D53A3614

· Damn fine ·

God mandag! Denne helgen har på en måte vært en av de mest slitsomme og tyngste jeg har opplevd noensinne, men også en av de mest spennende, elektriske og gledesfylte i mitt liv. Det har vært en berg og dalbane av følelser – et øyeblikk vil jeg bare gå å legge meg og sove i hundre år, et annet klarer jeg ikke slutte med flyttingen. Det var stille her i går, men det er litt sånn som jeg er når jeg kommer hjem fra reise med full koffert – jeg klarer ikke slappe av før alt er pakket ut. Dere kan tenke dere den følelsen med haugevis av flytteesker, det tar tid kan man si!

Happy Monday lovelies! This weekend has been one of the toughest and most stressful ones in my entire life, but also the mos exciting and joyful one of all time. It has literally been a rollercoaster of emotions from Friday to Sunday! In one minute I just wanted to lay down and sleep for like a hundred years, and in another minute I just wanted to keep on with the moving progress. Every time I travel I can’t relax before I’ve packed out my bags, so you can only imagine how I feel about a hundred moving boxes. Haha! It sure takes time, but I can’t complain. It’s fun at the same time!

D53A3606

...

Det var derimot veldig godt å våkne opp mandagsmorgen med en splitter ny leilighet ryddet fra brune kartonger. En skikkelig fresh start! Det er likevel litt småplukk som gjenstår, som montering av hvitevarer, diverse nye møbler, tv i stue og på soverom, utskifting av lister i hele leiligheten, innsetting av dører, endringer i det elektriske, badet er ikke klart før i juni, skyvedørsgarderober må bestilles.. Baaah. Men det blir SÅ bra til slutt, det får være motivasjonen min! Målet mitt i dag er å prøve og finne tilbake til rutiner. Innen alt fra mat og trening til kontor- og jobb. Need my routines!

On another hand it felt amazing to wake up this Monday morning in my brand new home with no brown moving boxes in sight. Talking about a fresh start to this brand new week! But still theres some things that needs to be done before I’m all set, such as installing white goods. But today my main focus is mostly to get back to my healthy habits and routines. There hasn’t been a lot of that this weekend I can tell you that.

D53A3603

Jeg gleder meg til å lage mitt første måltid i leiligheten på det fine kjøkkenet. Det første er vel allerede inntatt, men ikke hjemmelaget! Første kvelden min her i leiligheten på lørdag, kom Cath med den beste kombinasjonen i verden. Friske blomster og pizza. Det var så koselig å tilbringe første kvelden min her med henne! Vi lå på sofaen og spiste og fjaste med utsikt mot solnedgangen – vi prøvde oss også på montering av rullegardinen på soverommet, men det endte opp med at den ble festet med tape til taket. Haha! Så nå går den hverken opp eller ned – vi får ta tak i det i dag. Jeg har litt angst for skruehull i nybygg, men noen ting må jo bare skrus opp. Men først skal jeg ut å bestille skyvedørsgarderobe!

I can’t wait to cook my first meal in my new kitchen! Well, the first meal has already been eaten, but not made. Haha! My first night here on Saturday Cath brought flowers and pizza. Best combination ever if you ask me! We talked and enjoyed each others company watching the sunset. Cozy!

D53A3612

Have a kickass Monday!


Previous Post
Next Post

10 thoughts on “An update on how life’s going

 • Susanne casandra
  Dette er så gøy å følge med på Eirin 🙂 kan tenker meg det blir kjempe fint når alt er helt ferdig 🙂 så snill venninne du har som kommer med blomster å pizza 🙂
  Ha en fin mandag 🙂

 • Eirin
  Du er så flott, Eirin! Blir alltid i så godt humør og ikke minst utrolig inspirert av å klikke meg inn på bloggen din! Håper du får en herlig uke, og masse lykke til videre med innflyttingen! 🙂

 • Andrea
  Hei Eirin! Jeg lurer så fælt på om du og Cath skal fortsette med de hyggelige videoene dere laget? Det var så gøy å følge dere på den måten!
  Klem Andrea

 • Mari
  Hei! Har sett litt bilder av leiligheten din på Snapchat og jeg må bare si at den ser helt fantastisk ut! Gleder meg masse til å se når den er ferdig innredet 🙂
  Kan jeg spørre om du har dine Nike fleece tech-buksene dine i dame- eller herremodell? Og hvordan er disse i størrelsen? Lurer veldig på om jeg skal kjøpe i grå eller svart i og med at det er mange jenter i klassen som også har svart.. Kommer vel til å kjøpe begge fargene etterhvert uansett 🙂

  • Malin
   Jeg synes de er store i størrelsen og har en str mindre 🙂

 • I’m looking forward to see the apartment! 🙂

 • kos deg! 🙂

 • helene
  Hei! Gratulerer så mye med innflyttingen.

  Jeg kommar tvilsomt til å beynne å blogge og lage en business ut av det slik du har gjort. Likevel syntes jeg du er en inspirasjonskilde x 100, ser virkelig opp til deg! Måten du har fått til så mye, så bra, i så ung alder er virkelig inspirerende. Selv går jeg siste året på vgs, skal snart studere juss, og prøver å ha en slik «sunn» livsstil samt gode vaner slik du har. Det virker som om du endelig er på et stadie i livet hvor du virkelig har det bra, håper jeg er der om ikke lenge. Har mange venner + kjæreste, men trives dårlig på vgs. Gleder meg til å flytte og forhåpentligs virkelig blomstre, uansett hvor klisjé det høres ut.
  Uansett, jeg beundrer deg virkelig og unner deg alt det beste. Det fortjener du virkelig. Stor klem

 • Kos deg mye i den nye leiligheten! 🙂

 • Viktoria
  Hei Eirin! Hvor har du kjøpt jakken du har på deg? 🙂

Comments are closed.