· HUSK Å SETTE VIDEOEN PÅ 1080HD FOR BEST KVALITET ·

Da var det endelig duket for en ny episode av Eirín & Cath. Denne gangen har vi kastet oss på BeanBoozled challengen og vel.. det anbefales ikke for å si det mildt, haha! Jeg følte meg som den løkrullen der jeg satt, og det verste av alt var vel i grunn lukten av selve bøtten med alle de ekle smakende blandet sammen. Blææ! Men litt moro må man jo ha, og utfordringer er jo alltid bra. Håper dere… liker det? Haha! Fortsatt god kveld ♥

Previous Post
Next Post

16 thoughts on “Eirin & Cath Episode 3

 • sarah
  Dette her var så underholdene! Holdt på å le meg ihjel på slutten av Cath! Hahah, døds bra 😀

 • Ida
  Disse episodene er fantastiske! Og dere to er så bra <3 Gleder meg til neste episode!

 • Anne
  Herlighet, dette var vittig!! Jeg lo som bare det. Min kjære lurte på hva som var galt med meg fordi jeg lagde så mye rare lyder underveis!

 • Tina
  Hvor har dere kjøpt det? 🙂

 • marianne
  Hvor har du kjøpt beanboozled boksen? 🙂

 • marianne
  og veldig artig video 😀

 • Silje
  Haha digger dere!! Morsomt med sånne videoer!?

 • Ingrid
  Hvor er skjorten din fra Eirin ? 🙂

 • Julie
  Haha, digger dere! Så utrolig skjønne begge to <3
  Har prøvd spillet selv, første og siste gang for å si det slik, æsj…

 • Ååå, haha dere er så fine! Jeg lo, masse 😀
  Gleder meg til neste episode <3

 • Frøydis
  Så morsomt at dere prøvde dette spillet! Hadde tenkt å gjøre det selv, men tror jeg må revurdere etter Cath sitt oppkast, haha 🙂 Den skjorten/kjolen du har på deg så veldig fin ut forresten, hvor er den fra?

  Ønsker deg en fin tirsdag! 🙂

 • Christina
  Hei Eirin!

  Jeg lurer på hvilken consealer du bruker? 🙂

 • Carina Sørensen
  Hahah, jeg digger disse videoene! Dere er herlige, jenter! 🙂

 • Line
  HAHAHAHA, dette var gøy! 😀

 • Rikke
  Herlig video 🙂

  Men jeg etterlyser trekningen av tannbørstekonkurransen jeg

 • Kristine
  Kunne du vist oss litt mer av leiligheta, nå som du har pyntet til jul? 🙂

Comments are closed.