Første søndag i advent

Første søndag i advent

Første søndag i advent

I kveld tenner vi første lys i advent, og ventetiden frem til jul ble plutselig litt hyggeligere med disse fine fyrstikkpakkene på bordet. Jeg må si at det er nesten litt uvirkelig hvor fort tiden har gått de siste månedene! Tenk at nå er det bare tre søndag igjen til selveste julaften.. Hjelp!? Jeg kjenner jeg har veeeldig lyst til å ta frem julepynten alt, men jeg har bestemt meg for at jeg skal klare å holde meg selv i skinnet bare litt til. Jeg føler jeg ødelegger hele julekosen om jeg starter for tidlig med ting! Hvordan er det med deres tradisjoner når det kommer til dette? Riktig fin første søndag i advent!

/ Tonight we light the first candle in advent, and with these decorative matches on the table christmas is suddenly getting cozier! I have to say that it is almost a bit unreal how fast the time has gone the last few months. I almost can’t believe that there now is only three Sundays left before Christmas Eve… Help!? I really want to bring out all the christmas decorations already, but I have decided to be wait a little bit longer. I feel I’m ruining the whole christmas joy if I start too early! How is it with you’re traditions when it comes to this? Wish you a happy first Sunday in advent!

Første søndag i advent
Previous Post
Next Post

25 thoughts on “Første søndag i advent

 • Yngvild
  Ønsker deg en fredfull 1.søndag i advent 🙂

 • Birgitte
  Jeg er enig i at det ikke er gøy og starte for tidlig, men når det er første søndag i advent syns jeg man har holdt seg lenge nok 🙂 Nå er jo julen i gang!

  • Eirin Kristiansen
   Ja, du har vel rett.. Men må i hvert fall holde meg til desember 😀

 • Eileen
  Hei! Jeg har vurdert å kjøpe en nutrilbullet. Mener du hadde en sånn, men kan ikke se at du har skrevet noe særlig om den? Og nå har du jo andre blendere. Anbefaler du den? Takk for svar:-).

  • Eirin Kristiansen
   Hei Eileen! Den anbefales 🙂 Men jeg synes den var litt upraktisk når det kom til mengde man kunne lage hver gang, ellers suuuper.

 • henriette
  Superfine fyrstikker, hvor er de fra? har du også hvite adventslys, har alltid likt det bedre enn lilla

  • Eirin Kristiansen
   Hei Henriette! De er fra Lagerhaus. Jeg har faktisk hvite adventslys i år selv om det burde vært lille kanskje.. 🙂

 • Johanne
  Her i huset pynter vi ikke huset til jul før tidligst 20. desember, med tanke på at julen egentlig ikke starter før julaften, tradisjonelt sett. Adventspynt, derimot, den kom frem i dag <3

 • Hey Eirin! Gotta say I love your blog – your big pictures, the neutral colours… Everything’s just perfect. Wishing you a peaceful first advent! Sending greetings from Sydney (I’m Finnish but currently vacationing here!). http://www.arcticvanilla.com/

 • Christina
  Hei du! Hvor er den fine grønne jakken du hadde på snapchat fra? Kjempe fin! 🙂

 • Tilde
  Jeg tar bare fram advendstaken og julestjernene, pynter ikke med julepynt eller juletre før lille julaften. Det er så mange folk som setter opp tre og pynt i oktober og tar det ned 2. juledag 🙂

 • nydelige bilder, håper du koser deg masse med stearinlys og kos i dag! jeg pynter til advent i dag med koselige adventslys, pynter rommet med hvite «fairy lights», gjør alt litt mer julete rett og slett, også venter jeg til det ikke er lenge igjen til jul før jeg tar opp juledekorasjonene.. Adventstiden er min favoritt, og føler man må gjøre så mye ut av den som man kan <3

  • Eirin Kristiansen
   Det er helt sant Sofie, det er så koselig 🙂 Beste tiden på året <3

 • Jeg var så lei av å lese til eksamen i går, at jeg pyntet til jul, haha! Litt tidlig kanskje, men guri så koselig! Dessuten ble humøret litt bedre av julestemningen som kom snikende, så i dag er jeg klar for å ta fatt på enda mer lesing 🙂 Kjæresten ble helt forskrekket og mente vi ikke skulle pynte før den 23. desember – men det er ALTFOR lenge til, haha! Ha en strålende søndag, fine fine deg <3

  • Eirin Kristiansen
   Haha, skjønner deg godt! Synes også 23. desember er litt for lenge.. Da rekker man jo ikke nyte det 😀 Lykke til lesing og eksamen <3

 • Anette
  Hei! For noen nydelige tallerkener, hvor er de fra ? <3

 • Margrete
  Vi begynner alltid å pynte til jul på denne tiden (henger opp julegardiner, tar frem juleduker, etc.), men selve treet pyntes ikke før lille julaften. Mesteparten av julepyntdekorasjonene tas faktisk heller ikke frem før da. Heldigvis er ikke foreldrene mine like raske med å bli kvitt julepynten igjen etter jul, så vi har den gjerne fremme til over nyttår 🙂 Jeg vet ikke helt hva jeg selv kommer til å gjøre, for det er jo på en måte litt mer spesielt om man kun kan nyte den en kort periode, men samtidig er det veldig koselig å ha den fremme.

  • Eirin Kristiansen
   Det høres ut som en fin juletradisjon. Jeg synes selv det er vanskelig å lande på et valg om hva jeg skal gjøre. Det er som du sier deilig å nyte den ordentlig en kort periode, samtidig som at det er koselig å være omringet av julen litt lengre 🙂 Hmm..

 • Cecilie
  Heisann! Jeg lurte på om du har bestilt noe fra Sephora sin hjemmeside før? Med tanke på frakt og toll? Vet du hvordan det er der?
  Ha en nydelig kveld skjønne deg 🙂

 • Ingvild
  Helt enig med deg, men jeg startet i går. Det er jo første søndag i advent, og da er det jul! Merket at jeg stresset altfor mye med disse «jeg må vente»-tankene, så jeg tenkte rett og slett: fuck it! 🙂

  Du har nydelig blogg, Eirin! <3

Comments are closed.