Inspiring environmentInspiring environmentInspiring environmentInspiring environmentInspiring environmentInspiring environmentInspiring environment

So many inspiring details

Søndagens shoot fant sted i Gevir sine lokaler på Karl Johan og jeg kunne ikke unngå å knipse noen bilder mellom slagene. Har dere sett noe så fantastisk? Det er kreative og skjønne Agnes Gulbrandsen, eier av Gevir som selv står for interiøret i frisørsalongen. Her er det mye inspirasjon å hente, og jeg gleder meg allerede til å dra tilbake hit en dag. Jeg dro sammen med Emilie til Oslo for å filme, og vi koste oss fra morgen til kveld. Janka og Vanessa var også med for anledningen. Det er så gøy å jobbe med slike type kampanjer når man har et så fantastisk hyggelig team rundt seg! Jeg elsker jobben min og føler meg så utrolig heldig som for lov til å være med på slike morsomme prosjekter som dette. Helt topp!

Previous Post
Next Post

14 thoughts on “Inspiring environment

 • Så fint og inspirerende! Liker spesielt trebenkene, og plantene, planter gjør rom så forfriskende.

  http://livethoughts.blogg.no/

 • Lea Renate
  Hei Eirin! Jeg er sååå på utkikk etter kamel kåpen fra Zara, og ser de selger den på Aliexpress, men er så usikker på om det er sikkert. http://www.aliexpress.com/store/product/2015-Fashion-Women-Khaki-Camel-Solid-Color-X-LONG-Irregular-Large-Turn-Down-Lapels-Wool-Cashmere/1059090_32285803575.html

  Hva tror du? har du noen gang bestilt noe derfra?

 • Sofie
  Elsker bloggen din! Du er så inspirerende! Men en ting jeg lurte på, snapper du mens du kjører? Det ser nemlig slik ut på mystoryen din

 • annonym
  Hei, skal snart til Bergen og lurte på om du hadde noen cafer eller spise steder å anbefale:)

 • Julie
  Så utrolig fint det var der! 🙂
  Gleder meg til å se resultatet ifra du var der 🙂

 • Vårild
  Hei! Jeg lurte på hvor du kjøpte den søte lommeboken fra by Marlene Birger? Eller er det den du skrev om for litt siden?
  – Vårild 🙂

 • Så herlige bilder!

 • Kamilla
  Fantastisk å avslutte dagen med å lese bloggen din! 🙂
  Hvor er forresten den hvite kaffekoppen fra? Digget den! Du hadde den på bildene av fudge’n.

  • Eirin Kristiansen
   Kjempe hyggelig å høre, Kamilla 😀 Kaffekoppen er fra Åhlens! Klem

 • Caro
  Første gang jeg ser innom bloggen din! Jeg ble så inspirert! En fin og ryddig nettside, bildene du tar er så fine, og du selv er jo helt nydelig 😀 Måten du skriver på er også veldig spesielt og fint 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Så utrolig hyggelig å høre, Caro! Det gjorde meg glad 🙂 Tusen takk! Håper du fortsetter å titte innom. Klem

 • Camilla
  Hei Eirin ? Jeg har kjøpt meg Malene Birger veske, sånn weekendbag. Så lurte bare på om det trengs å impregnere den? Har du gjort det? I såfall er det med sånn spray fra skobutikk? På forhånd takk ?? klem!

 • Tonje
  Hei, Eirin!

  Jeg leser bloggen din hver dag, og tittet ofte i kommentarfeltene på innleggene for å få svar på evt spørsmål jeg har.

  Men synes det er veldig mange spørsmål du ikke svarer på… Skjønner de som er for personlig, men sånn som kommentaren over her fra Vårild og Sofie. Er det noen spesiel grunn til det? Og hvorfor godkjenne dem når du ikke vet/ikke vil svare?

  Og Camilla; den bagen mener jeg er laget av syntetisk skinn og det skal IKKE sprayes med impregneringsspray. Bruk evt lærbalsam for å behandle den.

  Dette var overhodet ikke frekt ment Eirin – har bare lurt på det en godt stund så håper du svarer??

  • Eirin Kristiansen
   Hei Tonje! Er det en ting jeg synes jeg er flink til så er det og faktisk svare på kommentarer. Jeg legger mye tid ned i det! Spesielt i forhold til mange andre store bloggere. Det betyr mye for meg at vi kan ha en hyggelig dialog i kommentarfeltet. Noen ganger hender det at det går litt fort i svingene, og at ikke svarene mine kommer gjennom det tekniske. Det er ingenting annet enn glipper om ikke jeg synes spørsmålene er over grensen til privat for meg. Det håper jeg du har forståelse for 🙂

Comments are closed.