Workout mode ON

Booom! Dere aner ikke hvor deilig det var å våkne i morges frisk og rask etter en uke på latsiden, både tett i pappen og slapp i skrotten. Nå er jeg så klar for et sprekere 2016 at motivasjonen og treningsgleden nesten bobler over her jeg sitter. Det må forresten bare nytes, for det er lenge siden! Treningsuken min begynner med årets første kickboksing økt i kveld og jeg gleder meg sååånn. Beste og morsomste treningsformen spør du meg!

Workout mode ON

· Min treningsuke ·

Mandag: Kickboksing
Tirsdag: Rygg + biceps
Onsdag: Kickboksing
Torsdag: Treningsfri
Fredag: Bein + triceps
Lørdag: Skuldre + bryst
Søndag: Treningsfri

Workout mode ON

Dagen min startet da vekkerklokken slo full alarmen 07:00 i stuen (jeg har funnet ut at det er det som må til for at jeg ikke går på en slumre-smell..) Da var det tid for luftetur, frokost og jobb før dagens første møte klokken 10:00. Når det kommer til nyttårsforsettet om å klare og legge meg tidligere så må jeg forresten si at jeg er mektig imponert. Forrige uke var jeg i seng til 23:00 hver eneste kveld! Jeg håper og tror at jeg skal klare å fortsette med det fremover – det handler om å klare og legge ting fra seg. Rett og slett prioritere søvn! Det er så viktig. God mandag videre, sprekinger ♥


Previous Post
Next Post

27 thoughts on “Workout mode ON

 • Amalie
  Hei! Hvilke øvelser gjør du på rygg, skuldre, biceps, triceps og bein?
  God mandag! <3

 • Susanne casandra
  Så bra at du er i bedre form Eirin, jeg har fått omgangsyke så her blir det en lat mandag. Men kan jeg spør hvor jakken og t-skjorten er fra ?:)
  Ha en fortsatt fin mandag ?

  • Eirin Kristiansen
   Nei uff så kjedelig, det var en ikke noe hyggelig å høre. Typisk 🙁 Håper det går fort over! Alt jeg har på meg her er fra Nike 🙂 Riktig god bedring! Klem

   • Susanne casandra
    Takk skal du ha?Ja satser på at det går fort over ?Kan du linke til t-shorta er du snill? Vis den finnes på nett ?Den var kjempe Fin ?

 • Herlige bilder!! Du er flink, det er ofte vanskelig å legge fra seg maccen/filmen eller telefonen når man egentlig bør sove.. Jobber med det selv, haha 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Jeg veet.. Nå bestemte jeg meg bare for at jeg MÅTTE ta tak! Haha 🙂

 • Tanya Lassen
  Du er så fantastisk! Nå fikk jeg plutselig skikkelig treningsboost til kveldens styrketrening! ?? Fantastiske Eirin!

 • Det er sant – søvn er superviktig! Fiin du er <3

 • June
  Plagsomt å lese bloggen din da alle bildene er større enn hva pc skjermen viser og det tar en evighet å laste inn. Liker egentlig bloggen din veldig godt, men i ei god stund nå har jeg rett og slett ikke gidder pga bildene.

  • Eirin Kristiansen
   Hmm.. Hos meg er de helt vanlige, dette var merkelig. Kunne du sendt meg en screenshot på mail som jeg kunne tatt videre med tekniker? Tusen takk 🙂

 • Har du endret noe på hudsminken din Eirin? Huden din har en helt amaziiing glød, og jeg må bare vite hva du gjør! Hadde vært så artig med en sminkevideo igjen! 🙂 Jeg fikk meg to digge økter i dag, rygg og cardio ute, endelig! Deilig etter å ha vært syk hele forrige uke! 🙂 Ha en fin kveld!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Kristin! Ikke noe spesielt annet enn at jeg har byttet ut foundationen min. Den gir masse glød og heter Lancome Miracle Cushion 🙂 Godt å høre at du også er tilbake på trening etter sykdom! Stå på! Klem <3

 • Connie
  Kjøpe du jakken også fra g-sport? eventuelt, hvor lenge siden? du STRÅLER Eirin! <3

 • Ingrid
  Hei fine Eirin! Jeg skal til Bergen på weekendtur nå snart og lurer på om du har noen tips til hva man bør gjøre der? Bortsett fra Fløybanen og bryggen. Hadde hvert gøy med noe som ikke er så kjent, litt skulte steder som er verdt et besøk om du vet om noe.

 • Birte
  Hei 🙂
  Hvor har du kjøpt jakken på bildene?

 • Malin
  Pleier du å trene mage noen av dagene i uka?:) Og bruker du å ha cardio eller intervaller før du trener rygg og ben og slikt?<3

 • Så herlig! Selv er jeg i gang med treninger og kamper etter en alt for slitsom sykeperiode i julen. Kjempe godt å være tilbake! 😀

 • Må si meg enig med Kristin over her – du gløder! Sååå fint! Fikk selv motivasjon av dette innlegget. Treningen skal bli bedre, men søvnrutinen står først på prioriterings-listen. Den er rett og slett helt elendig, haha! Alt blir bedre når det blir en vane, så det kommer til å gå fint det også 🙂 Håper tirsdagen behandler deg bra <3 Klem!

 • God uke til deg, Eirin! Du er flott 🙂

 • Trine
  Hei! Hvor har du kjøpt jakken du har på bildene her? Flott blogg!! Klem

  • Eirin Kristiansen
   Hei Trine! Den kjøpte jeg på en sportsbutikk i LA 🙂 Klem!

 • A
  Hei! Kan jeg spørre hvor du har kjøpt lyktene vi ser på bildet her? Ser veldig fine ut 🙂

  Ha en fin uke! 🙂

Comments are closed.