Getting cozy

.. In my teddy slippers

Når kvelden kommer elsker jeg å hoppe i joggisen og teddy tøflene mine. De har varmet føttene mine i to vintersesonger nå, og er rimelig slitt for å si det mildt. Spesielt etter at Billy kom i hus da han jager dem bortover gulvet når jeg har dem på meg, haha. Billy & Friends (..) Jeg husker godt da jeg kjøpte dem. Jeg hadde vært på jobb i Oslo en kald vinterdag, og da jeg skulle hjem skimtet jeg dem i en av butikkene på Gardermoen. Da var jeg SÅ klar for å komme hjem og krype under dynen at jeg bare måtte kjøpe dem med meg hjem. Det angrer jeg ikke på i dag for å si det slik! De er jo bare såå utrolig søte.. Kjenner jeg blir litt ekstra glad hver gang jeg hopper oppi dem. Det må da være lov å være litt barnslig i blant? Hihii..

Getting cozy

Previous Post
Next Post

21 thoughts on “Getting cozy

 • Andrine
  Likte teppe! Hvor er det fra?:)

 • Kamilla
  Hvilken joggebukse er det du har på deg? Merke, pris og strl. Har vært på jakt etter en slik leeenge og den så perfekt ut!
  Klem

 • Vilde
  Så utrolig søte!! Du, jeg må nesten bare spørre deg litt om New York. Jeg reiser nemlig dit om litt over en uke, på min aller første solo-tur! Gleder meg utrolig mye, og er ikke redd for å ikke få fyllt opp dagene der og nyte livet og New York helt på egen hånd. Men jeg bare lurte på om du ahdde noen gode tips siden du har bodd der? Var der med familien min for to år siden, men er jo litt annerledes når man er helt alene.
  Du har en utrolig vakker og «snill» blogg om jeg kan si det sånn:) stor klem:)

  • Eirin Kristiansen
   Hei Vilde! Reiser du alene? Ååh, så spennende. Jeg er selv på tanken om å dra på egenhånd, så gi gjerne en tilbakemelding om hvordan du opplevde det 🙂 Jeg personlig elsker downtown/soho. Anbefaler å bevege deg litt ut i sidegatene i Prince og spring Street ++. Dette området er superkoselig med mange hyggelige cafeer og småbutikker. Der finner du også The Butcher’s Daughter, Little Cupcake Bakeshop etc. Ellers har Delicatessen VERDENS beste Parmesan Truffle Fries. Verdt å ta turen dit bare for å spise dem 🙂 Klem!!

 • Sara
  Du tar så utrolig mange fine bilder 😀 Kunne du ha skrevet litt om hvordan du får de så lyse og fine? Utrolig inspirerende 😀

  • Eirin Kristiansen
   Hei Sara! Tusen takk. Jeg redigerer bildene mine mest med manuelle instillinger på kamera, og litt etter-redigering i lightroom:)

 • Awwwh these slippers are so cute! I remember seeing them before in your blog.. but yeah, I still think they’re adorable <3

 • Helene
  Hei. Hvor kjøper du de kokosterningene som du la ut på story? Har lett overalt men finner de ikke ?

  • Eirin Kristiansen
   Hei! De plukket jeg ut av en tropisk tørket fruktmkiks pose som du finner med nøttene på vanlig daligvare 🙂

 • Herregud så søte! 🙂 Jeg elsker joggis, og etter treningstøy er det det jeg foretrekker å gå i, haha. Joggis, tøfler, hettejakke og håret i en topp er standard her i huset om kveldene. Ha en god natt fine du <3

 • For noen herlige slippers!! <3

 • Emilie
  Hei! Hvor får du tak i de koks terningene du viste på snapchat? Mmmmm 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! De plukket jeg ut av en tropisk tørket fruktmkiks pose som du finner med nøttene på vanlig daligvare 🙂

 • Stine
  Elsker slike søte tøfler! Spesielt nå som høsten og kulden kommer!
  Har et lite spørsmål til deg. Jeg har nettopp fått på vippe extension, og lurer på om du bruker/har brukt et vippeserum for å minske skadene på dine egne vipper? I så fall, hvilket har du brukt? Er så redd for at mine er helt ødelagte når jeg bestemmer meg for å slutte å ta påfyll…

  • Eirin Kristiansen
   Hei Stine! Jeg har faktisk ikke det. Har liksom aldri funnet et bra serum. Tips meg gjerne om du finner 🙂 Klem

 • Malin
  Kunne du hatt et innlegg der du poster din matdag i bilder?:)

 • Amalie
  Hei, lurer på hvor ralph Lauren genseren du hadde på deg i en mystory her om dagen er kjøpt ?
  <3<3

Comments are closed.