Girls just wanna have fun

Y o u  J u s t  G o t t a  l o v e  h e r

For rundt ett år siden satt jeg på flyplassen i Bergen, klar for å sette kurs mot Oslo hvor jeg skulle filme en kampanje. Noen av mine fine bloggkollegaer skulle også bli med, blant annet selveste «Cath in the City». Jeg hadde aldri møtt henne før, og var nokså nervøs da jeg hadde lest bloggen hennes lenge. Med tanke på at jeg var det nyeste tilskuddet i Stylista, var jeg litt ekstra nervøs. Jeg så for meg at hun skulle være skikkelig fjollete, litt prippen, sukkersøt og uskyldig. Hun trodde jeg var sjenert, kanskje litt kjedelig og tilbakeholden. Det er morsomt hvordan inntrykk man kan lage utifra blogglesning! Da vi møttes sa det BANG, bokstavelig talt. Vi klaffet på sekundet, og det tok ikke mange minuttene før latterkrampene og tabbene kom på rullende bane, en etter en. Begge var superutadvendte, men den drøyeste humoren – med andre ord, vi tok oss selv veldig lite høytidelig. Siden den dagen, 7. mai 2015 har Cath blitt til en av mine bestevenninner og jeg er så takknemlig for å ha henne i livet mitt. Vi har det alltid like moro vi to! Krysser fingrene for flere Eirín & Cath videoer i fremtiden. Vi har i hvert fall mye gøy å by på. Stor klem!

About a year ago I remember sitting by myself at the airport, ready to shoot a campaign in Oslo with my blog colleagues. The blogger «Cath in the City» was taking the same plane as me, and I was really nervous about meeting her. I had read her blog for a long time, but I hadn’t met her before! I was the new kid in Stylista, and I really felt like it too. I thought she maybe was a little bit diva, sugar sweet, innocent and careful. She on the other hand though I was shy and a little bit boring. Haha! It’s funny how you make first impressions just by reading other peoples blogs. It’s almost a little bit scary! When we met it said BANG, and it was like friendship at first sight. We laughed all the way to Oslo, and we both got surprised when it came to how outgoing we both were. After May 7, 2015 Cath became a big part of my life, and she’s now one of my best friends. I absolutely adore her!

Girls just wanna have fun

♥♥♥


Previous Post
Next Post

18 thoughts on “Girls just wanna have fun

 • susannecasandra
  Så gøy at dere klaffa med den gang 🙂 håper at det kommer snart en video eller flere med dere 🙂 synnes det var så gøy å se på 🙂
  så fine bildet av dere, men kan jeg spør hvor skinnjakken din er fra?:)
  ha en fin onsdag 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Den er fra Acne 🙂 Fin onsdag til deg også!

   • Chris
    You guys always look so cool! And i love the leather jacket too.. May I ask which size you are wearing? 🙂 xx from Switzerland!

    • Eirin Kristiansen
     Thanks Chris! I’m wearing size 38 🙂 Xx

 • Så koselig 🙂 Dere er fine sammen! Elsker videoene deres og håper vi får sett en ny snart, hihi!

 • Dere er så fine, dere to! Håper dagen din er fin♥

 • Rikke
  Håper på mange snapchat videoer fra flyttingen din! 🙂

 • Søte jenter! ✨

 • Cecilie
  Dere er så fine sammen, og håper virkelog det kommer flere Eirin&Cath-videoer i framtiden!

  Men jeg lurte på en ting: jeg husker da jeg leste bloggen din i 2013(?) så mener jeg du bodde i New York og studerte? Isåfall lurte jeg på hva du studerte??

  Ha en fin kveld videre, Eirin!<3

 • LOVE YOU JENTEN MIN ♥

 • Ååå, dere er så fine, begge to!! Blir glad av å se de skjønne ansiktene deres.. hah <3

 • Dere er så herlige! Håper vi ser mer av dere fremover 🙂
  Også håper jeg vi får sett det nye huset ditt. Gleder meg i så fall veldig til å se hvordan du har gjort det!

  Klem B

 • Ida
  Dere to er SÅ herlige og ikke minst flotte <3 klem

 • Tora
  Har gledet meg til en ny episode lenge 🙂

 • Tonje
  Hei Eirin!✨ du er like inspirerende og vakker som alltid! Blir spennende å bli med deg inn i den nye leiligheten, den ser såå fin ut! Lurer på en liten ting, du bruker vippe Extension fremdeles sant? Hvilken lengde og bøy, har du på vippene dine? De er så fyldig og fine! Klem Tonje :-*

 • Jeg håper du lager flere videoer, det er kjempegøy å se dem. 🙂

Comments are closed.