Fav looks from 2015

· 24 outfits ·

Med tanke på at vi går inn i et nytt år vil jeg gjerne ta et tilbakeblikk på looks fra 2015. Jeg synes det er veldig morsomt å se hvordan stilen har forandret seg, og ikke bare når det kommer til mote – men også bildestilen. I 2015 gikk jeg virkelig inn for å gjøre noe med kvaliteten på bildene med nytt utstyr, og det er gøy å se at ting har endret seg til det bedre. Jeg ser frem til 2016, til å både vokse og utvikle meg enda mer på alle plan.

Fav looks from 2015

Høsten byr alltid på utfordringer når det kommer til gode bilder og bra bildelys, men likevel klarte jeg å kapre noen antrekk mens det enda var sol på himmelen. Jeg utfordret meg selv med en grønn faux fur, og sannelig falt den i smak. I 2016 skal jeg våge mer på motefronten!

Fav looks from 2015

To antrekk skutt i New York. Jeg gleder meg til solbrune og sommerlige antrekksbilder! Fringe hælene var en av sommerens beste investeringer. Med de på føttene kunne jeg føle meg både fin og være komfortabel, til tross for at jeg ikke kan fordra noe som får meg opp i høyden ellers.

Fav looks from 2015

Den grå ullkåpen fra Alexander Wang ble flittig brukt i høst og vinter. Jeg kapret den på salg året før, og det må være det beste kuppet jeg noen gang har gjort. Bildet til høyre på en annen side gir meg litt frysninger. Svart fra topp til tå, etter en sørgelig begravelse som påvirket mye av høsten..

Fav looks from 2015

.. Glade dager! Bildet til venstre ble skutt like etter bursdagslunsjen min med Emilie og Cath. De hadde med seg både blomster, gaver og ballonger. Bildet til høyre var også en ordentlig glad-dag. Jeg kjøpte drømmebilen Porsche Cayenne etter et knallår med min gode venninne Cath ved min side, og vi feiret til langt på natt over drinker og vin. En av de beste og morsomste dagene i hele 2015! Morgenen etter dro jeg til New York.

Fav looks from 2015

Vi hadde regnrekord i Bergen men som en ekte bergenser lot jeg meg ikke stoppe av det!

Fav looks from 2015

I mai dro jeg til Roma med hele familien og det var stor suksess. Jeg kledde meg i leopard fra topp til tå og etter en tung vår etter brudd følte jeg at dette var perioden som virkelig gjorde meg lykkeligere enn jeg noen gang hadde vært. Det er rart hvordan man går ut av et forhold og tror at man skal være ensom og ulykkelig, men så ender det helt motsatt. Jeg følte meg sterkere og tøffere enn noensinne! 2015 har lært meg enormt mye om meg selv, og det er jeg så takknemlig for! Nå føler jeg at jeg går godt rustet inn i et nytt år med hodet hevet og styrken på plass. Jeg gleder meg.

Fav looks from 2015

Sommeren bydde på mye fest og moro i Oslo, og jeg var litt vågal og kledde meg i strikkekjole fra topp til tå selv på en av sommerens varmeste dager. Jeg elsker denne kjolen, den er så vakker. De vide buksene ble også nesten alltid med i kofferten. Comfy still chic!

Fav looks from 2015

Når jeg ser tilbake på antrekkene fra 2015 innser jeg at jeg kanskje utfordret meg litt likevel. Jeg investerte i en veldig annerledes faux fur fra FWSS, og kledde meg i en deilig og fargerik poncho fra Holzweiler som jeg unnet meg da jeg besøkte besteforeldrene mine i Stavanger.

Fav looks from 2015

I vinter kledde jeg meg mye i strikk, til og med fra topp til tå! Jeg tørket også støv av de stilige Caterpillar skoene mine som jeg har hatt over flere sesonger, og jeg tipper jeg kommer til å ha de i mange flere år fremover. Den sorte ullkåpen ble årets høstkåpe. Classic!

Fav looks from 2015

Mot slutten av sommeren fikk jeg endelig fingrene i den flotte Balenciaga vesken som jeg hadde siklet over på Instagram i mange måneder. Den har blitt flittig brukt som hverdagsveske, og jeg er enda like glad i den. Bildet til høyre er fra New York. Jeg hadde akkurat fått i meg en bedre lunsj hos The Bucther’s Daughter og en grønn juice som gjorde godt. Pappa på en annen side mente jeg smilte fordi jeg visste at jeg skulle shoppe (..)

Fav looks from 2015

♥♥♥

Jeg har mange antrekk å se tilbake til i arkivet, men jeg gleder meg enda mer til å publisere nye i 2016. Jeg har på følelsen at dette året vil bli det beste hittil av mine 21 år. Det gjelder bare å være optimistisk, målrettet, positiv og engasjert! Håper noen av antrekkene faller i smak. Klem!


Previous Post
Next Post

89 thoughts on “Fav looks from 2015

 • May Lene
  Så nydelige bilder, Eirín, og mange fine antrekk! Jeg må bare si at jeg synes bloggen din er i en klasse for seg selv hva bilder angår – de er så lyse, rene og delikate! Det skaper et veldig stilrent og fint uttrykk her inne, og det liker jeg 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk May Lene, det er virkelig motiverende og hyggelig å høre 🙂 God natt!

 • Ååå Eirin dette innlegget var helt fantastisk!! Skjønner ikke hvordan det er mulig å kle seg så gjennomført og stråle så mye som du gjør? Du inspirerer massemasse! Både klesveien og ellers i hverdagen, det skal du vite. Ønsker deg et fantastisk 2016, og om jeg så får en tiendedel av all positiviteten du sprer så skal jeg leve lykkelig jeg og. Stor klem!

  • Eirin Kristiansen
   Tuusen takk, Ingvild! Herregud, nå legger jeg meg med et stort smil om munnen 🙂 Takk og stor klem!

 • Benedicte
  Du er så nydelig, alle antrekkene passer deg så godt! Gleder meg til å følge deg videre i 2016 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk, Benedicte! Jeg gleder meg til å dele mer 🙂

 • Du er så fin, Eirín! Det er så morsomt å se hvordan du og bloggen din har utviklet seg helt fra starten 🙂 Kjenner jeg gleder meg ti lå følge deg enda et år!

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk, Kaja 🙂 Glad du vil følge. Og så fin blogg du har, forresten <3

 • Kjempe fine antrekk, og atter en gang nydelig blogg! Du kler deg alltid så casual men veldig klassisk og moteriktig likevel! Lurer på hvor solbrillene som er med på flere av bildene er fra? Stå på videre 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk, Charlotte! Alle solbrillene er fra Céline foruten de med sølvglass. De er fra Dior 🙂 God helg!

 • Ida
  Du er alltid nydelig! Kjempe fin stil, samtidig som den er avslappet og behagelig?
  Kan jeg få spørre hvor solbrillene er fra??

  • Eirin Kristiansen
   Hei Ida! Alle er fra Céline foruten de med sølvglass. De er fra Dior 🙂

 • E
  Jeg kjenner deg ikke i det hele tatt, men gjennom bloggen virker du mye kulere og mindre kjedelig etter at du ble singel! Jeg håper det aldri blir slutt mellom meg og kjæresten min, men om det mot formodning skulle bli det skal du være forbildet mitt!

  • Eirin Kristiansen
   Haha! Vet du, jeg føler akkurat det samme.. Det er hyggelig å høre at du legger merke til det 🙂 Klem

 • Godt nyttår 🙂
  Jeg har lyst på alle antrekkene dine jeg! Du inspirerer meg virkelig. Har fulgt deg veldig lenge, og gleder meg veldig til å følge deg videre 🙂

  Tusen takk for at du deler, og at du har en så positiv og fin blogg!

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk, Susanne 🙂 Stor klem <3

 • Du er så nydelig! Jeg klarer ikke bare velge en favorittlook, det er så mange fine 🙂 Også smiler du så fint og stråler, hvilket betyr at du kan bære ethvert antrekk som ingen andre!
  Klem og god natt 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Det var en annerledes og veldig koselig kommentar å få 🙂 Takk for det, Frøken Andersen! Klem og god helg!

 • karoline
  Ingen inspirerer meg like mye som deg i klesstilen, virkelig! Du har et øye for detaljer, og vet hvordan du skal mikse forskjellige trender. Jeg har fulgt deg helt fra starten, men har aldri kommentert noe særlig. Likevel er det viktig for meg at du får den skryten du fortjener, så jeg burde nok bli flinkere til å kommentere. Gleder meg såå mye til å følge deg videre fremover<3

  • Eirin Kristiansen
   Ååå, nå ble jeg glad!! Tusen tusen takk <3

 • Kristina
  Helt nydelige antrekk og bilder alle sammen. Du er den jeg hver eneste dag må inn og hente inspirasjon fra. Du har en helt unik blogg. Stå på videre, du er virkelig en ren inspirasjonskilde! Jeg elsker hvordan stilen din og alt inne på bloggen har utviklet seg til å bli mer «voksen» og minimalistisk. Du har sikkert fått spørsmålet tusen ganger før, men jeg spør likevel – hvilket kamera bruker du? Jeg tenker kjøpe nytt kamera, men er litt usikker på hvilket jeg skal velge. Anbefaler du et? Jeg liker å ta mye nærbilder, detaljer.

  • Eirin Kristiansen
   Takk for hyggelig tilbakemelding, Kristina <3 Det er alltid gøy å høre! Når det til kamera så bruker jeg Canon Mark 3 🙂 Veldig fornøyd med dette.

 • Hei Eirin! Jeg lurte på en ting:) Husker du om du hadde store eller små ballonger på bursdagen din?Har tenkt til å bestille meg slike selv, men vet ikke hvilken str jeg burde gå for, tenkte derfor å høre med deg:)

  • Eirin Kristiansen
   Hei Camilla! Jeg hadde store ballonger 🙂

 • Maren
  Så inspirerende innlegg ?Likte alle antrekkene jeg, synes du har så stilfull stil! Du er en av mine favorittbloggere -helt klart! Kleem

 • Marie
  Så fine antrekk! Lurer på hva slags kamera du bruker her og evt linser? Er det også photoshop du bruker?:-) fantastiske bilder!

  • Eirin Kristiansen
   Takk! Jeg bruker Canon Mark 3 + 35, 50, 85 mm objektiver. Ikke Photoshop 🙂

 • Verdig innlegg! Det er inspirerende åfølge stilen din utvikle seg sammen med deg. 🙂 Godbedring frøken!

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk, snille Emma! God helg 🙂

 • Så mye fint, er stor fan av den gråe kåpen din og skoene dine med frynser fra i sommer. Håper du får en fin dag 🙂

 • Susanne casandra
  Så fine antrekks bilder, kjempe mye fint her:) gleder meg til å se hva du legger ut nå i 2016:)
  Klem

 • Kine
  Så mange fine antrekk, jeg er så fan av stilen din! Du inspirerer på så mange måter, ser frem til å følge deg og bloggen din inn i 2016 😀

 • Miriam
  Så mange fine antrekk! Hvor er det grå settet fra ? (bukse og genser?)
  Ha en fin dag 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Miriam! Det er fra Gina Tricot 🙂 God helg!

 • anon
  Du har så kul og gjennomført stil! Også er du så vakker 🙂
  Føler du at du har forandret deg etter du ble en kjent blogger?

  • Eirin Kristiansen
   Tuusen takk! Det er ingen tvil om at jeg har forandret meg til det bedre synes jeg, om det har med at bloggen har blitt kjent eller at jeg rett og slett bare har blitt eldre – vet ikke. En god blanding tenker jeg 🙂

 • Maren
  Du er min største inspirasjonskilde hver dag før jeg ska ta på meg dagens antrekk?
  Elsker den rene stilen din? som du alikevell får til å ikke bli kjedelig el for damete?
  Perfekt!
  Ha en strålende fredag
  Ps.hvor har du kjøpt den sorte buksa med vide med og høy midje?og hva het buksen el pris på den? Syns huske før du har sagt hm,men så vanskelig å finne akuratt den?..
  Den sitter så fint på deg?
  Mvh fast leser varje dag hela året?

  • Eirin Kristiansen
   Hei søte du! Det er veldig hyggelig å høre at du finner inspirasjon 🙂 Den sorte buksen er fra Asos. Mener den kostet rundt 299,- men den er ganske gammel så tviler på at den enda er i salg 🙁 God helg <3

 • Birgitte
  Du har utrolig fin stil, Eirin! Inspirerende <3

 • Ine Marie
  Hei, Eirin!
  Kunne du laget et innlegg om veskesamlingen din? Og hvor du har kjøpt de forskjellige? Er veldig nysgjerrig på hva noen av modellene heter osv 🙂 På forhånd tusen takk! <3

 • Ville bare si at du har en super fin blogg med inspirerende og varierte innlegg. Gøy å følge med på – Stå på videre! 🙂

  http://www.christianehalbesma.com

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk for det, Christiane! Så fin blogg du har, forresten! Spennende.. God helg 🙂

 • Re
  Du er SÅ FIN!!!! For et inspirerende innlegg <3 god helg!

 • Du inspirerer SÅ mye! Ikke bare med antrekkene, men med alt fra humøret ditt til oppskriftene dine. Jeg digger deg!

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk, Linn Isabel <3 Made my day!

 • Lise
  WOW!! Det er ingen blogger jeg blir SÅ inspirert av som deg. Du ser helt RÅ ut og er så utrolig inspirerende.

  Du er en nydelig jente som kler seg så utrolig kult! Har ennå til gode å ikke like et av dine outfits 🙂

  Gleder meg til å følge fortsettelsen din, Eirin! Har fulgt deg i mange år, og digger deg mer for hver dag som går 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Ååå, Lise 🙂 Nå tar jeg helg med et stort smil! Tusen takk for gode ord. Du er virkelig snill <3 Klem

 • Cornelia
  Hei! Bloggen din er virkelig en stor inspirasjon, stilen din er helt elsk!!
  Lurte på hvor denimkjolen på et av de siste bildene var fra? Så utrolig behagelig ut <3

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk, Cornelia!! Den er fra Vila <3

 • Astrid
  Veldig mye inspo å hente her! Du ser veldig bra ut 🙂 Tror du noen gang du vil selge jakken din fra Designers Remix (Tone Damli)? :p

  • Eirin Kristiansen
   Ahh.. Nei! Er så glad i den 🙂 Hehe

 • Silje Kristiansen
  Dette er første gang jeg kommenterer, men må bare si at jeg digger stilen din! Dette var et utrolig inspirerende innlegg! Elsker alle antrekkene ? Kommer til å hente mye inspirasjon herfra fremover ? Keep up the good work!

 • Merete
  Hei! Du har herved fått en ny fast bloggleser, dette var virkelig et utrolig inspirerende innlegg.
  Det var flotte bilder og sånn, men i tillegg VELDIG ryddig og fint! Du er en FLINK BLOGGER. Vit det!
  Sikkert brukt lang tid på dette.

  Ha en flott dag!

  • Eirin Kristiansen
   Tusen hjertelig, Merete 🙂 Hyggelig at det falt i smak. Det var koselig å høre <3 Riktig god helg! Klem

   • Merete
    og!! en ting til: så utrolig koselig at du svarer hver enkelt. det gjør en utrolig stor forskjell på deg og andre bloggere:)

    • Eirin Kristiansen
     Det er viktig for meg å holde en god og åpen dialog med dere 🙂 Skulle bare mangle. En viktig del av jobben spør du meg! Klem

 • Sigrid
  Ååå, for en herlig og gjennomført stil du har! Skulle ønske jeg hadde hele klesskapet ditt, hadde ikke vært så gale det!
  Håper du får en fin kveld <3

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk Sigrid <3 God lørdag 🙂

 • Karoline
  Så utrolig vakker du e, Eirin! Inspirerende på alle mulige måter 😀 En klar favoritt hos meg!
  God helg til deg! Klem <3

  • Eirin Kristiansen
   Takk Karoline! Hyggelig å høre 🙂 God helg til deg også <3 Klem

 • Ida
  Hei Eirin!
  Du gir meg så mye inspirasjon, og antrekkene dine er fantastiske <3
  Jeg bare lurer på hvor de skoene er fra på det bilde med ponchoen?

 • Thea
  Hei 🙂 lurer på hvor du har kjøpt de fringe-hælene dine? Kan du evt linke til de? 😀

  • Eirin Kristiansen
   Hei Thea! De er fra Nelly 🙂 Jeg finner de ikke, mulig de er utgått 🙁

 • Hanna
  Du er fenomenalt vakker Eirin – denne posten satte bare prikken som bekrefter det hele. Alt med deg er så inspirerende, elegant, ryddig og ordentlig. Og med det mener jeg alt du deler:-) Bare SE på bildekvaliteten over da! Den er i en klasse for seg selv.Og måten du skriver på. Åh, det er hverdagens små gleder å klikke seg inn her<3 Du er helt rå, ha en riktig så god helg og storklem til deg

  • Eirin Kristiansen
   Ååå, gode deg! Tusen takk for oppløftende kommentar på en lørdags formiddag. Riktig god helg og stor klem :*

 • Sagt det før, og sier det gjerne igjen: for en lekker og ikke minst gjennomført stil du har! Du inspirerer virkelig! Du skal vite at bloggen din er et helt herlig fristed for meg, og jeg elsker å titte innom her hver eneste dag.. Takk for at du gjør en så dyktig jobb!! Håper helgen behandler deg bra, og at formen din begynner å bli bedre <3 Klem!

 • Sara W
  Ååh, så kjempenydelig du er. Jeg elsker antrekkene dine ? Alt kler den smukke, er du! <3 Jeg merker at jeg blir så glad av å lese bloggen din. Jeg sliter litt med forholdet til tider, men jeg prøver å være like sterk om det blir brudd. Du er forbildet mitt! Du er fantastisk… Stor kleeeem fra meg

  • Eirin Kristiansen
   Takk, Sara <3 Hang in there! Det blir bare bedre for hver dag 🙂 Klem <3

 • Thea
  Hvor handler du mest klær og sko?Favoritter på nett og utenom?

  • Eirin Kristiansen
   Høyer, Zara, H&M, Vincci, Mango, Nelly.com, Selfridges.com.. Ellers mye når jeg er på reise 🙂

 • Maria
  Hei kjære Eirin!

  Tusen takk for all inspirasjon i 2015, gleder meg til å se hva du finner på i 2016! 🙂

  Hvilken størrelse har du i Balenciaga Navy Pochette? Er det small eller medium?

  Klem :–)

  • Eirin Kristiansen
   Hei Maria! Takk for at du har fulgt meg 🙂 Gleder meg til å dele mer i 2016! Jeg har vesken i small, den minste den kommer i 🙂 Klem!

 • Ingvild
  Hei Eirin.

  Den lysegrå lange kjolen fra en solrik sommerdag, hvor er den ifra? Er det nelly?
  Du har en kjempeflott blogg, og du er veldig inspirerende! <3

  Hilsen Ingvild

 • Ida
  Hei, Eirín!

  Hvor er den grønne faux fur-jakken fra? Den var såå fin!
  Elsker stilen din, og bloggen din! Ha en fin dag videre 🙂

 • Mari H
  Hei! hvor er den svarte ullkåpen fra? den var utrolig fin!
  (Den du har på deg på de 3 nederste bildene)

  klem:)

 • Therese
  Synes du har en helt fantastisk stil Eirin! Jeg elsker detaljene til hvert antrekk også (enkle smykker, lekre solbriller og vesker). I tillegg må jeg si at stilen din er en ting, men det som virkelig skinner igjennom på bloggen er din herlige personlighet. Du virker utrolig livlig, morsom, jordnær og snill. Du har nevnt at du har blitt fryst ut, jeg håper at dine nåværende venninner setter pris på deg. Ønsker deg en super torsdag!

 • Karen
  Hvor er den svarte ullkåpen fra? Den så veldig fin ut 😀

 • Julie
  Tror ikke det var et eneste antrekk jeg ikke ville ha.. Du har en formidabel stil! Så gjennomført, klassisk og chic på en gang ??
  Det virker som om du har funnet den «virkelige jeg» etter bruddet. Du blomstrer og ser fantastisk ut!
  Håper 2016 blir et magisk år for deg.

Comments are closed.