Brand new day in the Big AppleBrand new day in the Big AppleBrand new day in the Big Apple Brand new day in the Big Apple

Insert coffee to begin.

Wake up, hair up. Da var det duket for en ny dag i «The Big Apple». Avisen blir levert på døren hver morgen, og kaffen på hotellet setter fart på skrotten. Overraskende god er den, selv for meg som er nokså kaffe-kresen! Om litt skal jeg hoppe i sneakersene og ta meg en tur rundt i området her på Upper East Side for å utforske litt. Deretter tenker jeg å ta meg en tur på Macy’s, og i ettermiddag står Chelsea Market på agendaen. Her er det fullt kjør fra morgen til kveld, akkurat som jeg liker det og akkurat som det skal være i New York! I går kveld dro jeg ut og spiste middag med min skjønne Rebecca som studerer her i byen, også rettere sagt min eks-medstudent da jeg studerte her selv. Det var såå godt å se henne igjen! Selv om jeg storkoser meg på egenhånd må jeg innrømme at det var deilig å mimre med en god venninne igjen. Håper alt står bra til med dere, søte!

/ Wake up. Hair up. It’s a brand new day in «The Big Apple» and I love everything about this hotel! I get the New York Times on the door every morning and the coffee is surprisingly good. I can promise you that I’m really picky when it comes to coffee, so you can only imagine! Haha.. In a few minutes I’m jumping into my sneakers to go and explore the neighborhood here at Upper East Side. Later I’m going to Macy’s and afterwards the Chelsea Market. I’ve heard so much nice about it so I’ll just have to! Yesterday I went out for dinner with my friend Rebecca and it was so nice to finally meet up with her again. Even though I’m travelling alone I can admit that it was really nice catching up with a good friend. Hope your doing well! Xx

Previous Post
Next Post

17 thoughts on “Brand new day in the Big Apple

 • For noen kule bilder! Elsker hvordan du har redigert de. Håper du har en fin dag i NY 🙂

 • Sonia Maria
  Hei Eirin! Hvilken px har du i bildene dine? 🙂

 • Frøydis
  Hei! Ser ut som du koser deg på tur:) Jeg lurer på hvor den lange skjorten/kjolen din er fra som du hadde på deg i den siste videoen med deg og cath?

 • Lina
  Hvor er den Nude-farget genseren og den sorte buksa fra på det bildet du la ut på snapchat nylig med sølv sneakers? Der du sitter i vinduskarmen med med en arm i fanget. Syntes det var såå fint! Elsker deg og bloggen din Eirin, er fast leser!

  • Eirin Kristiansen
   Genseren er fra Vila og buksen er fra Selected Femme 🙂 Tusen takk søte <3

 • nydelige bilder! koos deg så masse, fineste deg <3

 • Åh, så nydelige bilder! Du er så flink til å ta fine bilder ser jeg 😀 ? Håper du har hatt en fantastisk dag i NY – og at du storkoser deg masse der <3 Kleeem

 • Tove
  Hei,
  Jeg lurte på hva du gjør med middag når du er ute og reiser alene? Jeg synes det er også gøy å reise på turer alene, men kvier meg alltid så mye til middag. Jeg har ingen problem med å spise lunsj alene, men å gå ut for middag og sitte på restaurant alene synes jeg er så grusomt. Føler meg virkelig så alene og ensom akkurat da. Vet det er litt rart altså, men om du vil dele dine tanker om det kan det jo kanskje hjelpe meg.

  Mvh Tove

  • Eirin Kristiansen
   Hei Tove! Jeg føler nok det samme som deg, synes nesten det er litt pinlig. Men det er bare til å hoppe i det tenker jeg, så blir det bedre for hver gang 🙂

 • For noen utrolige kule bilder, det mangler ikke på kreativitet hos deg 🙂
  Kos deg videre 🙂

 • Karoline
  Hei Eirin! Håper du har det superfint i NY! Syns det er så kjekt at du holder oss lesara oppdatert. Masse fine bilder! Kan eg spørre om ka du studerte då du budde der nede? Kos deg masse vidare 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Karoline! Bare hyggelig 🙂 Jeg studerte Fashion Management (business english, entrepreneurship, fashion og marketing). Klem!

 • Anonym
  Har du dratt til New York heelt alene?
  Hvor mange ganger har du dratt til utlandet helt alene, og hvordan opplever du dette?
  Hadde vært fint hvis du kunne lagd et innlegg om hvordan det er å reise alene til et land 🙂
  Har utrolig lyst til å reise alene til forskjellige land, men synes det virker så utroolig skummelt ;o
  Elsker bloggen din! God jul <3

Comments are closed.