Coffee talks

God morgen alle sammen. Har dere sovet godt? Denne mandagen kjenner jeg at jeg gjerne kunne hatt en ekstra dag mellom lørdag og søndag, men x-antall kopper kaffe får gjøre susen. Disse morgentimene har jeg startet mykt med brillene på nesen, lesestoff og en skål med hjemmelaget müsli og tyrkisk yoghurt. Det er hva jeg kaller en myk start! Kjøleskapet har også fått seg en opprydning, og handlelisten for uken er spikret og klar.

Coffee talks

Den siste uken har uværet virkelig herjet i Bergen, og det virker ikke akkurat som om det har tenkt å ta slutt foreløpig. Regnet pisker på ruten hardere enn aldri før, og jeg kjenner at jeg kryper enda litt dypere inn i tøflene bare av å skrive om det. Det er jo litt koselig, men brrrr…

Coffee talks

You don’t have to be great to start
But you have to start to be great

I dag kickstarter jeg treningsuken min med kickboksing som alltid. Må denne treningsuken bli like bra som forrige! Da gjennomførte jeg alle planlagte økter, og følte meg bedre fysisk og psykisk enn på lenge. Det har så enormt mye å si for prestasjon i hverdagen! Trening vipper både humør og holdning opp ti hakk. I love it! Det er liksom bare til å komme over den «knekken». På fredag kjøpte jeg meg forresten tredemølle, og forhåpentligvis blir den levert i kveld. Kjenner jeg gleder meg skikkelig til det. Spesielt når det er slik ruskevær som dette. Ønsker dere en sprek mandag!

Previous Post
Next Post

17 thoughts on “Coffee talks

 • Takk Eirin! For at du inspirerer dag for dag, og for at du er en inspirasjonskilde uten lkke:-) Ønsker deg en fortreffelig uke! Her jeg bor er det skyfri himmel og sol, skal sende litt over til Bergen!

 • Ida
  Hei! Lurte på om du kunne skrive litt mer om kickboxing? Hvordan foregår timene, er det alene eller sammen med andre?:)

 • Amalie K
  Hvilken tredemølle kjøpte du? Er nemlig på utkikk etter en selv! 🙂

 • Thea
  hei eirin, ville bare si at jeg elsker boggen din!! du inspirer meg hver dag

 • Margrete
  Ha en fin mandag, Eirin 🙂 Klem fra meg!

 • maren
  har du fått deg kjæreste 🙂 ? skjønne om du kanskje ikke vil skrive så mye om det, men veldig koselig isåfall 😀

 • Været i Bergen har vært så dårlig de siste dagene! Da er det bare å kose seg inne med god samvittighet, mens regnet pisker mot vinduene. På med koseklærne, tenne lys, lage seg en kopp te – det er herlig det! Så spennende med ny tredemølle, gleder meg til å se den! Ha en fin kveld, Eirin! <3

 • Åå, så heldig du er som har plass til tredemølle hjemme! Kan tenke meg det blir superdigg å løpe til den utsikten du har!! 🙂 Kickstartet treningsuken med ei heftig høyreps beinøkt, så nå er standarden for uka satt! Herligste følelsen <3 Håper uka di blir fin, og kos deg masse på kickboxing! Klem 🙂

 • Vårild
  Heia! De brillene der var super fine! Hvilken modell er det, og av ren nysgjerrighet: hvilken styrke har du på glassene? Så utrolig gøy med ny mølle! Jeg håper du blir fornøyd med den 🙂 Ha en kjempe fin mandag, for håpe det blir en bra start på uka!
  – Vårild

 • June
  Hei fine Eirin! Har ikke du stan smith skoene? Jeg mottok mine idag, og la merke til at det sto «Male» inni der hvor størrelsen står. Lurer på om det er unisex, eller om jeg, som den vimsen jeg er har klart å bestille herresko? hehe, skjønner hvis ikke du kan hjelpe meg med akkurat dette spørsmålet! 😀
  klem <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei June! De skal være unsiex mener jeg fast bestemt 😀

 • Så utrulig fine briller! Kor er dei fra? 🙂

 • A.t
  Hei du! Hvilke trenings-studio er det du er medlem hos nå? 🙂 Er kickboksing ett eget også trener du foreksempel på elixia i tilegg? Håper du kan svare!
  klem

 • Litt morsomt å se at den svenske bloggeren Fanny Staaf ofte kommer med de samme innleggene som deg bare timer etter! Hmmmmmm

 • Thea
  Hei :))

  Vil bare si at jeg elsker bloggen din! Utrolig inspirerende 🙂
  Også vil jeg bare gi et lite tips om at det ikke er lurt å drikke kaffe sammen med mat, men heller vente litt etterpå. Kaffe inneholder et stoff som kan hindre opptak av vitaminer og mineraler (spesielt jern). Men vi i Norge har denne vanen at man drikker kaffe til maten 😛 hehe

  Klem

  • Eirin Kristiansen
   Oups, takk for heads up Thea 🙂 Hehe.. Klem!

Comments are closed.