fbpx

· HUSK Å SETTE VIDEOEN PÅ 1080HD FOR BEST KVALITET ·

Da var det endelig duket for en ny episode av Eirín & Cath. Denne gangen har vi kastet oss på BeanBoozled challengen og vel.. det anbefales ikke for å si det mildt, haha! Jeg følte meg som den løkrullen der jeg satt, og det verste av alt var vel i grunn lukten av selve bøtten med alle de ekle smakende blandet sammen. Blææ! Men litt moro må man jo ha, og utfordringer er jo alltid bra. Håper dere… liker det? Haha! Fortsatt god kveld ♥

16 Responses to Eirin & Cath Episode 3

  1. Herlighet, dette var vittig!! Jeg lo som bare det. Min kjære lurte på hva som var galt med meg fordi jeg lagde så mye rare lyder underveis!

  2. Haha, digger dere! Så utrolig skjønne begge to <3
    Har prøvd spillet selv, første og siste gang for å si det slik, æsj…

  3. Så morsomt at dere prøvde dette spillet! Hadde tenkt å gjøre det selv, men tror jeg må revurdere etter Cath sitt oppkast, haha 🙂 Den skjorten/kjolen du har på deg så veldig fin ut forresten, hvor er den fra?

    Ønsker deg en fin tirsdag! 🙂

Follow @ Instagram