Innlegget inneholder adlink
My beautiful camera bag

Perfect for everyday use,
sightseeing and travel

Er det en ting jeg aldri forlater huset uten, så er det kameraet mitt. Tidligere har det ofte vært et ork fordi det er så stort og tungt, men etter at jeg anskaffet meg denne fine kameravesken har det bare vært en fryd. Denne vesken rommer Canon kameraet mitt perfekt, samt en lommebok og telefon om jeg skulle ønske det. Størrelsen er helt perfekt! Også fra en av mine store favorittmerker da.. By Malene Birger! Så om du er på utkikk etter en kameraveske som skiller seg ut fra de «vanlige» og står til de aller fleste antrekk – here you have it. Stroppen på vesken er bred i tøy med lekre gullkroker, hvilket gjør den behagelig å bære. Lengden på denne kan tilpasses, slik at den kan bæres på ulike måter, alt etter ønske og behov.

If I should mention one thing I never leave the house without, I’ll have to say my beloved camera. I used to think it was such a struggle to carry it everywhere, but after I spoiled myself with this camera bag it hasn’t been a problem ever since. This bag fits my big Canon camera just perfect, and also my wallet and iPhone. It’s from my favorite brand as well, By Malene Birger. So lovelies, if your looking for a camera bag that goes to any outfit – here you have it. The strap is wide in a soft fabric with hooks in gold, which makes it really comfortable to carry around everywhere. Love it!

My beautiful camera bag

· Get it here ·


Previous Post
Next Post

45 thoughts on “My beautiful camera bag

 • Agnes
  Hvor er den fra?

 • Det er første gangen jeg ser denne kameravesken og den skøyt rett til topps på ønskelisten min! Såå fin da <3 Tusen takk for tips skjønne Eirin, og ha en deilig helg!

  • Eirin Kristiansen
   Baaare hyggelig, Toril <3 Den er nydelig. God helg!

 • Kan du vise chanel vesken snart? Er såå spent 🙂

 • Emma M
  Den er superfin!! Når får vi se Chanelvesken? Gleder meg sånn!:-)

 • Ida
  Åå så fin jakke! Hvor er den fra? ?<3

 • Superfin Eirin 🙂 Og tusen takk for tips <3

 • Susanne casandra
  Denne var jo rå lekker 🙂

 • Sara
  Kor e jakka frå?:)

 • Mia
  Hvilken jakke er det du har på deg her? Superfin 😀

 • Ida
  Hvor er jakken fra ? ?

 • Madelen
  Hei 🙂 Hvor er den jakken fra?

 • Cath
  Hvordan jakke har du på deg? 🙂

 • Ingrid
  Hei Eirin,

  Hvor er jakken din fra? 🙂

 • Marianne
  Kan jeg spørre hvor jakken er fra? 🙂 kjempe fin!

 • Kjersti
  Såå lekker! Skal du forresten selge den grønne Selected Femme kåpen din på pop-up shopen? 🙂

 • Wow. I want it <3

 • Madeleine
  Nydeli jakke! Hvor er den fra? 🙂

 • Siri
  Åh den jakken fra Mango er såååå fin! Den kledde deg virkelig!
  Hvilken størrelse har du den i? Jeg er vanligvis en Small, men finner den ikke i butikk så må i så fall bestille. Hadde vært supert med en ca referanse! 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Takk Siri! Jeg har min i medium 🙂 Da får jeg plass til en god strikk under om jeg vil. Klem!

 • Maiken
  Hei Eirin, kan jeg spørre deg om hvilken str du har på jakken? 🙂 Kjempefin!

 • Aaah, dette er den perfekte kameravesken!! Hvorfor har bursdagen min allerede vært? 😉 Vet i allefall hva jeg ønsker meg mest nå.. Takk for flott tips, som alltid, fine <3

 • Åå, den var jo superlekker! Men, jeg må vell spare til salget deres, haha! Kan tenke meg jeg finner meg mange fine skatter der 🙂 Det blir gøy! Håper helgen behandler deg bra <3

  • Eirin Kristiansen
   JAA, det må du 😀 Gleder meg til å se deg der! <3

 • Vårild
  Så utrolig vakker! Jeg må skaffe meg en jobb, så jeg har råa til denne altså! Kjempe vakker! Ha en super helg!
  – Vårild

 • Emely
  Denne her var såå lekker! Jeg er selv på jakt etter en veske jeg kan ha kameraet mitt i. Dessverre får jeg ofte vondt i skuldrene hvis jeg bærer for tungt, så jeg lurte på hvordan denne vesken var siden den har bred reim? Hjelper det? Eller blir det ganske tungt likevel?

  PS. Jeg har aldri kommentert bloggen din før, men har lest den i over ett år nå! Får så mye inspirasjon fra bloggen din, det er desidert en av de beste der ute 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Emely! Det hjelper veldig at reimen er bred i slitesterkt stoff. Da er den så mye mer behagelig å bære! Jeg elsker den 🙂 Synes ikke det er tungt. Takk for fin kommentar <3

 • Har den egne lommer til objektiver? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Nei, det har den ikke. Hovedsakelig er det nok ikke laget som en kameraveske, men størrelsen til det er helt perfekt – så jeg har «døpt» min til det 🙂 Hehe

 • Caroline
  Hei! Kjempe fin veske. Hvilket Canon kamera har du?

 • Marthe
  Hei,
  ER denne vesken sort og hvit `? eller er den sort og beige ? Vansklig å se, bestilte på nett, men der stod det sort og beige, og vil egentlig ha hvit, om det eksisterer .

  Takk 😀

  • Sort og kremhvit 🙂 Denne kommer kun i denne fargen. Den nye kolleksjonen til BMB er kun i kremhvit nyanser, den gamle er hvit.

 • Marthe
  Okei, takk ! Elsker BMB <3 Gleder meg til den kommer i posten denne uken! Ha en flott dag videre :D:D

Comments are closed.