FWSS The Trip Short JacketFWSS The Trip Short Jacket

Marshmallow Black Dots

Sikle, sikle.. Hvor unik og nydelig er ikke denne jakken fra Spring Fall Winter Spring Summer? Jeg er helt forelsket – dette var prikken over i’en i høstgarderoben. Jeg har sett på den flere ganger, men først i går da jeg så at det hang en igjen i vinduet til Philippa kunne jeg ikke dy meg. Dette er en jakke som vokser litt på deg, den blir liksom bare finere og finere for hver gang du ser den. En litt annerledes lørdags-snoping for å si det mildt. Gleder meg til å vise den frem i antrekks-innlegg ved en senere anledning! På tirsdag går turen til Danmark, så da blir den med meg på reise.

Previous Post
Next Post

8 thoughts on “FWSS The Trip Short Jacket

 • Så utrolig stilig!! Hvor mye kostet den? Denne må jeg ha i min egen garderobe!

 • Wow – den var rålekker!! Enda et plagg jeg må adde på ønskelisten, haha! Farlig for lommeboken i kikke innom her. Så mye fint og inspirerende 😀 Håper forresten det er i orden at jeg har lånt et bilde fra bloggen din til et innlegg om mine favoritt-bloggere 🙂 Klem!

  • Eirin Kristiansen
   Haha! Høstmoten er livsfarlig for lommeboken. Såå mye fint 🙂 Det er selvfølgelig helt i orden. Utrolig snilt av deg å nevne meg! Takk. Klem <3

 • Ellie
  Eirin, har du sett dokumentaren »True cost?»

 • ida Kristine
  Håper du har hatt en fin søndag å ønsker deg alt godt til uken! ?

 • I
  Tror Fotballfrue blir inspirert av deg til litt av hvert jeg hihi. Mystiske likheter i innlegg på bloggen hennes etter at du har postet det! Flink er du :-*

 • I
  Tror Fotballfrue blir inspirert av deg til litt av hvert jeg hihi. Mystiske likheter i innlegg på bloggen hennes etter at du har postet det! Flink er du :-*

Comments are closed.