peekaboo

 • Fast leser
  Hvor er den fine kjolen fra??

 • Margrete
  Så fine bilder! Elsker vesken! Hva heter den modellen? Er det en ny kolleksjon?

  Håper vi snart får se bilder av resten av leiligheten din 🙂 Badet, soverommet, osv.

  • Margrete
   Hvilken rullgardin endte du forresten opp med? 🙂 Er på jakt etter en selv… Valgte du en lystett?

  • Takk Margrete! Den er fra fjorårets kolleksjon 🙂 Badet og soverommet er langt ifra ferdig, men når det blir skal jeg selvfølgelig vise. Klem!

 • Kjempe nydelig antrekk! Gleder meg til å se hvilke antrekk du kommer til å ha for sommeren. Jeg eier ikke kreativitet innenfor mote. Trenger noen som bare kan fortelle meg hva jeg bør kjøpe og hvilke plagg jeg bør sette sammen. Ingen ting av det jeg har i skapet passer sammen og jeg føler jeg har ingen ting å ha på meg hver eneste morgen når jeg skal på jobb. Spesielt når været er skiftende slik som nå. Hvor vi går fra vinter til sommer. Alle klærne jeg er vant med å gå i pakkes bort til neste sesong og jeg må bygge opp garderoben på nytt… Kan jeg be deg om å gjøre noe? Eller som inspirasjon til et innlegg til deg 🙂 Kan du poste gode antrekk til å ha på kontoret/jobben? føler jeg er litt lost mellom skjorta og bleseren….

 • Susannecasandra
  Så nydelig kjole 🙂
  Det er så deilig å bare gå rundt med bare legger 🙂 ha en fin lørdag

 • Maria
  Åh, for et nydelig og sommerlig antrekk! Du stråler!
  Ha en herlig lørdagskveld <3

 • Anne
  Virkelig nydelig! Tenk så fin denne blir i kombinasjon med den vakre Boy’en din da – rene drømmen.

 • Catrine
  Hei:) Hvilken størrelse har du i kjolen? Super fin!

 • m
  Har du fremdeles acne meg skoene? Eller solgte du de på klessalget?

 • Emily B
  Ååh, kjolen?!! Hvilken størrelse har du? ??

 • Vårild
  Så vakker! Jeg begynner og endre smak fra mye farger og mønstre til enkelt og rent! Denne er midt i blinken til en enkel sommerkjole 🙂 Du er så heldig som har finvær! Her i Trondheim har det vært fint de siste to dagene, men dessverre mye vind…
  Ha en fin søndag!
  – Vårild

 • DINA
  Hei! Jeg lurte på hva slags foundation du anbefaler til en som er fra Kina. Jeg har brukt MAC PRO LONGWEAR FOUNDATION, tror jeg, men synes det blir veldig tørt, kakete og klumpete. Jeg savner den gløden. Og siden det er så mange forskjellige foundation alle anfebaler (mange anbefaler nye hele tiden så får aldri bestemt meg), lurte på på om du kunne tips om et par for en som er fra Kina, en som har glød, og en som har en rimelig pris!

 • maja
  Hei, du tar så utrolig fine bilder! Hvilket kamera bruker du?:)

 • Kjersti
  Fine Eirin. Du er et godt forbilde 🙂

 • Trude
  Hei Eirin! Hvilken str har du i kjolen? kunne tenkt meg den selv 🙂

 • Andrea
  Du er bare såå fin og inspirerende!! Får jeg spørre hvilken størrelse du har i kjolen? Fikk litt for lyst på den selv nå altså ??

 • fan nr1
  kan du pls begynne å video blogge mer!!
  elske bloggen din <3

 • Ingrid
  Hei 😀 Selger de kjolen enda? Hvilken modell? Har du link? 🙂

Comments are closed.