All about traveling comfy

· Flying home for christmas ·

For hver time som går kjenner jeg at jeg gleder meg mer og mer til å komme hjem til familien. Det er alltid en god følelse å fly hjem til jul, og det kribler godt i magen her jeg sitter på JFK og venter på første flyet til London. Når jeg er ute på lengre reiser som dette har jeg alltid komfort i tankene, og jeg elsker å fly i myke haremsbukser og en varm og god genser. Kabinen på flyet er ofte kald, så jeg pakker i tillegg med meg et stort ullskjerf og et par raggsokker i vesken. For ikke å glemme en myk nakkepute – jeg hadde aldri klart meg uten! Vips så blir ikke ruten fra A til B så ille likevel.

/ For every hour passing I’m looking more and more forward to fly home to my family. It’s always a good feeling flying home for christmas, and the butterflies in my stomach are going crazy! When I’m traveling I always have comfort on my mind, and I love to fly in soft and oversized clothing like these harem pants and the cashmere sweater. The cabin is often cold, so I also pack a big wool scarf and an extra pair of knitted socks in my bag. 

All about traveling comfy

Cashmere sweater from Zara
Hare pants from Selected Femme
Knitted wool socks from H&M
Sneakers from Nike


Previous Post
Next Post

16 thoughts on “All about traveling comfy

 • Trude
  Hvor har du kjøpt buksen og skoene?

  • Eirin Kristiansen
   Buksen er fra Selected Femme, skoene bestilt fra Zalando 🙂

 • Kristine
  Vet du hva modellen på nikeskoene heter?:)

 • Hege Kalnes
  Så herlige snaps du har fra NY! Blir like glad hver gang jeg ser at du har oppdatert snappen din.
  Jeg la merke til den freshe boblejakken du hadde på deg når du møtte Billy igjen, såå fin! Hvor er den fra? 🙂

 • Oda
  Hvor er genseren din fra? Du har så mange fine gensere, kan du lage et innlegg med inspirasjon til hvor man kan få tak i gensere som dette? 🙂

 • Åh vilken fin tröja, älskar färgen!

 • Anonym
  Heisann!
  Du har en så ufattelig inspirerende blogg! Det så ut som et fantastisk deilig outfit. Kunne du være så snill å lage et innlegg om fine hverdagsklær? Eller must haves.. Gjerne sånn basic del og en litt mindre basic del? Det hadde iallfall vært så kjekt å lese!
  Håper du har det bra!

 • Hei du ! Kunne du lagt ut innkjøpene dine til deg selv som du har gjort i New york her på bloggen? 🙂 Det hadde vært gøy å se. Ha en fin før juls tid med familien din. klem

 • Malin
  Håper du svarer på kommentaren min 🙂 Hvilke foundation bruker du? Mvh Malin

 • Ida S.
  Lurer også på hvor boblejakken du hadde på deg på snap er fra? Og om det er ekte pels på hetten? Ikke vondt ment eller for å pirke, jeg bare leter etter en fin vinterjakke uten ekte pels 🙂

  Ønsker deg en riktig god jul <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Ida! Den er fra Fleischer. Kragen på jakken er laget av alpakkavennlig pels/ull. Alpakkavennlig pels betyr at ingen alpakka noengang er skadet eller drept for å lage disse produktene.. God jul <3

 • Herlig og inspo fra deg både på snap og bloggen. Tenk at du gjør meg så glad ? Ønsker deg ei riktig god tur hjem til Bergen. Stoooor klem<3

Comments are closed.