Avcoado all the way

Mmmm.. Jeg har totalt dilla på avocado om dagen, og spiser minst en for dagen. Alene som den er, eller kombinert med noe annet. To av mine favorittkombinasjoner ble til dagens lunsj – smoothie med avocado, banan og biola + most avocado med pepper og baconterninger. Vanligvis pleier jeg å ha et egg over sistnevnte også, men det var det dessverre tomt for i dag. Godt var det uansett, så det spiser jeg gjerne igjen. Yums!

Avcoado all the way

Avocado smoothie

1/2 banan
1/2 avocado
4-5 isbiter
Biola

Avcoado all the way

I dag står ukens første kickboksing økt for tur, og jeg gleder meg like mye hver eneste gang. Det er SÅ bra trening, men det beste av alt er at det er så gøy at man glemmer at man trener! Og etter det? Dam da da daaaam.. Jo da står lchf vafler (tenker å dele oppskriften med dere om det er av interesse?) og ny episode av Ungkaren for tur. Fast mandagstradisjon i sofakroken! Håper dere får en knallstart på den nye uken ♥

Previous Post
Next Post

19 thoughts on “Avcoado all the way

 • Lisa
  Du må dele oppskrift på ichf vafler ?

 • P
  Har du begynt på LCHF? Går på det selv grunnet diabetes, så håper du deler morsomme oppskrifter framover!
  Har blitt såå glad i bloggen din, Eirin! Klem <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei P! Ja, ikke slavisk men jeg kjenner at jeg heller mer og mer mot LCHF for tiden. Trives veldig godt med det 🙂 Det er koselig å høre, jeg er glad i dere! Klem <3

 • Haddet avocado bare ikke vært så himla dyrt! Jeg klarer ikke ta meg råd til det rett og slett 🙁 Selv synes jeg avocado med rømme og kaviar er så magisk godt (høres ekkelt ut, men det er himmelsk!

  • Eirin Kristiansen
   Er det like dyrt i løsvekt? Jeg synes det er verdt det. Kunne nesten levd på det, haha.. Neida 🙂

 • Stine
  Hei Eirin! Ser at du har skrevet lchf både her og i innlegget om sitronfromasj. Spørsmålet mitt er bare hva det betyr haha!? Kanskje et dumt spørsmål, men det er bedre å spørre én gang enn å være dum for alltid 😉 Håper du har hatt en super start på uken<3 Klem

  • Eirin Kristiansen
   Hei Stine! Det står for low carb high fat 🙂 Ingen spørsmål er dumme! Klem

 • Marie
  Ja takk til vaffeloppskrift! Setter stor pris på mat og drikkeoppskrifter av alle slag. Er det forresten bringebærbiolaen på bildet som du brukte i smoothien?:-) klem

  • Eirin Kristiansen
   Hei Marie! Det er hyggelig å høre 🙂 Ja, det er den jeg brukte. Klem!

 • Jeanette
  har du lagt om kostholdet ditt til lavkarbo?

  • Eirin Kristiansen
   Nja, for det meste.. Men jeg er ikke sånn superstreng, men jeg trives bedre med det kjenner jeg 🙂

 • Det såg vanvittig godt ut 🙂

 • Det så deilig ut! Du har veldig fine bilder, og masse bra innhold. Jeg er helse coach, så vi deler interessen for sunn mat og livsstil 🙂 Sjekk gjerne ut min blogg her: http://huntinghealth.blogg.no/
  Ha en fin kveld!

 • Ingrid
  Vil veldig gjerne se litt bilder som aldri kom på bloggen, slik som du viste litt på snapchat! Hadde vært et morsomt innlegg 🙂

 • B
  Syns det er utrolig inspirerende å følge bloggen din! Digger stilen din med både mat og mote!! Love it ?
  Kunne nesten ønsket det var enda flere innlegg om dagen ??

  • Eirin Kristiansen
   Hehe, hyggelig å høre 🙂 Det kunne jeg også ønske at jeg hadde tid til! Er så gøy å dele ting her inne når dere alltid er så søte og snille. Takk!

 • Jessica
  JA! del oppskriften! Du er så utrolig utrolig vakker Eirin! Elsker bloggen, og har vært fast leser i flere år nå:)

 • Dina
  Hvor trener du kickboksing??

Comments are closed.