Santa's little helperSanta's little helperSanta's little helperSanta's little helper

· Our first christmas together ·

Lille Billy, Binji, Bølle, Bølshit… Kjært barn har mange navn? Tenk at dette blir vår første jul sammen! Nå er det snart ett år siden jeg hentet deg hjem med sommerfugler i magen. Jeg tok fly til Bardufoss med mellomlanding på Gardermoen, spent på å få møte deg for første gang i noe som kan omtales som vinterland. For en koselig plass du kommer fra, det er ikke rart du har verdens koseligste personlighet! I lang tid hadde jeg ønsket meg en liten firbeint venn, og i ukesvis hadde jeg gledet meg til å hente deg. Når jeg endelig fikk møte deg for første gang var det gjort – du har satt fotavtrykk på hjertet mitt! Du er det skjønneste lille nurket jeg noen gang kunne ønsket meg, og jeg gleder meg til å feire vår først jul i lag. Det til tross for at jeg pakker gaver og du åpner dem igjen, eller stikker avgårde med pakkebåndet og river det i stykker. Det er deg i et nøtteskall, det ♥

Previous Post
Next Post

26 thoughts on “Santa’s little helper

 • Kat
  Heihei søte deg! Jeg bare lurer på om du kan si hvilken parkas du skal ha/har? Har sett en på Snapchat videoene dine og den er SÅ fin!:)))

 • Louise Ommedal Rosales
  Haha trodde først overskriften var; satans little helper

 • Ååå, han er så skjønn, og så koselig skrevet <3

 • Christina
  Hvor er den skjønne juleputen fra?

 • bell
  *Smeeeeeelt* Tiden går så fort, snart et år siden han ble din… <3

  • Eirin Kristiansen
   Jeg veet! Helt utrolig. Lille rakkeren har virkelig beriket livet 🙂

   • Elisabeth
    Blir så glad for å høre at du er så fornøyd! Å enda mer glad for å se at Billy ser ut som han nyter livet og har det flott:-) Skjønne lille godgutten!

    • Eirin Kristiansen
     Vi storkoser oss, Elisabeth 🙂 Han er helt herlig! <3

     • Elisabeth
      Så bra:-) Ønsker dere ei riktig god jul til deg og dine- å Billy selvfølgelig:-)

 • Lisa
  God kveld Eirin 🙂
  Ville berre informere deg om at bildene dine på bloggen laster ikke opp automatisk på iPad og iPhone.. Jeg må trykke last opp på hvert bilde for å kunne se hva du har lagt ut. Rart siden det ikke er problemer med dette på andre sider:/

 • Lill
  Så søt, hva slags rase er det?

  • Eirin Kristiansen
   Blanding av malteser og dvergpuddel. Kalles Maltipoo 🙂

 • Han er SÅ skjønn! Åååh <3

 • for en fantastisk fin hund du har, åååh!

 • Maya
  Hei! Hvilken str er de genserene du har fra hm i beige og mørkegrå? de som går over skuldrene liksom 🙂 🙂

 • For en fantastisk fin hund! Han er til å smelte av altså 🙂 Har selv snoket litt på denne rasen en stund, og når jeg ser på snap hvor fantastisk personlighet Billy har, blir ikke ønsket om en maltipoo mindre akkurat, haha! Men, alt til sin tid 🙂 Ha en strålende søndag, fine deg!

 • Anette
  Hei!
  Jeg synes du virker som en oppegående og flott jente, med en bra blogg. Jeg reagerer likevel på bloggere som oppfordrer til shopping og økt forbruk, som jeg dessverre opplever at du gjør. Kloden har ikke råd til at vi fortsetter med et så høyt materielt forbruk som vi har i dag, og derfor blir jeg lei meg av å se at folk oppfordrer til økt forbruk. Eksempelvis ved å reklamere for Stylistas julekalender og å sette merkelapp på plaggene du liker best på kjøpesenteret, bidrar til denne negative forbruksutviklingen vi ser, og derfor synes jeg det er trist å se at så mange bloggere likevel ønsker å støtte opp om butikkenes salgsønske. Dette er en måte for dere bloggere å tjene penger på, det er jeg klar over, men jeg skulle ønske at dere kunne tenke lenger enn egen vinning… Det er tross alt jordkloden og vår alles framtid det er snakk om. Jeg mener ikke å såre på noen måte, jeg håper bare at dere i det minste har miljøhensyn i bakhodet når dere velger å reklamere for noe.

 • Åsa
  Sååå nydelig hund! Så koselig at hunden også får plass på bloggen – synes det er så gøy å lese om siden jeg nettopp har blitt hundeeier selv og skjønner hva du mener, når Billy åpner gavene igjen og stikker av med gavebåndet! Samme her i gården, haha! Er spent på å feire min første jul med hunden, og ta henne med til Norge og forhåpentligvis hvit jul! 🙂

 • Åh, så herlig <3

 • Åh Billy er så utrolig søt altså. Får bare mer og mer lyst på hund når jeg ser de bildene der 🙂

 • Anna
  Du er så utrolig vakker Eirin! <3
  Lurte på om du kunne lage et innlegg om struktur og hvordan holde god orden, kanskje også noe om studieteknikk? Jeg har nettop startet på Vgs, og dette hadde vært så utrolig nyttig.

  Tusen takk for daglig inspirasjon, du er nydelig

Comments are closed.