Sponsored

My spring shoes

My spring shoes

My spring shoes

Nude, pink’ish

Overraskende nok har jeg ikke helt sko-dilla slik som de fleste fashionistas rundt om i verden. Jeg foretrekker å eie mindre par, og bruke dem jeg har til det nærmest går hull tvers gjennom sålen, haha! Nei, men det er faktisk sant – har jeg for mye dill i garderoben min av både klær og sko blir jeg helt gal. Da finner jeg aldri noe å ha på meg, ironisk nok! Less is more. Jeg personlig mener at man ikke trenger all verdens av sko og modeller – man kommer langt med de 5 klassikerne. Ett par boots i svart skinn, «herresko», sneakers, ballerinas, hæler – og er du bergenser? Noen lekre støvler. Jeg ønsker meg de lave, Original Chelsea støvlene fra Hunter. Men det får vente, for i går kjøpte jeg meg nemlig endelig en iMac til kontoret som jeg har ønsket meg en liten evighet. Så nå er det shoppe-stopp for en liten (burde vært lang) periode kjenner jeg! Men det var verdt det, jeg elsker den.

Forrige uke var jeg veldig heldig og fikk tilsendt et par sko fra Lacoste, og jeg har brukt dem omtrent hver eneste dag siden! Såå fine – klarer ikke helt sette fingeren på om de er nude eller lys rosa, men jeg liker dem. Nå er vårskoene i boks! Disse skal jeg ta godt vare på. Takk ♥

Surprisingly enough I don’t have this shoe obsession that most fashionistas all over the world seems to have. I rather prefer to have less pairs, and I’m not kidding when I say that I wear my shoes till there’s literally a hole through the sole. Haha! You think I’m joking? Nah, it’s true! If my wardrobe is overfilled with everything from clothes to shoes, I go crazy. Then I ironically don’t fint anything to wear. Less is more! And when it comes to shoes I think you’re just fine with the 5 basics. Boots, brogues in suede leather, sneakers, heels and ballerinas. Last week I got lucky – Lacoste sent me this beautiful pair of sneakers. I can’t decide if they’re nude or light pink’ish, but I love them! Been wearing them all week already. Thank you!

Previous Post
Next Post

16 thoughts on “My spring shoes

 • Kristin
  Hei! Jeg har et lite ønske ang. innlegg! Kunne du laget et lite innlegg om russetiden din?:D Det hadde vært såå gøy å lese!! Klem

 • susannecasandra
  Disse skoene var kjempe fine 🙂 hva heter de?:)
  ha en fin torsdag 🙂

 • susannecasandra
  har du en link til de?:)

 • Martine
  Kjære Eirin!
  Har nå fått lest ut boken din, og jeg sitter her og er målløs, overasket også beundret over deg! Hva du får til! Det er bare å ta av seg hatten, du klarer visst alt du! <3 Du har all grunn til å være fornøyd, boken er fantastisk!
  Klem <3

 • Lisa
  Hei Eirin!
  Lurte på hvor de svarte jeansene dine er fra?

 • Amalie
  Jeg synes de ser «gammelrosa» ut, kjempefine! Ha en fin dag, gode deg <3

 • Malin
  Jeg har tenkt meg til Bergen om 2-3 uker også MÅ jeg innom Smoothie xchange mens jeg er der!!! Lurte på hvor det ligger og om det ligger sentralt?:)

  • Eirin Kristiansen
   Hei Malin! Det ligger på Bystasjonen, i hjertet av sentrum 🙂

 • Såå fine sko 🙂 Har også kjøpt meg et par i beige, har ikke turt å bruke de enda, haha! De er i semsket skinn og jeg er såå redd for å skitne de til. Jeg er en av de med skodilla, og det er nesten pinlig hvor fin jeg blir på de når de er nye.. Men et spm, jeg vet ikke om dette er et innlegg som vil bli særlig innholdsrikt om du skulle skrevet om det, men jeg er bare så nysgjerrig på hvordan du «planlegger» innlegg, jeg tenker på ettersom du har blogg som jobb, har du en dag du skriver mange innlegg du fordeler utover uken, er det noen dager du ikke skriver et eneste ett (sett bort fra ekstremt hektiske dager du er på reiser og slikt)? For noen bloggere virker det som at nesten ikke tenker på dette, men jeg ser jo at dine innlegg er av kvalitet og du legger litt mer i det enn mange andre 🙂 Så jeg er bare litt nysgjerrig på dette med hvordan du gjør det med alle innleggene du kommer med i løpet av en uke, hehe!

 • Deimante
  Har du link til skoene? 🙂 Super fine!

 • B
  Helt enig med deg i det! Jeg eier bare noen par med sneakers og så boots. Men hva mener du med herresko? Så det sto i boka di også 🙂

Comments are closed.