The one app I couldn't live withoutThe one app I couldn't live withoutThe one app I couldn't live without

· Sleep cycle ·

Jeg får ofte spørsmål om hvilke apper som er mine favoritter, og den jeg liker best er helt klart Sleep Cycle. Denne appen bruker jeg på daglig basis, og den er rett og slett en lifesaver når det kommer til å våkne lett om morgenen! Appen er kanskje litt i overkant nerdete, men jeg elsker det. Når du sover registrerer den søvnkvaliteten din med en eller annen avansert metode jeg ikke har satt meg helt inn i – men det funker gull. Neste morgen når du har stilt alarmen på for eksempel 08:00 vekker den deg når du er i den letteste søvnfasen slik at du føler deg uthvilt og opplagt når alarmen ringer. Dette har SÅ mye å si! Om alarmen vanligvis ringer når du er i den tyngste søvnfasen, merkes det stor forskjell. I appen kan du også se statistikk for søvnkvaliteten din for hver natt, og dette er litt morsomt! Jeg ligger vanligvis mellom 60-70%, men da jeg sov på hotell i helgen var den helt oppe i 93%. Det sier litt om hvor mye en god seng og behagelige omgivelser har å si, haha! Du burde gi den et forsøk om du ikke allerede har ♥

/ I get a lot of questions about my favorite apps, and the answer is simple. Sleep Cycle! I use it on a regular basis and it has simply made waking up in the morning a lot easier. The app is maybe a little bit nerdy, but I love it. It tracks your sleep and wakes you up when you’re in the lightest sleep phase. It also shows statistics with your sleep quality in percent. It’s actually quite funny, when I stayed at the hotel in Oslo this weekend my sleep quality went from 60-70% to 93%. That’s a big difference! So because of the app I’ll now have to buy a hotel bed as well.. Haha, just kidding! Or am I?..

The one app I couldn't live withoutThe one app I couldn't live withoutThe one app I couldn't live withoutThe one app I couldn't live without

· Ønsker dere en riktig fin lillelørdag ·


Previous Post
Next Post

44 thoughts on “The one app I couldn’t live without

 • Mari
  Hvordan er appen i forhold til flightmodus? Har alltid dette på om natten for å unngå stråling, og skal man sove med mobilen ved siden av seg, burde man i alle fall sette det på.

  • Eirin Kristiansen
   Hei Mari! Du kan fint bruke appen selv om den er i flightmodus 🙂 Klem

 • Elsker selv den appen, og brukte den masse før! Hvilket kamera bruker du, og hvor redigerer du bildende dine? Syntes bildene du har tatt i det siste er så fine og behagelige 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Ikke sant! Jeg tar bildene med Canon Mark 3 og redigerer bildene i Lightroom 🙂 Tusen takk!!

   • Anonym
    Det hadde vært superinspirerende om du kunne hatt et redigeringsinnlegg!
    Det jeg har så sykt lyst til å gjøre er å redigere bildene mine fine, sånn at jeg kan printe de ut og lage en fin bildedagbok 😀 Privat liten blogg, haha.

 • åh, disse bildene var nydelige! og jeg elsker sleep cycle selv, den er gull verdt! Håper onsdagen din er fin, klem <3

 • Selv hadde jeg denne appen og jeg har helt glemt den siden jeg fikk meg ny telefon! Takk Eirin for at du minnet meg på den! Tror jeg rett og slett skal tipse kjæresten min om denne også! For han sliter virkelig med å komme seg opp om morgenen, haha! 😀

 • Alexandra
  En iPhone er ikke i stand til å måle søvnkvaliteten din, desverre. Appen er bygget på standard søvnkurver/-faser, men i praksis kan man ikke følge disse, da det er altfor mange faktorer som gjør at søvnmønstret ditt er individuelt. Men så skal det sies at placebo-effekten er en fin effekt, så på en annen side så funker vel appen gull for noen allikevel 😉

  • Eirin Kristiansen
   Jeg er fullt klar over at smarttelefonen ikke er så smart at den kan analysere søvnen på et så dypt og nøyaktig plan som du beskriver (det sier jo seg selv, ingen trenger være rakettforsker for å tenke seg til det), men appen funker for meg, venner av meg og tydeligvis maaaange andre rundt i verden da den er en av de mest populære appene du kan laste ned. Jeg er storfornøyd, anbefaler appen, og mer avansert enn det trenger det ikke være.. 🙂

 • Marthe
  Hei!

  Skal den plasseres under puten? Eller hvor skal den plasseres for at den skal kunne registrere søvnkvaliteten din?

  Ha en fin dag!

  Mvh
  Marthe

  • Eirin Kristiansen
   Hei Marthe! Den skal ligges så nærme deg som mulig, jeg ligger min på nattbordet rett ved sengen 🙂 Ha en fin dag du også!

   • Anja
    Det står jo i appen at den skal ligge i sengen, men ikke under dyna eller puta. Dette er for at den skal måle bevegelsene dine når du sover, som igjen er med på å avgjøre hvilken søvnsyklus du er i og når den skal vekke deg. Bruker den også, men for å være helt ærlig synes jeg ikke den fungerer så bra! Føler meg like trøtt uansett hehe.. Så fint å høre at den funker for deg da! Skal fortsette å bruke den, så får man håpe at det kommer seg for meg også etterhvert 🙂

 • E
  Når jeg søker det opp i AppStore kommer det flere alternativer! Hvilken av dem har du?

  • Eirin Kristiansen
   Den første som kommer opp med oransje programsymbol 🙂

 • Kristin
  Åh, soverommet ditt ser så fint ut!
  Kunne du lagt ut et innlegg med bilder av soverommet/leiligheten?
  Skal flytte snart og trenger inspirasjon 😀

 • Henriette
  Takk for tipset! Denne er lastet ned 😀 Det jeg lurer på, setter du på alarm på den appen, eller på vanlig alarm i tillegg? Litt redd for å gjøre feil tilfelle jeg ikke blir vekket i morgen tidlig før jobb.

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg bruker bare denne 🙂 Har aldri ikke våknet av den!

 • Emeline
  Hei! Kan jeg spørre hvor den «Merry Christmas» girlanderen som du hadde over sengen din på snap i går er fra:)??

 • Heihei jeg møtet deg på mango på fredag og sa at jeg hadde en blog. du er er utrolig nydelig og herlig! har lyst å bli en bloggere som deg en dag<33 så hvis du kunne lese litt jeg setter stor pris på den!!

 • Elisabeth L
  Oi! Dette høres sykt smart ut! Merker selv hvor vanskelig det er å stå opp til tider selvom alarmen ringer til samme tid hver dag! Men bare lurer på siden den vekker deg når du sove lettest, men den vekker deg uansett før alarmen ringer, sånn at du ikke blir forsinka? Type 15 min før eller sånt? 🙂 tenker hvis jeg setter på alarmen 8, så vekker den meg uansett rundt det selvom jeg sover sykt tungt? Haha, høres kanskje dumt ut, men er bare nysgjerrig, hihi

 • Marita
  Hvilken foundation har du på deg på disse bildene?

 • Wow så kult! Nå får jeg bare håpe den er på android fordi den må jeg bare prøve 😀

 • Åå, denne var jo helt genial! Selv sliter jeg med dårlig søvn, og føler alltid at jeg er nærmest utslitt når jeg våkner. Har begynt å ta litt vitaminer og tran, så satser på at slikt også hjelper. Men hvorfor ikke prøve dette? Helt genialt! Takk for masse supre tips 🙂 Du er så inspirerende! Klem 🙂

 • Mari
  Hvor mye koster den?:)

 • Jeanette Engelien
  Hei Eirin! elsker bloggen din <3 jeg har samme app, men lurte på hvordan du stiller den så den vekker deg når en er i den letteste søvnfasen? Jeg har vekkerklokken på 08:00 som regel.

  • Eirin Kristiansen
   Hei Jeanette! Jeg stiller den på det tidspunket jeg tenker å stå opp, og 30 min før det vil appen på en måte vekke deg når det føler at du sover lettest innen den tid. Det kan med andre ord bli ett kvarter før du egentlig har stilt alarmen, men det er ikke så gale synes jeg 🙂

 • Lily
  Dear Eirin,
  few posts ago you had a canopy/bedheaven over your bed. You said it’s from ebay but there are so many of them that it’s hard to find because I want exactly the one you bought. It’s perfect. Do you still know the name or the link of your «bed heaven»? That would be so helpful.
  Lily <3

  • Eirin Kristiansen
   Hi Lily! Sorry but I can’t find the seller I bought it from 🙁

 • Lene
  Fungerer den når man sover to i samme seng? :p

 • Hege
  Hei!
  Vet du hvor man kan få tak i maltipoo? Om du vet om noen oppdrettere eller privatpersoner?

  Når du hentet Billy i Bardu, tok dere fly og hentet han eller kjørte dere hele veien opp?

  Ha en fin kveld! 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Hege! Det vet jeg dessverre ikke noe om.. Jeg fløy til Bardufoss så hentet familien til Billy meg der med bil 🙂

 • Takk for tipset – og for en søt sovemaske, hihi!

 • Selma Sandsberg
  Hei,

  Har prøvd ut denne appen nå i to dager, og satt på alarm 6.00-6.30 begge dagene. Men begge nettene har jeg våknet av at alarmen på denne appen skrur seg på midt på natta.. Skjønner ikke om det er noe feil med mobilen min eller om jeg gjør noe galt? Har du tips?

  • Eirin Kristiansen
   Whaaat?? Det har jeg aldri opplevd eller hørt om før :O

 • Henriette Bjerke
  Hei søte deg! Veldig random men hvilken oppdretter kjøpte du hunden din på? 🙂 Klem

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Det var ingen oppdretter, kullet var ikke planlagt. Klem!

 • Sarah
  Hei! Har du opplevd at denne appen bruker sinnsykt mye strøm? Hadde 80% når jeg la meg, så våknet jeg klokken 5 i natt av at det bare var 3% strøm igjen, og ingen andre apper var på! Lader du mobilen om natten slik at den ikke blir tom for strøm? Syns appen er genial, så vil jo gjerne bruke den, bare kjedelig at den tar så mye strøm ?

  • Eirin Kristiansen
   Hei Sarah! Jeg lader alltid telefonen om natten så det har jeg dessverre dårlig erfaring med 🙁

Comments are closed.