annonse
Y o g aY o g a

peace.

God søndag! Som jeg nevnte for mål i januar så har jeg veldig lyst til å melde meg inn i yogasenteret i byen. Vi er enda bare er halvveis i måneden og jeg har enda ikke fått meldt meg inn da fokuset har vært på kickboksing og annen trening. Likevel har jeg fått trent litt morgenyoga som tidligere fortalt her hjemme hos meg selv, og det er bare så deilig! Jeg vil jo påstå å si at jeg har byens fineste utsikt, så å dra frem yogamatten foran de store vinduene å starte dagen med svetteperler på ryggen og fokuset i sjakk er virkelig herlig. Til og med Billy virker til å sette pris på det!

Y o g aY o g a

· The Pierre Robert
Sport Collection ·

Y o g a

Når det kommer til Yoga som innebærer mye bøy og strekk er det veldig viktig med komfortabelt treningstøy som ikke hindrer noen form for bevegelse. Gjerne så lett og ledig som overhodet mulig! Jeg var så heldig at jeg fikk tilsendt Pierre Robert sin nye sportskolleksjon og jeg har virkelig vært fornøyd med det, til tross for at jeg er superkresen på sportsundertøy når det kommer til både passform og utseende. Jeg har ikke falt for det bare fordi fargene er freshe og fordi det ser fint ut på, men fordi det rett og slett er veldig behagelig og komfortabelt under selve treningsøkten.

Y o g aY o g aY o g a

Jeg personlig kan ikke fordra sportsundertøy som strammer for mye på enkelte steder eller rett og slett ikke har god nok støtte – da tenker jeg på sportsbh spesielt. Fokuset skal være på økten, ikke på hva du er kledd i. Her våger jeg å påstå at støtten er en av de beste jeg har opplevd, og det er deilig når du først står med hode ned i bakken, eller spretter rundt og ikke engang trenger tenke over at ting ikke sitter som det skal. Til tross for at sportsbhen ikke inneholder noen form for spiler så er det maks støtte. Jeg brukte hele settet på kickboksing forrige uke og det var fantastisk!

Y o g aY o g a

Denne søndagen blir det ikke mye bøy og strekk annet enn i sofaen, og jeg håper dere klarer å finne roen også slik at energien er top notch til mandag når den banker på døren i morgen. På fredag før helgen ferdigstilte jeg det spennende prosjektet jeg har styrt med de siste månedene, så i dag gir jeg meg selv et klapp på skulderen og tillatelse til full avkobling. Jeg gleder meg til å røpe mer! Nå er det Friends og brunch her hjemme ♥


Previous Post
Next Post

62 thoughts on “Y o g a

 • Tilde
  Hvor er tightsen fra? 🙂

 • Oda
  Du ser fantastisk ut! Du ser så sunn og glad ut. Jeg lurer på om du vil poste et innlegg med hva du vanligvis spiser i løpet av en dag, slik du gjorde av og til før. Jeg har så lett for å være veldig enten eller på matfronten. Starter med å overdrive sunn mat, helt til jeg «sprekker» en dag, og spiser bare masse usunt i flere uker igjen. Prøver å finne en fin balanse, og det virker det som du har klart 🙂
  Klem <3

 • Sina
  Du stråler Eirin!! Tusen takk for all motivasjon og inspirasjon, ikke minst den gleden du sprer rundt deg.

  Jeg lurte på en ting, hvordan kom du over bruddet med Jørgen? Vet det kanskje er litt dumt spm. nå, men jeg har såå kjærlighetssorg nå, og vet ikke hva jeg skal gjøre eller hvor jeg skal gjøre av meg… Har du noen tips??

  Ha en fin dag 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk, Sina! Brudd er aldri enkelt, det beste tipset jeg kan gi deg som fungerte for meg er å tenke fremover. Se på det som en ny begynnelse hvor du «endelig» bare kan fokusere på deg selv. Ha det gøy, ikke tilbring for mye tid alene og kutt kontakt med eksen for en periode til begge har kommet seg videre. God søndag og lykke til 🙂 Når det kommer til brudd så leger faktisk tiden sår. Klem!

 • Tiffanie
  I would like to see more pictures of this apartment, pleaseee !!
  Have a good day lovely Eirin

 • Julie
  Hvilket yogaprogram bruker du? 😀 kunne du lagt ut?

 • May
  Pierre Robert sine sportsbher er hands down de beste jeg har prøvd, er så fornøyd! Håper du får en fin dag videre <3

 • Susanne casandra
  Dette sports undertøyet var kjempe fint Eirin 🙂
  Ha en fin søndag

 • Ååå, så lekre farger! Dette tror jeg absolutt at jeg må gå innkjøp av. Trenger noe mer behagelig treningstøy til yoga, så dette var jo perfekt! Takk for supert og inspirerende innlegg. Ha en fin søndag <3

 • lise
  Hei! Hvorfor var ikke du på blog awards eller hva det nå heter? Du er en av mine favoritt bloggere! synes det er rart at du ikke har blitt nominert

  • Eirin Kristiansen
   Hei Lise! Jeg skulle faktisk vært på både Vixen og Costume Awards neste uke, men jeg er rett og slett alt for opptatt med mine egne prosjekter om dagen og prioriterer heller dem fremfor å dra til Oslo.. 🙂 Klem

 • Elisabeth
  E.L.S.K.E.R virkelig bloggen din!!! Får så mye inspirasjon både når det gjelder trening, kosthold og alt du egentlig skriver om. Du ser virkelig helt smashing ut og jeg ser virkelig opp til deg!

  Klem <3

 • Så masse fint, personlig elsker jeg sportsundertøy og ull fra Pierre Robert. Så comfy og behagelig å trene i 🙂 Takk for yoga inspo, det trenger jeg til stadighet! Håper søndagen din blir fin. Klem <3

 • Nydelige! Selv har jeg sportsbh-er fra både Nike og Pierre Robert, og sistnevnte er uten tvil best! Jeg har brukt Pierre Robert i flere år og kommer ikke til å bytte ut med det første 🙂

  Ønsker deg en strålende dag!

  • Eirin Kristiansen
   Så enig! Jeg har også begge deler og trodde helt ærlig at Nike var best. Tok visst feil der 😀

 • Kristina
  Så fin sportsbh! Den blå var lekker i fargen. Hvordan er den å løpe i?

  • Eirin Kristiansen
   Takk Kristina! Den er helt magisk på trening, og det sier jeg ikke fordi dette er et samarbeid (..) Ble helt overrasket når jeg brukte fullt sett på trening forrige uke. Spesielt på kickboksingen. Her holder alt seg på plass uten at noe strammer eller blir ubehagelig under økten 🙂 Klem!

 • Ia Johanne
  Det ser helt magisk ut å drive morgenyoga med den flotte utsikten! Yoga er virkelig fantastisk for kropp og sjel! Du ser så utrolig flott og sunn ut fortiden! Føler ikke jeg kommenterer det nok <3 Ha en fin dag fine deg!

  • Eirin Kristiansen
   Alltid koselig å høre det, da blir jeg så glad <3 Tusen takk :*

 • Eline
  Mange flotte innlegg på bloggen din eirin, du er en skikkelig inspirasjon, har du noen piercinger,? Har du noen flere tattoveringer en den lille innsiden av armen din?:)

  • Eirin Kristiansen
   Tusen hjertelig, Eline 🙂 Veldig koselig å høre. Jeg har piercing i navlen og tatovering på underarmen som du ser. Klem

 • Kathrine
  Norsk side det bh er?

 • Du er SÅ fin! 😀 og alltid så nydelig på håret!

 • Emilie
  Hvor har du kjøpt tightsen? 😀

 • Dette innlegget elsket jeg! Du er så naturlig vakker og har så god energi. Det er ikke rart gode ting kommer til deg, om du forstår hva jeg mener 🙂 Klem!

  • Eirin Kristiansen
   Så god du er <3 Tusen takk for det!! Klem

 • Veronica
  Åå, yoga er gøy!!
  Har et spørsmål til skjønne deg. Kunne du laget en hårvideo eller lignende om hvordan du lager en slik messy bun? Den er såå fin og ser så bra ut!! God klem til deg <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Veronica! Takk, jeg vet nesten ikke hvordan jeg skal forklare det. Jeg bare setter opp noe, ulikt hver gang :O Klem

 • Elisabeth L
  Det er alltid deilig å starte dagen med yoga! ble super inspirert av bunny yogaen du la ut en stund tilbake, så jeg bruker det alltid når jeg har ekstra god tid på morninga 😀 alltid gode tips å finne hos deg! god søndag <3

  • Eirin Kristiansen
   Glad å høre tipsene faller i smak. Jeg er selv veldig fan av den 😀 God søndag til deg også, Elisabeth!

 • Charlotte
  Hei! Pleier du fortsatt å drikke proteinpulver etter trening? Hvis ikke, hva spiser du etter trening (morgenøkter)? Klem

  • Eirin Kristiansen
   Hei Charlotte! Ja, det gjør jeg ofte. Om ikke slenger jeg i meg Skyr eller en banan og litt nøtter 🙂 Klem

 • Ingvild
  Hei! Ser du skriver at tightsen er fra Bjørn Borg, den såg sååå herlig ut! Digg med høyt liv. Har du en link til en side der jeg kan kjøpe den? Evt hva den heter? Takk:)

  • Eirin Kristiansen
   Hei Ingvild! Det har jeg dessverre ikke, men kanskje du finner den om du googler? Den er virkelig helt fantastisk deilig 😀

 • Frida
  Du ser så utrolig sunn og frisk ut nå Eirin! Tror jeg aldri har sett deg freshere og finere enn det du gjør i dag, mener det <3
  Fortsett sånn, du er et godt forbildet 🙂 Gir utrolig mye inspirasjon! Tar uimotståelige bilder, og er nydelig alltid

  • Eirin Kristiansen
   Fridaaa.. <3 Nå plasserte du et stort smil om munnen min! TAKK 🙂

 • Margrete
  God søndag, Eirin! Jeg går selv på yoga, og elsker det! Så det var gøy med et innlegg om det igjen 🙂

  PS: På bilde nr. 7 når du gjør «upward-facing dog» er det viktig at du presser skuldrene ned, har ristene av føttene på bakken og løfter lår og knær fra gulvet, og på bilde nr. 9 med «warrior pose» skal egentlig låret være parallelt med gulvet, slik at det blir 90 grader mellom låret og leggen. Du kan google det, så ser du hva jeg mener. Du er veldig flink, så det var bare ment som tips til deg 🙂 Ikke kritikk <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Margrete! God søndag til deg også 🙂 Setter superpris på tilbakemeldinger! Jeg er jo helt newbie, så det kommer godt med. Gleder meg til å begynne på Yoga, nå har jeg nøyd meg med amatør regime lenge nok! Men deilig det også. Stor klem <3

 • Christine
  Kan jeg spørre hvilken størrelse du har i sports-bhen? Har ingen erfaring med Pierre Robert, men de her så bare helt lekre ut!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Christine! Jeg vil si at størrelsen er helt normal. Jeg har small i min og den sitter som støpt 🙂

 • Sara Hansen
  Hei Eirin 😀
  Jeg lurte på hva du bruker for å holde deg så fresh og brun? Du ser fantastisk ut!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Sara! Jeg gjør ikke så mye egentlig, jeg er veldig heldig med gode pigmenter og det har jeg (bank i bordet) alltid vært 🙂

 • Sara
  Hei! Du ser nydelig ut! Nike sportsbh er absolutt min favoritt! Jeg har noen sportsbh’er fra Pierre og Robert som er et par år gamle, men jeg opplever rett og slett at de ikke gir nok støtte. De er veldig behagelig på, men føler rett og slett at formen ikke ser like bra ut som i Nike sine sportsbh’er… Når jeg brukte M (bruker 80C) til vanlig, følte jeg rett og slett at jeg fikk litt hengepupper. Prøvde i S, men formen ble ikke så bra da heller, fikk litt kløft enest.. De så bra ut når de var helt nye, men etter et par ganger i vask ble de rett og slett litt slappe. Har snakka med noen venninner som også føler det samme. Vet du hvordan de gamle er i forhold til disse nye? Vurderer å gi disse en ny sjans etter å ha lest dette innlegget 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Sara! Dette er jo en helt ny kolleksjon, så jeg håper og tror at PR har forbedret seg og utviklet sportsbher med bedre støtte. Nå har jeg bare hatt mine i to uker, så det er litt tidlig for meg å si om de bevarer kvaliteten etter x-antall vask eller ikke. Håper de gjør det 🙂 Klem

 • Stine Fjeldsrud Karlsen
  Jeg bare må si det Eirin, du ser så fantastisk bra ut at jeg blir helt tullete haha! Jeg lurer på en liten tin også, hva bruker du til å redigere bildene dine om dagen? Elsker elsker den kalde, lyse og «gråish» tonen du har gjennomgående på bildene dine!

 • Stine Fjeldsrud Karlsen
  Og forresten, bruker du olympus pen kameraet ditt til å ta alle bildene dine til bloggen? Jeg har samsung nx1000 (har ikke råd til olympus – fattig student..), men klarer ikke helt å få til det fine fokuset og kvaliteten du har på dine!! 🙁 hva er hemmeligheten din?? Haha

  • Eirin Kristiansen
   Hei Stine! Såå glad du liker bildene mine. Tusen takk! Hadde jeg delt hemmeligheten min hadde jeg ikke hatt bilder som skiller seg ut og gjør meg unik fra andre, og det er noe jeg gjerne vil beholde.. 🙂 Håper på forståelse for det.. <3

 • K
  Hei Eirin! Supert at du driver med yoga – ingenting er bedre enn det! Jeg ser likevel at du behøver en del veiledning når det gjelder de ulike stillingene. Det anbefales virkelig å ta et yogakurs hos et senter (ikke enkelttimer hos Sats e.l.), så får du en skikkelig innføring i stillingene, samt såkalt «ujjayi-pust» (en særlig måte å puse på), «drishti» (hvor du skal fokusere) og «bandha» (tre ulike «låser», for eksempel magelåsen) – tre essensielle forutsetninger for yoga.

  Hilsen K

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Som jeg har sagt flere ganger (og i kommentarfeltet lengre oppe) så har jeg aldri drevet «ordentlig» på med yoga, men jeg skal melde meg inn på yogasenteret i byen i løpet av januar. Står også i innlegget 🙂

 • Erika
  Hei! Hvordan er disse trusene under treningsøkter? Foretrekker helst å trene i string, men lurer på hvordan disse er i forhold? Og forresten, hvordan er sportsbh’ene til løping? Jeg spiller håndball og trenger derfor sportsbh’er med god støtte under øktene, og lurer derfor på om disse egner seg? Nike er min favoritt, men vurderer å gå til innkjøp av PR i og med at du skryter såpass mye av de 🙂 ha en fin dag! Klem

  • Eirin Kristiansen
   Hei Erika! Jeg er som deg, men disse trusene var faktisk fantastiske. Nå har jeg bare testet dem på kickboksing, og det føltes nesten som å ikke bruke noe som helst.. Haha! Men positivt.. 🙂 Bh’en gir veldig bra støtte, selv når det kommer til løping. Men nå må det også nevnes at jeg ikke er avhengig av fullt så mye støtte ellers, det avhenger jo litt av størrelse. Trodde aldri jeg skulle si det, men PR danker ut Nike sine sportsbh’er akkurat nå etter min erfaring. Klem!

 • I
  Anbefaler Yogarommet i strandgaten, utrolig flinke instruktører og de har timer som passer for alle. Jeg synes det blir dumt å fokusere på akkurat hvordan posisjonen ser ut, for meg handler yoga om følelsen man får når man jobber inn i noe nytt, holder ut litt lenger eller finner roen i en stilling som bare et par dager før var skikkelig klaustrofobisk. Og utrolig deilig med avspenning på slutten av hver time. Du kan bare glede deg!

Comments are closed.