Every morning contains..Every morning contains..Every morning contains..Every morning contains..

Every morning contains..

God lørdags formiddag, hjerter! Her er dagen godt i gang for lenge siden, og jeg kom akkurat inn døren etter en times tur med Billy i duskregnet. Nytt nabolag er ganske spennende på turfronten – da tror jeg at jeg snakker for oss begge, hehe.. For å være heeeelt ærlig så frister det aller mest å bli sofaliggende i dag. Jeg har fått totalt hang-up på Vanderpump Rules! Er det noen som vet hvor man kan se alle episodene på nett?.. Haha! Men ønsket om å bli liggende utgår nok any minute, for i dag skal jeg dra ut å shine den gamle leiligheten. Så alt i alt handler denne lørdagen om å komme i mål med ting, og det er helt greit! Jeg gleder meg noe helt enormt til mandagen, for da er nok ting tilbake til normalen og rutiner. Og mens vi snakker om rutiner så er det i hvert fall en ting som aldri endrer seg, og det er morgenrutinene mine. Det første jeg gjør er å samle håret i en dott, skylle ansiktet og påføre masse fukt, sette på kaffetrakteren, ta en shot med Fountain Oil og deretter slå meg ned i sofakroken med den nytraktede kaffen og siste nytt. Har dere noen gang tenkt på å dra og kjøpe en internasjonal avis? Det er riktig så spennende! New York Times er alltid en vinner..

Previous Post
Next Post

22 thoughts on “Every morning contains..

 • Susanne
  Wow, den nye leiligheten ser helt fantastisk ut! Håper vi får se mer når alt har kommet på plass. 🙂 Ha en super helg, du virker som en helt herlig person!

  • Eirin Kristiansen
   Den er virkelig fantastisk! Det får dere 😉 Takk skjønne du <3 God helg.

 • amalie
  Hei 🙂 Er dette leiligheten du har kjøpt?

 • Sandra
  Jeg har sett omtrent alle episodene på thedarehubtv elns. Et par som ikke fungerer, men verdt forsøket. Og velkommen til sentrum, hehe. Leiligheten ser fantastisk ut 🙂 Ha en fin lørdag!

 • Så utrolig fint du har fått det i den nye leiligheten! Gleder meg virkelig til å se flere bilder 🙂 Morgenrutinen din høres fortreffelig ut! Ha en fin lørdag og lykke til med alle gjøremålene for dagen 🙂

 • Vårild
  Hei! Jeg håper du får en fantastisk helg(selv om den inneholder vasking av leiligheten)! Min helg er fylt med lekser og innleveringer til neste uke… Meeen noe godt har jeg ved siden av meg, så litt kos er det nå også 🙂
  – Vårild

 • Beate
  Hei! Så fin leiligheten var! Gleder meg til å se bilder 🙂 Så akkurat på snapstorien din – hvor har du kjøpt den grå joggebuksen og genseren?

 • Så herlig, leiligheten ser fantastisk ut! Gleder meg til å se den 😀 Ha en fin dag videre!

 • Guro Rise
  Det nye kjøkkenet ditt ser virkelig fint, lyst å stort ut!! Gleder meg til flere bilder av leiligheten 😀

  http://thewatchseries.to/serie/Vanderpump_Rules

  Her har du foresten link til serien du ønsket å se, her ligger sesong 1-3 isåfall 🙂
  Jeg har begynt å bruke watchseries.to, da både Viaplay og Netflix mistet rettigheten til Frustrerte Fruer rett etter jeg hadde blitt hekta!

  Klem

 • Så herlig! Leiligheten din ser så utrolig fin ut <3 Håper vi kan få se mer en dag? Ønsker deg en flott søndag 🙂

 • Stine
  Den nye leiligheten er såå fin! Elsker at den er så lys! Gleder meg til å se flere bilder av den<3 Måtte du ha en avslappende søndag Eirin 😉

 • Hei! 🙂
  Anbefaler deg å ta turen innom http://www.deliz.no – hvis du trenger nytt interiør til leiligheten din! De har mange moderne og stil-rene ting!

 • Malin
  Hei du! Har du merket noe endringer siden du begynte med Fountain Oil? Vurdere å prøve den ut 🙂

 • Synne
  Hei! Hvor får man kjøpt Fountain Oil? 🙂

 • Linn
  Så fint du har det:) Hvor har du kjøpt de glassene dine med mønster på? det var helt nydelig. Også lurer jeg på hvor du har kjøpt de såpepumpene og den oppvaskkost holderen din som jeg så vidt kan skimte på bildet 🙂 ha en fin dag!

Comments are closed.