NYC tips: Take a break at Chalait

NYC tips: Take a break at Chalait

NYC tips: Take a break at Chalait

NYC tips: Take a break at Chalait

NYC tips: Take a break at Chalait

NYC tips: Take a break at Chalait

NYC tips: Take a break at Chalait

NYC tips: Take a break at Chalait

224 West 4th Street, New York, NY 10014

Jeg elsker en bra kaffespot hvor jeg kan sette meg ned å finne hvilepulsen når jeg trenger påfyll. Om du noen gang skulle befinne deg i West Village i New York, kan jeg anbefale å titte innom Chalait for enten en grønn Matcha Latte, en liten matbit i form av en classic avocado toast, bakst eller rett og slett en grønn (eller svart, ja – de har det også!!) juice. Her er det fokus på mat og drikke av høy kvalitet – noe som merkes ved hver sipp og tygg. Baren er lys og åpen med sitteplasser vendt ut mot store vinduer – perfekt for litt inspirerende people watching til maten. Sjekk gjerne ut hjemmesiden (eller @chalaitnyc på Instagram) for mer informasjon om meny, fristende bilder and such. Matcha latten er virkelig å anbefale – dette er deres spesialitet og det smaker man fort, mmm.. Om du virkelig faller for den, selger de også alt du trenger for å lage den hjemme. Voila!

I love a great coffee spot where I can sit down and rest when I feel like re-energizing. If you every find yourself in West Village in New York, I can really recommend to take a little break and go to Chalait. They have the best matcha latte and avocado toast! And if you’re not up for that, they also sell green (and black!!) juices. The bar is bright with seating places faced out the enormous windows, which is perfect for some inspiring people watching with your latte or snacks. Check them out at they’re website here, or on Instagram (@chalaitnyc) for a lot of tempting food pictures, menu and such! I can really recommend the matcha latte – they make it perfect . And hey, if you love it you can buy everything you need to make it at home!

Previous Post
Next Post

22 thoughts on “NYC tips: Take a break at Chalait

 • Hit må jeg! Ser veldig fristende ut 😀

 • Victoria
  Hei! Hvor høy er du? Vet du hva du veier? 🙂 Du ser fantastisk ut!

  • Eirin Kristiansen
   Takk Viktoria! Jeg er 1.68. Når det kommer til vekt så synes jeg ikke det er noe man skal henge seg opp i. Jeg vet heller ikke konkret da jeg har kastet badevekten for lengst!

 • susannecasandra
  Dette så godt ut , å det ser ut som du koser deg veldig i NY 🙂
  ha en fin onsdag 🙂

 • Vårild
  Hei! Jeg lurte på om du kunne skrive litt om din appleklokke? Jeg er så nysgjerrig på hvordan den fungerer og egentlig litt»vitsen» med den 🙂 Det kaffestedet så absolutt koselig ut! Jeg elsker å sitte ved vinduene og se på de som går forbi og bare senke skuldrene og puste ut! Nå teller jeg ned dagene til boken din kommer i posten, jeg hoppet og hylte av glede når jeg leste innlegget og bestilte med en gang. Mamma lurte på hva som var galt, hehe. Håper du får en kjempe fin ferie i NY – det fortjener du!
  – Vårild

  • Eirin Kristiansen
   Hei 🙂 Den fungerer enkelt og greit som en utvidelse av iPhonen. For meg som jobber mye på iPhone med mails etc. lønner det seg veldig kjenner jeg – om jeg ikke hadde gjort det hadde jeg kanskje ikke hatt fullt så mye utbytte av den etter mine behov. Jeg er jobbmessig veldig fornøyd med den + at den fungerer utmerket som skritteller 🙂 Klem

 • Stine
  Hei Eirin!

  Blir så utrolig inspirert av bildene du legger ut, håper du nyter oppholdet!

  Jeg lurer på hvilket kamera du bruker for tiden, og evt linse? F.eks. på bildene av brooklyn bridge.

  Klem

  • Eirin Kristiansen
   Hei Stine! Det er hyggelig å høre 🙂 Jeg bruker Canon EOS 5D Mark III + 50, 35, 85 mm objektiver. Klem

 • Susanne casandra
  Hei igjen 🙂 kan jeg spør om du har funnet ut om den svarte jakken har kommet ?(den du gikk med på klesalget )

 • iselin
  Hei! du hadde en kjempe god oppskrift på noen lapper, eller kaker. vet ikke helt hva jeg skal kalle de! det er leenge siden du la oppskriften ut, helt i starten når du begynte å blogge. de var laget av eggehviter og kokos! kjempegode og fluffy. husker du oppskriften? haha

  • Eirin Kristiansen
   Nei, nå ble jeg litt usikker :O Sjekk matarkivet 🙂

 • EM
  Hei, jeg bare lurte på hvilket objektiv og kamera du bruker? bortsett fra Olympus PEN!

  • Eirin Kristiansen
   Canon EOS 5D Mark III + 50, 35, 85 mm objektiver 🙂

 • Ajla
  Det er en fryd å klikke seg inn på her! Oser av inspirasjon! 🙂 Klem!

 • Så vakre bilder, New York ser bare heilt fantastisk ut!!!
  ONE day skal eg dit eg og 😉

  Koser meg med bilda dine, og snappene på snapchat!!

  Nyt oppholdet!

 • Andrea
  Årh! Ser ut som du koser deg kjempemasse! Kom selv hjem fra NYC for noen dager siden og ser allerede på retur biletter! Haha, for en by altså. Dine NYC tips har forresten hjulpet masse i den store byen, det er jo så mye å velge mellom! Men jeg lurer på en ting, hvor har du kjøpt øreringene du har på deg på bildet?

  Kos deg masse videre:-)

  • Eirin Kristiansen
   Haha, det er lett for 😀 Kjekt at de faller i smak! Det gjør meg glad. Øredobbene mine er fra Bjørklund 🙂 Klem

 • Chris
  Hei, nydelig neglelakk. Hvilket merke og hvilken farge er det? Takk for svar 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Takk Chris! Picked Perfect by Essie 🙂

Comments are closed.