For the love of pantyhose

My favorite pair

For the love of pantyhose

· Control Tights 100 DEN MATTE by H&M ·

Når jeg ikke finner noe å gå med eller er midt i en kleskrise er alltid strømpebuksen en sikker vinner. Nå om våren er det dessverre for kaldt å kjøre all natural, og da sverger jeg til en type strømpebukse som i mine øyne er verdens beste. Den har vært en favoritt i flere år, som dere kanskje har plukket opp allerede! En klassiker er verdt å nevnes flere ganger spør dere meg. Når det kommer til hudfargede strømpebukser er det som oftest no-go for min del (da kjører jeg heller uten), mens svarte er alltid go-go. Gjerne til sneakers og en lang skjortekjole eller strikk. Pretty please!

When I don’t find anything to wear or when I’m right in the middle of a clothing crises, the pantyhose is always a big-time winner. Now in spring it’s unfortunately still too cold to go all natural, so therefor I swear to one type of pantyhose that has been a favorite of mine for decades. Maybe you already know about it, but if you ask me a classic can not be mentioned to many times! Skin colored pantyhose is a no-go for me (then I rather go without anything), but black ones though is always a go-go. Especially with sneakers and a oversized shirt dress or knitted sweater. Xx

For the love of pantyhose

♥♥♥


Previous Post
Next Post

30 thoughts on “For the love of pantyhose

 • Marthe
  Håper du koser deg massssse i NY! Jeg hadde blitt så glad dersom du fikk tid til å lese mailen min selvom jeg forstår byen frister mer utenfor dørene dine 🙂 ønsker deg en fin dag i den herlige byen ?

 • Susanne casandra
  Disse er kjempe deilige 🙂 det er så deilig å bare hive på seg strømpebukse å en strikke genser 🙂 ha en fin mandag 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Ingenting er mer komfortabelt enn det! Fin mandag 🙂

 • Rikke
  Ville bare gi et lite tips om strømpebukse. Den relativt nye strømpebuksen fra Pierre Robert i 50 denier hold in er superbra! Sklir ikke ned, er perfekt tykk og holder seg godt etter flere vask. Selvom den er hold in er den ikke kvelende trang. Jeg har sverget til den hele høst og vinter da jeg kun går med kjoler eller skjørt til tross for 20-. Den har heller aldri raknet for meg! 😀

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk for tips, denne må jeg sjekke ut Rikke 🙂

 • Carina
  Kjøpte meg en slik for noen måneder siden etter å ha lest om dem på bloggen din, og de skuffet ikke! Absolutt de beste, svarte strømpebuksene jeg har prøvd.

 • Ah elsker den kombinasjonen! Det beste av alt er jo at samtidig som å være pent også er tidenes mest comfy look – win! Lurer forøvrig på hvor de fine joggeskoene du postet på Snap i går er fra? Håper du har en fin dag.

 • Strømpis er alltid en sikker vinner! Digger skoene 😀

 • Kristin
  Skuffet over N.Y bloggingen din. Finner du ikke mer inspirasjon der nede enn at du må lage et eget innlegg om strømpebukser?

  • Eirin Kristiansen
   Jeg har ikke blogget annet enn NY siden jeg kom og tenkte det var kjekt med litt variasjon og andre tips innimellom – noen setter pris på det også skjønner du.

   • Kristin
    Ja, jeg mente at N.Y bloggingen din er skuffende. Du skriver ikke om noe du ikke har skrevet 100 ganger før. Nei, du har ikke blogget om annet enn New York, men det er det samme gamle; little cupcake bakeshop, butchers daughter og at du er så glad for at du er der. Det jeg mente med at du virker lite inspirert – du kommer ikke med noe nytt. Ikke nødvendig å svare frekt. Vet det er fristende når du føler at jeg er frekk, men det var ikke det jeg mente å være da jeg skrev kommentaren..

  • Hey u
   Finner ikke du mer inspirasjon i livet ditt enn at du må poste ufyselige kommentarer??

   • Eirin Kristiansen
    Kristin: For det første; hvorfor skal jeg komme med noe nytt her nå, når jeg etter så mange ganger her i NY har funnet stedene jeg ønsker å komme tilbake til – som er New York for meg? Det er klart jeg ønsker å dra tilbake til disse stedene. Det er ikke sånn at jeg drar til nye steder bare for å please dere, da ville jeg heller anbefalt å dra hit selv og kontakte en guide. Jeg er ingen guide – jeg deler det jeg brenner for. Og for det andre, hvordan i alle dager fant du svaret mitt frekt? Den ser jeg ikke, spesielt ikke stilt opp mot din 🙂 Ellers ønsker jeg deg en fin tirsdag. Håper den gjør deg godt!

 • Disse er de aller aller beste! Håper du koser deg masse i New York, og jeg DIGGER N.Y bloggingen din! stor klem

 • Strømpebukser for life, haha! Hvor er de lekre skoene fra?

 • Ingrid
  Jeg liker ikke de strømpebuksene, synes de er så løse over magen! Skulle tro de var «maternity»-strømpebukser!

  • Eirin Kristiansen
   Skjønner ikke hvordan det er mulig, for disse er jo laget med hold-in effekt og er stramme rundt magen? Tror du forveksler med en annen her :/

 • Stine
  Den strømpebuksen må jeg prøve! Er det lenge siden du kjøpte skoene dine, de er nydelige? <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Stine! De kjøpte jeg i fjor høst, så de blir nok litt vanskelige å då tak i dessverre 🙁

 • Siri
  Jeg selv sverger alltid til strømpebuksene fra Filippa K, både i 30den og 60den! Har faktisk hatt en i over 2 år uten å få spesielt mye «skraper» i den. Må testes ut!

  Kos deg i New York! Klem :*

 • Amina
  Er dessverre enig med Ingrid over her, kjøpte de samme og synes ikke de er helt stramme rundt livet… Men det er sikkert litt individiuelt hvordan man opplever det, nå etter alt påskegodteriet sitter de nok bra igjen haha!

  • Eirin Kristiansen
   Da bør jeg kanskje ta det som et hint at de strammer godt på meg, haha 😀

 • Mina
  Kjempe bra og inspirenrende blogging fra NY! Elsker at du kommer med noen tips og triks av og til! Kos deg videre i den fantastiske byen!!!

Comments are closed.