AnnonseGot the friday bluesGot the friday blues

Got the friday bluesGot the friday blues

Don’t let the rain stop you from being fashionable

Endelig er det helg! Ord kan ikke beskrive hvor deilig fredagsfølelsen er. Regnet har falt hele uken, og i dag har det vært ekstra vått og surt. Likevel må jeg innrømme at det ikke har påvirket meg mye, for da er det såå mye koseligere å krype under teppet å nyte fredagskvelden inne! I dag bestemte jeg meg for at regnet ikke skulle stoppe meg for å føle meg fresh, så den nye regnjakken min kom som bestilt. Den heter Helly Hansen Lyness Coat og nå får du den til kampanjepris til 1399,- hos G-sport/G-Max. Jeg har snakket litt om at jeg skal våge mer denne sesongen på motefronten, og ikke alltid safe meg når det kommer til farger og mønstre. Denne regnjakken styrer meg i riktig retning. Det er en kunst å kle seg fint når det regner, og som bergenser boende langs kysten er det en kunst man bør lære seg! Nå kan du vinne jakken jeg har på meg ved å poste et bilde av deg selv på Instagram i ditt gamle regntøy. Tagg bildet med #weloverain #gsportnorge @gsportnorge, og du er med i trekningen. Hele kolleksjonen samt jakken min finner dere her. Det må nevnes at jakken er foret, og at den holder godt på varmen til høsten. Nyt kvelden, og lykke til i konkurransen!

Got the friday blues

Previous Post
Next Post

25 thoughts on “Got the friday blues

 • Anne
  Hvis du ønsker en litt mer klassisk jakke til regntunge Bergensdager er jeg veldig glad i min fra Rains som også kommer med knyting i livet hvilket gir en fin, feminin silhuett. Og ikke minst rekker den nærmere knærne noe som er et must i vinden! Min er i burgunder og fungerer til både hverdags og litt penere anledninger, finnes også i andre fine farger! Liten anbefaling fra en student i Bergen som er klar over behovet for å kunne kle seg fint selv i ruskevær!

 • Den var kjempefin!

 • Ååå, den var kjempefin 😀 Du er så flott! Håper starten på helgen har vært helt herlig! Klem

 • Kristine
  Må bare skrive, så sjarmerende og inspirerende innlegg! Du ser veldig bra ut på bildene. Jeg elsker bloggen din, du har forandret livet mitt til det bedre. Jeg skulle ønske jeg hadde en venn som deg ? Hilsen trofast følger og stor fan ?

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk, Kristine. Det er veldig hyggelig å høre. Håper du fortsetter å følge meg i lang tid! Setter stor pris på lesere som deg 🙂 Klem og god helg.

 • Marie
  Den var fin! Hvor er vesken din fra? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Marie! Den er fra Becksöndergaard 🙂

 • Gabriella
  Så fin vesken var ☺️ Hvor er den fra?

 • Denne regnjakken har jeg og, og jeg er så fornøyd med den! Et must-have for alle oss som bor i Bergen 🙂 Du ser strålende ut!

 • Denne jakken var megafin!! Varme regnjakker er et must her i Bergen.

 • Vårild
  Denne var virkelig vakker! Jeg husker ikke om jeg har spurt om dette før, men: hvordan liker du «Eppas Purse» By Marlene Birger? Får du plass til telefonen din i den, eller er den for liten?
  Håper du får en fantastisk helg!
  -Vårild

  • Eirin Kristiansen
   Hei Vårild! Jeg elsker den. Får plass til telefon og det meste av små nødvendigheter 🙂 Klem

 • Elina
  Hei fine deg! Jeg bare lurte på om du kanskje kunne laget et innlegg om designer veskene dine og gjerne skrevet litt om historien til kjøpet/samlingen din? Jeg er veldig interessert i vesker selv og har veldig lyst til investere i en YSL en gang. Og så lurte jeg på hvor du kjøpte din YSL, hva den heter og hva den kostet? Den er så fiiin! God helg 😀

 • tiril
  Hvilken størrelse har du i regnjakken? 🙂

 • Den er skikkelig fin den jakka der! Er dei normale i størrelsen? 🙂

 • Anja
  Tusen takk for alle de inspirerende innleggene du har! .. Jeg lurte bare på en ting som kanskje ikke har så mye med dette innlegget å gjøre. Du bruker en del sorte bukser og jeans – hvor kjøper du sorte jeans? Classy, men også behagelig? 🙂 Er så lei av at alle blir grå/hvit når jeg vasker de..

  • Eirin Kristiansen
   Hei Anja! Jeg kjøper de litt forskjellige steder. Er veldig glad i Mango sine 🙂

 • Mari
  Kan du forklare litt mere hvordan du lager ramme å hvordan du får så store bilder på insta?:)

 • Kjempe fin regnjakke. Elsker stilen og bloggen din 🙂

 • Malin
  Hei Eirin! Hvordan modell er den vesken? Leter etter den på Becksöndergaard sin nettside, men klarer ikke å se hvilken av modellene det er. Har vært på utkikk etter en slik veske lenge, så hadde vært supert om jeg hadde fått svar. Håper alt står bra til. Klem 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Malin! Du det er jeg dessverre litt usikker på 🙁 Klem

 • Camilla
  Heiheii! Hvor er den fine klokken din ifra? 🙂

Comments are closed.