img_9968.jpegimg_9969.jpegimg_9981.jpeg

· Career Girls Daily · 

God morgen kjære dere. Håper alt står bra til og at dere fremdeles henger godt med i den nye uken! For øyeblikket sitter jeg og koser meg med dagens første kaffekopp, og om en liten halvtime hopper jeg i bilen for en aldri så liten roadtrip til Voss hvor jeg skal jobbe med noe spennende hele dagen. Gleder meg! Nå gjenstår bare litt oppdisking av bilsnacks.. For litt siden bestilte jeg hjem noen krus fra min favoritt nettside som nå også åpner nettbutikk, Career Girls Daily. Hele denne siden er fylt med inspirerende artikler som gir deg tips til alt innen mote, karriere, helse og skjønnhet. Jeg titter innom hver eneste dag når jeg har muligheten, og dette er definitivt mitt lille me-time fristed. Mange av dere har kanskje hørt om den før, men til dere som ikke har – verdt å sjekke ut om du ønsker inspirasjon eller et aldri så lite karriere og selvtillitsboost. Ha en fin dag ♥

Good morning lovelies! Hope your doing good and still hanging in there. Soon it’s Wednesday and over the hump! In this very moment I’m laying on the couch enjoying my first cup of coffee for the day, and in about half an hour I’m jumping into my car to drive to Voss. I’m gonna work with something really exciting here today and I’m looking forward to it! In this weeks «Eirin Tipser» column I want to tell you guys about my favorite site ever. Career Girls Daily! I bet many of you already heard about it, but to you who haven’t – you should check it out! Here you’ll find inspiration when it comes to whatever. For example fashion, beauty, health, business and career. I LOVE it! I call it my me-time free zone.. Have a great day!

Previous Post
Next Post

29 thoughts on “· Eirin tipser ·

 • Karianne
  Har akkurat flyttet inn i egen leilighet og skal male soverommet! Og den kontrastveggen din var så fin 🙂 Hvilken farge er det?
  Takk for at du er så herlig og har en så inspirerende blogg! 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Karianne! Koselig at du synes det 🙂 Takk. Veggen er jeg dessverre ikke sikker på – den var slik da jeg flyttet inn i denne leiligheten. Beklager at jeg ikke kan hjelpe deg der! Klem

 • Mie
  Fiiin genser! Hvor er den fra?:)

 • Hilde
  Du har så mye fint! Elsket denne genseren, er det lenge siden du har kjøpt den? Syns det er så dumt at mango er I Åsane.. Håper sentrum får litt flere spennende butikker snart:)

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk, Hilde! Jeg kjøpte genseren i New York i desember på Zara. Visste du at de har Mango på Sartor Storsenter? Den er knallbra synes jeg 😀

   • Hilde
    Åå da må jeg sjekke Zara trodde den var fra mango? tusen takk for svar?

 • Anne Kristine
  Hei fine deg! Prøvde å gå inn på careergirldaily.com for å finne den kule koppen du hadde på bildet, men fant den ikke :/ er de utsolgt kanskje?

 • Linnea
  Hei! Har du tips til hvor en kan finne fine svarte bukser, hvor er dine favoritter fra? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Jeg er veldig glad i Mango sine bukser 😀

 • Sara
  Så gøy at du skal til Voss! Kommer vi til å få vite senere hva du skal der?

 • Så herlig! Den siden likte jeg godt, takk for tipset Eirin og god tur til Voss 😀

 • hanne
  Hva heter fargen på veggen ? Den mørke 🙂

 • I haven’t heard of the website. I’m sure gonna check it out. I love how you always inform us about such useful things that are pretty much always new to me. Have a great day 🙂

  • Eirin Kristiansen
   That makes me so happy to hear Lina! Good night sleep tight 🙂

 • I must say that I love when you’re writing in english! Even though I’m from Sweden and Norweigh nearly is the same, it’s easier to read the english translation. I appreciate it!

 • Julie
  Takk for tipset! Kul side som fanget oppmerksomheten min (litt for lenge) i dag 😀

 • Kamilla
  Digger bloggen din! Den er så søt 🙂 Forresten, går du fortsatt på NKF skole?

  • Eirin Kristiansen
   Takk, Kamilla! Nei, jeg gav meg etter årsstudium for å fokusere 100% på karriere 🙂

 • Hedda
  Hei Eirin!
  Vil først si hvor inspirerende du er! Bildene dine er fantastiske, og du skriver svært godt!
  Jeg flyttet fra Oslo til Bergen i august for å studere, og har blitt helt frelst av byen. Vil bo her for alltid!!
  Jeg lurer derfor på om du kan skrive et innlegg om tips og «hemmeligheter» om steder å oppdage, kafeer å besøke, samt spennende aktiviteter å gjøre her? Tipper du har en viss oversikt over dette..
  Klem til deg!

  • Eirin Kristiansen
   Takk for det, Hedda! I sommer tenkte jeg å utforske byen inn/ut og komme med en real Bergens guide. Du får smøre deg med tålmodighet 😀 Stor klem og natta!

 • Malene
  Hvordan er størrelsen i mango buksene? Kjøper du de i butikk eller nettbutikk? 🙂

Comments are closed.