The Cupcake ATM

The Cupcake ATM

The Cupcake ATM

The Cupcake ATM

 

780 lexington avenue
New York, New York 10065

 

Jeg trodde jeg hadde sett det meste helt til jeg spaserte forbi en Cupcake ATM i desember, da jeg bodde på Park Avenue like nedenfor Lexington Avenue hvor den befinner seg. Her kan man bare velge seg ut den typen cupcake man ønsker, dra kortet og vips – så kommer den ut i en nydelig innpakning i luken. Vi måtte selvfølgelig ta turen dit en gang til i går. Har dere sett noe så kult! Og mens jeg har dere her vil jeg gjerne dele min kjærlighet for Lexington Avenue. Yes, klisjé – men verdt å nevne! Dette har blitt til en av mine favorittområder i NYC. Her bugner det av nye og spennende butikker, vintagebutikker (alt fra billig til designer), blomsterbutikker, salonger, de klassiske butikkene og ikke minst koselige cafeer. Her er tempoet hakket lavere en 5th Avenue, og jeg elsker det. Skulle jeg bodd i New York ville det nok vært her jeg kunne ønske å ende opp!

I thought I had seen everything until I passed this Cupcake ATM in December, when I stayed at a hotel just down the street of Lexington Avenue. You simply just pick out the cupcake you want, slide the credit card an voila – out from the machine your dream cupcake appears. How cool is that! I just had to show my family yesterday, and everyone loved it. My sister ordered a red velvet, and she said it was the best she’d ever had. And hey, while I have you here! I just got to say how much I love Lexington Avenue. It’s my new favorite area here in New York! Here you can find a lot of unique stores, the classic stores, cozy cafes, vintage stores, beauty salons and more. If I could move to New York one day, I would love to live here.

Previous Post
Next Post

14 thoughts on “The Cupcake ATM

 • Susanne casandra
  Så kult 🙂 dette skulle vi hatt i norge:)

 • Ida?
  Hei Eirin!
  Har et litt random spørsmål (nesten litt flaut), men bruker du fortsatt REF sin sjampo & balsam?
  Hvis ikke hva bruker du nå for tiden? Håret ditt er alltid envy <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Ida! Med en mor som frisør hopper jeg fra merke til merke hele tiden. Den jeg har nå husker jeg ikke hva heter engang, men REF er veldig å anbefale om du snuser på det 🙂

 • Er det sant?!

  NAM! Best ATM ever <3

 • Så utrolig morsomt konsept! Elsker tipsene du kommer med til steder å besøke og ting å se i NY 🙂

 • Så utrolig morsomt! Merker jeg må til NY veeldig snart!

 • Har alltid hatt lyst til og prøve en sånn en siden jeg ser alle som er i NY er innom disse cupcake ATM’ene!

  http://www.josefine.blogg.no

 • Mia
  Hei! Elsker bloggen din, men det er noe med designet som liksom gjør den litt lite brukervennlig. Klarer ikke å sette helt ord på det, men teksten blir så liten og den Google oversette greia på toppen er litt irriterende. Altså digger innholdet og deg, kan godt hende det bare er meg, men likte det bedre sånn det var før:)

  Ha en fin dag uansett! <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Mia! Jeg får nytt design neste uke faktisk – jeg er helt enig med deg 🙂 Håper du vil like det nye! Klem

 • Åå, dette er noe av det kuleste jeg har sett! Dette SKAL jeg oppleve en gang, haha!! 😀 Håper du får en fin tur hjem <3

 • Herlighet så kult! Må være farlig digg å ha en sånn i nærheten, hehe.

Comments are closed.