Woke up in New York

· Pleasant morning room service ·

Da alarmen min ringte klokken 8:00 i morges hadde jeg allerede vært våken i en og en halv time. Mulig årsaken var et snev av jetlag, men aller mest tror jeg det var kriblingen i kroppen og magen fra topp til tå. Det er ikke hver dag man våkner opp i en stor og fluffy hotellseng midt i fantastiske New York! Etter at jeg hadde renset huden og påført dagens makeup banket det på døren, og der kom frokosten min servert på sølvbrett. Helt maaagisk.

Woke up in New York

Bagels, croissanter, syltetøy, kremost, omelett, salat, poteter, juice, isvann og kaffe.. Hva mer kan en jente ønske seg til frokost! Jeg kjenner at jeg virkelig har godt av denne uken for meg selv, og jeg skal bare storkose meg til det fulle, senke skuldrene å finne den indre roen..

Woke up in New York

Jeg bor på Lowes Regency New York Hotel og det er hittil det beste jeg noen gang har bodd på i storbyen. Servicen er helt upåklagelig, rommet er stort og luksuriøst, og beliggenheten er spot on rett ved Central Park med kort gåavstand til den beste delen av 5th Avenue.

Woke up in New York

Da jeg ankom hotellet i går var det kullsvart ute og jeg så ikke nok til å danne noe inntrykk av området, så da jeg dro for gardinene i morges og så gaten utenfor hotellvinduet i fullt lys kunne jeg ikke gjøre annet enn å smile. Det er så deilig å være tilbake at dere aner ikke!

Woke up in New York

Rays of light brightening up my day..

Woke up in New York

På den lange flyturen fikk jeg god tid til å lage en utdypende plan for hver eneste dag denne kommende uken slik at jeg får mest mulig ut av oppholdet mitt. Det blir en blanding av business og pleasure, så jeg skal bare fokusere på å nyte og yte hele uken. Og jeg må bare få sagt at det å dra alene på tur er skikkelig undervurdert. Herrefred så jeg koser meg! Og skulle det bli ensomt har jeg heldgvis allerede spikret noen planer med venner i byen. Men det tviler jeg sterkt på at det blir, I New York er det alltid mye fart og moro! Det å dra alene på tur anbefales på det varmeste. Å bryte ut fra den typiske hverdagen i noen dager og bare reflektere å kose seg er balsam for sjelen. Nå skal jeg ut å traske i gatene. På gjensyn søte, vi skrives!

Previous Post
Next Post

26 thoughts on “Woke up in New York

 • Ida
  Heia 🙂
  Jeg drar til USA neste lørdag, og lurer på hvordan du kom deg fra flyplassen og til hotellet? Vi skal bo på the everlyn (jeg så du har bodd der tidligere). Er det bra standard der?

  • Eirin Kristiansen
   Hei! The Evelyn synes jeg var superbra. Veldig fine rom 🙂 Enten om du lander på JFK eller Newark, så er det like enkelt å komme seg til sentrum. Så fort du kommer ut av flyplassen står det gule taxier på rekke og rad og venter. Ta en slik, det er det tryggeste og rimeligste. Ikke la deg lure av de svarte bilene og uber folkene som prøver å ta «lokke» deg med dem istedenfor. Det vil jeg ikke anbefale.. Kos deg masse 🙂 Klem

 • Noe så fantastisk! Håper du koser deg masse i New York <3

 • Anne
  Åå, kos deg stort!! Heldig og velfortjent. Nyt tiden!

 • Du må kose deg masse! Kjenner det kribler i magen når du deler innlegg fra NY, skal selv snart tilbake! Dagene telles ned! Stor klem

 • Maria
  Synes du er tøff som drar alene! Kos deg og nyt NYC! 🙂

 • Synes du er råtøff som reiser alene på tur, det hadde jeg aldri turt! 😉 Håper du får en kjempefin ferie, det både ser og høres helt magisk ut! <3 i 2016 SKAL jeg til NY! Blir så inspirert av deg, du er så nydelig! 🙂 Stor klem

 • Zeynep
  Hi, I am a big following of your blog. Your life, your style, all on you interests me. I study photography and one of my biggest dreams it is to go to live in the USA (New York or Los Angeles) but a place or I can make of the fashion photography of course any ca after my studies. And when I see you your posts I say myself » you can arrive there also «. Thus I do not lose hope. It has been one moment since I wanted to make a blog also and I finally succeeded since Sunday it is active, it is always the beginning thus I am a little bit shy to post and I know not really what to make but I want not to give up. I take example on you. 🙂 🙂

  Ps: You can visit my blog by my account Instagram because I do not still know how to activate correctly on Google. (Instagram: zeyneepbegum)

 • Linn
  Hei! Jeg ser etter en ny foundation. Har du noen å anbefale? Både pudder og flytende? Hadde blitt super glad!!

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Enten Lancone Miracle Cushion eller Bare Minerals sin pudder foundation. Det mine favoritter 🙂

   • m
    Hei Eirín! Tillater meg å komme med et oppfølgningsspørsmål jeg: Bruker du Matte eller Original fra Bare Minerals? 🙂

 • Marlin
  Hei Eirin.
  Jeg reiser til new York om en uke, gleder meg masse!
  Noen turist attraksjoner du kan anbefal? Top of the rock eller empirie utsikt?
  Aldri vært i USA før så..
  Kos deg masse :’)

  • Eirin Kristiansen
   Hei Marlin! Første gang i New York er det et must å få med seg litt attraksjoner. Mine favoritter er Top Of The Rock, Empire State Building, Rockefeller Center og båttur til Frihetsgudinnen 🙂

 • Emilie
  Hei Eirin! Bloggen din er så koselig og fin, får skikkelig glad stemning av den. Men! Jeg ser ikke bildene dine lengre??:( De loader heller ikke.. Håper at det er noe du kan fikse:-). Kos deg masse i NY!

  • Eirin Kristiansen
   Takk for det Emilie! Det synes jeg var veldig merkelig. Kan du prøve å slette nettleserdata helt en gang? Mulig det ligger noen bugs og lager problemer.. Håper det løser seg! Klem

 • May Lene
  Hei Eirin! Så tøff du er som reiser alene på tur, og så gøy at du snakker så varmt om det! Det gir meg troen på at jeg også kan gjøre det – jeg har nemlig lenge hatt litt lyst, men er redd det skal bli ensomt. Hadde syntes det var flott om du ville skrive et mer utfyllende innlegg om det når du er hjemme igjen 🙂 Noe av det jeg tenker mest på er faktisk hvordan det blir å gå ut og spise alene. Hvordan opplever du det? Får du reaksjoner fra folk du møter på din vei, kommer folk bort for å slå av en prat osv? Hadde vært gøy å lese dine synspunkter, du virker så fornuftig og reflektert! 🙂 Kos deg videre <3 Klem

 • Line
  Hei Eirin 🙂
  Deilig med en avkobling, Eirin. Nyt dagene Max. Rommet ditt er kjempe fint. Hvor mye betaler du for det for en uke? Er det inkl frokost ? Jeg vil også dit. Hehe.

  • Eirin Kristiansen
   Hei Line! Ink. frokost ligger det på rundt $450 per natt. Med tanke på at jeg reiste alene ønsket jeg å unne meg litt luksus denne gangen for å gjøre det beste ut av oppholdet 😀 Oups.. Hehe! Klem

 • Heidi
  Hei

  Jeg synes at din innstilling til det å være alene høres så deilig ut, og jeg skulle virkelig ønske at jeg en gang kan komme dit selv. Dessverre er jeg avhengig av å ha andre mennesker (eller dyr) rundt meg for å trives, og føler meg veldig raskt ensom i mitt eget selskap. Det hadde vært kjempefint om du en gang kunne skrive litt mer inngående om hva du har gjort/hvordan du har jobbet med deg selv for å komme dit du er idag på dette området. Veldig gjerne noen konkrete tips 🙂 Hvis du ikke bare alltid har vært sånn da, og ikke har trengt å gjøre noe for å «lære deg» å være alene 😉

  Kos deg videre på ferie!

 • m
  Som et rimelig introvert vesen selv, synes jeg det ser HELT fantastisk ut å reise alene på den måten du gjør. Det gir jo så mye ny energi. Kos deg masse, og nyt byen! 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Det er såå sant 🙂 Kjenner jeg får en helt ny energi av å være her nå. Deilig!

 • Caroline
  Jeg var alene i Sydney en ukes tid, og det var helt fantastisk! Frister veldig til gjentakelse å dra ut i verden alene igjen:)

 • Christine
  Elsker å reise alene! Har du noen tips til hoteller som du anbefaler hvor man får enerom? Hotell er jo ganske dyrt i NY 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Jeg vet dessverre ikke, jeg betaler for dobbelrom. Det er dyrt ja, men så er det ikke hverdagskost heller å reise på ferie til NYC 😀

Comments are closed.