Sporty spice off duty

C o m f y  &  c o o l

Sporty spice off duty

...

Sporty spice off duty

Da var helgen endelig her, og jeg er såå klar for noen fine dager i Stavanger med besteforeldrene mine. Den følelsen hver gang jeg setter meg på flyet ned til dem har ikke endret seg et snev fra da jeg var liten. Jeg gleder meg alltid like mye til å besøke dem! De er spreke, koselige og gøyale – det perfekte stedet å rømme til når man trenger å bryte ut fra alt som heter hverdag og rutiner. Jeg pakker blant annet med meg fresht tøy fra Nike, men denne gangen er det off duty uniformen som blir med i kofferten. Synes det er så fint, jeg! Det er både chill og cool på en og samme tid. Boom! T-skjorten har de kuleste snittene til hverdags, og joggebuksen har jeg med tiden skaffet meg i både svart og grå. Den er superfresh!

The weekend is finally here, and I’m sooo ready to spend it in Stavanger with my lovely grandparents. The feeling I get every time I enter the airplane to go and visit them hasn’t changed a bit since I was a kid. I’m always really excited! They’re so fun to be around, and to me they’re home is the perfect place to go when I want to escape from the typical «everyday life» and routines for a little bit. I’m packing with me fresh clothing from Nike, but this time it is what I call my «off duty» uniform. Haha! It’s comfy but still cool, and I love it for everyday wear. Happy weekend lovelies!

Previous Post
Next Post

37 thoughts on “Sporty spice off duty

 • Monika
  Hvor er alt dette kjøpt? Sykt fint!!

 • nathalie
  SÅ fint! hvilken størrelse har du i tskjorten og buksa?

 • Anonym
  Hei Eirin!
  I og med at du nevner ofte hvor mye du trives i eget selskap, og er en introvert – kunne du skrevet mer om dette i et eget innlegg? Føler jeg kjenner meg igjen i mye av det du skriver, og syntes det er interessant å lese om akkurat dette. 🙂 Jeg føler selv etter at jeg ble singel gleden over å ikke være bundet til noen, og ser at jeg trives godt alene. Dette fører jo så klart med seg noen «ulemper», kanskje du kan si noe om dette? For eksempel det å reise alene? Jeg vil gjerne reise, problemet er at jeg har ingen å dra med, noe som i seg selv går bra – men jeg syns det er skummelt å skulle reise alene – dette fører til at jeg ikke drar noen steder.
  I tillegg har nesten alle vennene mine kjærester, og andre allerede fått baby og stiftet familie. Dette bidrar jo også til at man «føler seg litt alene», siden de har så mye til felles. Jeg føler ikke på behovet for verken en baby eller en kjæreste, i hvert fall ikke når jeg ser hvor avhengige de blir av dem. Dette fører igjen med seg temaet om sex – noe jeg ikke har opplevd på leenge, og folk blir jo sjokkerte når jeg forteller det. Ikke vil jeg dra på byen å finne et one night stand (hater å drikke….), og når jeg i tillegg ikke har kjæreste er det jo ikke så rart at sex ikke er et tema for meg akkurat nå. Haha! Tror du at du kunne skrevet noe om dette? I hvert fall svart på kommentaren min 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg har faktisk skrevet litt om dette.. Det kommer snart 🙂 Klem

 • De t-skjortene var superlekre! De kan jo som du sier brukes til hverdags men også som chilleklær – digg! Håper du får en fin reise og en strålende helg med dine besteforeldre <3 Klem!

 • Karen
  Hvor har du kjøpt buksa? såååå fine!

 • Carina
  Hvor er bukse kjøpt? Den var perfekt!

 • Susanne casandra
  Hvor er alt kjøpt ?:)
  God tur til Stavanger 🙂
  Å ha en fin helg sammen med besteforeldrene dine 🙂

 • Eirin
  Har du link til buksen og t-skjortene?:-) veldig fint!!

 • Tina
  Jeg lurte bare på om du bruker å ta/tar med deg Billy når du drar på slike turer? 🙂
  Ha en fin og avslappende helg!

 • Åå så mye fint! 😀

 • Malin
  Skal du trene mens du er der?:)

 • Amanda
  Hvor har du kjøpt disse Nike-klærne? Elsket buksa! 🙂

 • Marie D.
  Så stilig bukse, hvilken størrelse har du i den? Vil også bare si at bloggen din aldri har vært bedre, og jeg har fulgt deg så lenge jeg kan huske. Tydelig at du legger ned mye arbeid. Håper du får en flott helg i Stavanger:-)

  • Eirin Kristiansen
   Det er veldig koselig å høre, Marie. Varmer hjertet mitt! Klem

 • Monika
  Love these clothes!

  Love,

  http://www.thestyleventure.com

 • Karine Victoria
  Hvis du er i Sandnes må du ta innom butikken White som ligger på bystasjonen! Såå mye fint i klær og interiør som jeg tror du vil like 🙂 God tur sørover <3

 • Ragnhild Bakke
  Hei

  Kan du begynne skrive under innlegget hvor diverse ting er fra? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Jeg gjør det når jeg har på meg antrekk, og her er det jo tydelig at alt er fra Nike. Det har jeg også skrevet 🙂 Klem

 • Vårild
  Hei! Hvilke ørepropper/øretelefoner trener du med? Noen du vil anbefale? Ha en kjempe fin helg!
  – Vårild 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Jeg er veldig glad i Bose øreplugger! Suuper lyd i dem 🙂

 • Lone
  Såå fint!!! Hvor bestiller du Nike-klærne dine fra? Hvordan er disse i størrelsen? Jeg har de andre Nike-kosebuksene som var så populær før, bare helt grå/svart med et litt stort nikemerke på siden, og de er veldig små i størrelsen, så derfor lurer jeg på hvordan disse er i forhold 🙂 ha en fin helg med besteforeldrene dine! Klem <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Dette er fra Zalando. Alt er helt normalt i størrelsen vil jeg si 🙂 Tusen takk!! Klem

 • Jeg elsker denne type stil! Får skikkelig Angelica Blick vibber av det 🙂 Du får ha god tur til Stavanger, fine deg! xx

 • Kaia
  Hvor har du kjøpt buksen og t-skjortene? Love it! ??

Comments are closed.