D53A9044

D53A9100-001

D53A9030

D53A9128

D53A9048

D53A9123

D53A9045

It’s called ‘Matte Velvet Teddy’ and
it is my ultimate favorite lip colour

Er det bare jeg som føler en evig jakt på den perfekte hverdags-leppestiften? Jeg synes det er så vanskelig å finne den rette! Da bestevenninnen min og jeg var i Amsterdam for noen måneder tilbake var vi i hvert fall en hel time innom Mac og prøvde ulike farger til leppene ble røde og såre. Jeg endte opp med å kjøpe med meg hjem to forskjellige leppestifter – den ene ble en bommert, mens den andre derimot har jeg totalt dilla på! Jeg bruker den hver eneste dag, og den går til alle anledninger og antrekk. Matte Velvet Teddy heter den, og den er på en måte litt brun/rosa på fargen! Når det kommer til leppestifter synes jeg de er finest når de er helt matte. Har du allerede funnet den perfekte leppestiften men kunne ønske den var matt på fargen trenger du ikke bekymre deg! Mamma dro nemlig opp det mest geniale produktet som transformerer alle ikke-matte leppestifter fra vesken sin. Insta-Matte Lipstick Transformer fra Smashbox! Jeg har enda ikke fått fingrene i en selv, så skrik ut om dere finner ut hvor det selges i bergensområdet. Den virket fantastisk god! Smask ♥

// Am I the only one feeling the struggle when it comes to finding the perfect lipstick? It’s so hard to find ‘the one’! When my bestie and I was back in Amsterdam a few months ago (best trip ever, I really want to go back!!) we went to Mac and tried out almost every single lipstick they had. Eventually after our lips turned red and sore, I left the store with two new lipsticks in my shopping bag. One of them turned out to be (as always) a bad choice, but the other one on the other hand is just perfect. I’m wearing it in the pictures and It’s called Matte Velvet Teddy! Love the name too haha.. I use it almost every single day and it goes to any occasion and outfit. But hey! If you’ve already found the perfect one but wish it could be more matte – you gotta try the Insta-Matte Lipstick Transformer from Smashbox! My mom have it and she aboslutely loves it. I want one too! I think matte lipsticks is the best. Kiss kiss

Previous Post
Next Post

30 thoughts on “On my lips

 • Susannecasandra
  Denne leppestiften var kjempe fin 🙂

 • Du är såå vacker Eirin, och det där läppstiftet passade dig verkligen! Kram

 • Denne er en av mine favorittfarger også, den er sååå fin <3

 • Camilla
  Superfin leppestift.

  Jeg har et annet genialt tips for å få leppestiften helt matt. Del toalettpapir i to (der hvor du ser at toalettpapiret er satt sammen av to) og legg den tynneste delen på leppene. Påfør deretter løspudder over, og voila du har matte lepper på 1-2-3! Bare et lite tips fra meg.
  Klem

 • I D A
  På V I S I T på Horisont har de noen super lekre farger i matte look. Merket er glo minerals. Bare et lite tips 🙂

 • Mariann
  Svært fin farge på deg! 🙂 Ser at de har produktet på KICKS, så kan være verdt å se innom der! 🙂

 • Kristine
  Takk for tips, er alltid på leit etter den perfekte leppestiften, men de er jammen ikke lett å finne 🙂 Jeg syns jeg så de solgte insta-matte leppestiften på kicks på xhibition sist jeg var innom, så verdt å sjekke ut 😉

 • anonym
  Insta-matte lipstick transformer fra smashbox får du tak i på kicks.no

 • Tone
  Den tuben fra smashbox kjøpte jeg også:-) genial! Jeg kjøpte den på kicks på xibition her i Bergen.

 • Mia
  Skjønne Eirìn, de selger Smashbox på Kicks 🙂

 • Anette
  Hei, jeg har et lite spørsmål angående Billy 🙂 Jeg har selv nettopp skaffet meg en nydelig valp, og lurte på hvordan og når du begynte med hjemmealene-trening? Min lille vil helst være oppå meg hele tiden om hun får mulighet, haha! Lurte også på om han sover i egen seng eller i din seng?

  • Hei Anette! Dette må du nesten se litt an da det er varierende hva som fungerer fra valp til valp. Jeg begynte med korte turer borte fra Billy etter at vi hadde vært sammen i noen uker og blitt ‘trygge’ både på hverandre og han i det nye hjemmet. Viktig at valpen føler seg trygg i omgivelsene den skal være alene i! Deretter økte jeg tiden mer og mer, egentlig ganske raskt. Her funket ‘the hard way’ rask og greit. Det er klart det blir litt gråting de første gangene, men det må man nesten bare overhøre. Det går fort over! Og lærer valpen seg til at du kommer hver gang den lager lyder, så vil den aldri slutte. Føl litt på det, og se hva som fungerer best for dere begge 🙂 Det er en fin tid du har foran deg, nyt hvert eneste minutt! Valpetiden flyyr, haha :O Billy sover forresten i sengen med meg. Noe annet hadde vært uaktuelt! Det er jo så koselig – han er (bank i bordet) helt røytefri også, så det gjør ingen verdens ting. Klem <3

 • Thea
  Synes denne minner mye om nyx matte lipstick i fargen euro trash, som er min personlige favoritt 🙂 den er også billigere, og enkel å få til tilbudspris. Betalte 38 kr for min. Lite tips til noen av dere 🙂

  • Thea
   Skjønner ikke helt hvorfor jeg er blokkert fra nettsiden etter å ha kommentert dette..? ??

 • Malin Roer
  SmashBox insta-matte finner du hos Kicks ??

 • Anna
  Kicks har!

 • Fargen passer deg kjempe godt. Så smart det smashbox produktet er. Jeg har aldri hørt om det, men nå er jeg også på utkikk:)

 • Så fine bilder 🙂 Du ser alltid så utrolig lykkelig ut på bilder, virkelig smellvakker!!

 • Rikke
  Velvet Teddy er såå fin! Men du burde prøve Brave også 🙂

Comments are closed.