annonse

Girls night in

· Invite friends over for ice cream ·

Etter andre episode med Eirín & Cath fikk dere vel med dere at jeg ble «avslørt» med godteskuffen på kjøkkenet som ikke viste seg å bare være lørdagsskuffen. Ha-ha! Vel, jeg står fremdeles for det jeg sa om at jeg tror på et balansert kosthold med både sunt og usunt – så i går kveld slo jeg på stortrommen og invitert til jentekveld med noe annet enn grønnsaker og dip. Det ble isbar med masse digg topping for alle penga! Mmm..

Girls night in

Jeg kjøpte inn hele tre liter fløteis – FRI for laktose, hos Coop. Her i huset sparer man ikke på kruttet når man først skal kose seg! Den ene typen med vanlig vanilje, og den andre med vanilje og sjokoladebiter. Jeg tror vi alle falt litt ekstra for den med sjokoladebiter. Den smakte rett og slett aldeles nydelig! Så neste gang jeg skal til mormoren min gleder jeg meg til å kjøpe en boks å dele med henne. Jeg kjenner nemlig få som elsker fløteis like godt som henne, men dessverre har hun laktoseintoleranse. Nå mormor – nå er det no excuses neste gang jeg kommer på besøk! Ha-ha-ha..

Girls night in

· Idé til neste jentekveld? ·

Girls night in

Hvorfor ikke gå all in å stelle i stand en isbar til neste jentekveld? Det faller definitivt i smak, og det er gøy med noe annet enn smågodt og dill. Jeg fylte skåler med alt fra pistasjnøtter til marshmellows, sprinkles, sjokoladesaus og kjeks som vi toppet isen med. Friske bær er også godt ♥

Girls night in

Mmm.. Treat yourself!


Previous Post
Next Post

8 thoughts on “Girls night in

 • Lene
  Hvordan er prisen på denne i forhold til vanlig fløteis? 🙂

 • Sophie
  «….For alle penga»? Lol du har jo blitt massivt sponsa selv…

  • Eirin Kristiansen
   Jeg vet ikke om du har hørt det før, men det er et ordtak når man går all in for noe.. 🙂

 • Yummy! Og marshmallows da, det fikk jeg skikkelig lyst på nå 😀

  • Eirin Kristiansen
   Det er farlig godt! Ble vel mer marshmallows med is til slutt 😀

 • Mmm, så herlig!! <3 Viktig å kunne kose seg mist i uka også – balanse 🙂 Håper dagen din blir fin!

 • Martha
  Har sett dette hos Pappahjerte også, og vurderer det såå til bursdagen med jentene om noen uker. I tillegg til kake og fingermat, er det jo utrolig lett å sprette en boks is eller to, knuse oreokjeks, hakke peanøtter, ha litt sprinkles, nonstop osv. til slik at alle kan lage sin personlige favoritt! Hoho, man er virkelig ikke eldre enn man føler seg, si! 🙂

 • Oh snap! Skal spise dette ja.

Comments are closed.