D53A6649

· Goes to any outfit ·

Ballerinas med snøring er superhot denne sesongen, og jeg sikret meg et par av favorittene før det i det hele tatt var mulig å lufte tærne i den bitende kulden. Gjett om jeg er glad for det nå som vi har fått servert en deilig forsmak på sommer den siste uken! Jeg har brukt de så og si annenhver dag hele uken. Stilen min er veldig enkel, og kanskje litt maskulin til tider. Da synes jeg det er fint å bryte det hele med noen feminine sandaler. Jeg synes de er så fine stylet til sorte jeans, voluminøse lokker og en slitt denimskjorte – eller hvit boyfriend shirt for den saks skyld. Chic and effortless! Jeg kjøpte sandalene hos Bianco, og de robbet heller ikke lommeboken for penger. Sist jeg sjekket hadde de dem fremdeles inne i butikk, så det er bare til å løpe og sikre seg et par ♥

D53A6655-001

Previous Post
Next Post

23 thoughts on “Ballerina

 • Susannecasandra
  Disse er døds fine 🙂 tror nok jeg må bestille de hjem ja 🙂
  gikk det bra på Strømmen i går ?

 • Ooo, hot! 🙂

 • Åå disse var lekre! Må nok innom Bianco å prøve disse!
  Tusen takk for at du kom til Strømmen i går. Det var virkelig en drøm som gikk i oppfyllelse. Du er så fantastisk god og inspirerende!
  Ha en fin dag <3

 • Anne
  Ordentlig fint, og såå deilig med litt sommervær. Angrer bittert på valget av svart strømpebukse i dag (forsåvidt kjøpt etter anbefaling av deg og jeg angrer ikke!!) nå som jeg endte opp på en parkbenk i stekende sol istedenfor inne på universitetet!

 • De er helt nydelige! Snøring er som du sa super hot denne sesongen 😀

 • Anonym
  Er de flate, eller har de hæl? 🙂

 • silje
  Fine! Hvordan er de i størrelsen?

 • Kristi
  Hei Eirin!
  Jeg kjøpte nettopp min egen boy, og er selvsagt helt forelsket!! Problemet nå er at jeg er så inmari redd for den, haha..
  Hvordan tar du best vare på din? Impregnerer du ogsånn? Håper du har noen gode tips <3
  Stor klem

  • Hei Kristi! Jeg skjønner du er redd for den, det er jeg også! Jeg gjør ikke noe særlig med den, bortsett fra at jeg oppbevarer den i dustbag og orginalboks når den ikke er i bruk 🙂 Klem

 • Bell
  Kjempefine! Håper på å finne noen lignende i USA til uken 🙂 Hva er dine reiseplaner for sommeren? ..om du vil dele 🙂

 • Lisa
  Åå så fine, har du linken?:)

 • Karoline
  Hei Eirin! Eg lurte på om du kunne skrive steder og datoene får når du har boksigneringer? Skal du ha boksignering flere ganger i Bergen? Ville så gjerne fått det med meg 🙂 Ha en strålende helg! Hilsen Karoline

 • Adelen
  Utrolige fine sko, tror jeg må sikre meg ett par slike! Forresten lurte jeg på om du kunne blogge mer om trening/inspirasjon og kanskje skrive ett innlegg eller to om dine trenings rutiner/program eller «Ukens treningsprogram» osv.?

 • Mia
  Hei Eirin!
  Jeg har fulgt bloggen din lenge, men det er faktisk første gang jeg kommenterer. Nå var det virkelig på tide, for makan til en rå jente du er. Alt du har oppnåd og fått til så ung som du er, er helt utrolig. Bloggen sin oser av inspirasjon, ærlighet, varme og alt som er godt. Som småbarnsmamma og student er det veldig mye farting i løpet av dagen, og når jeg setter meg ned for kvelden er bloggen din det første jeg sjekker. Elsker å bla meg tilbake til gamle poster og bare hente masse inspirasjon. Jeg blir så glad langt i hjerterota av bloggen din, og det er helt sant. Håper du fortsetter leeeenge 🙂
  Stor klem fra en litt sliten mamma ?

  • Hei Mia! Denne kommentaren gav meg sommerfugler i magen. Utrolig koselig å lese 🙂 Jeg måtte gjøre det flere ganger. Det gjør meg glad at du liker bloggen så godt, det er virkelig motiverende! God klem til deg, ikke glem å puste mellom slagene. Håper du får en fin 17. mai feiring <3

Comments are closed.