Ukens første frokostUkens første frokostUkens første frokostUkens første frokost

Oh, that’s tasty…

Cottage cheese blandet med et beger bringebær Yoplait Dobbel 0% Protein Plus, toppet med friske bær + en skål med granateple og porsjonsfrukt + to kopper kaffe. Det er mandagen sin frokost, det! Å komme seg opp i dag var overraskende nok lekende lett, til tross for at jeg ikke var i seng før nærmere halv tre i natt. Som jeg har sagt før så er jeg alltid mest effektiv og kreativ om natten, så jeg brukte de siste timene før leggetid på å rydde hele leiligheten i alle skuffer og skap. Da var et punkt for månedens checklist krysset av! Jeg gikk også gjennom alt av matvarer på kjøkkenet, og nå finnes det ikke noe ugunstig for helsen å finne. Jeg kjenner meg skikkelig motivert om dagen, og full i energi! Det er en god følelse. Nå har jeg akkurat vasket og sitter og venter på besøk av kanskje den mest inspirerende personen jeg har møtt som skal hjelpe meg litt med leiligheten og valg. Det blir så bra! Og i ettermiddag er det duket for kickboksing igjen. I’m ready to kick some ass this week! Hva med dere? Heia heia! 

Previous Post
Next Post

14 thoughts on “Ukens første frokost

 • Ingvild
  Ååå, så deilig at du er så full av energi!! 😀 Kos deg med denne uken!

 • Nam! Ønsker deg en fin uke, Eirin! 🙂

 • Karianne
  Så fine skåler! Hvor har du kjøpt dem? 🙂

 • Katarina
  Hvor er skålene fra? Den med bringbær i så jo akkurat passe stor nok, noe jeg har vært på leting etter lengee.. 🙂

 • Malin
  Ønsker deg en fin uke <3

 • Åh jeg simpelthen elsker granateple og pasjonsfrukt. Du må prøve å lage juice av begge to (separat), og sile vekk frøene (eventuelt bare ha dem med i juicen). Det finnes ikke noe bedre!!!!

 • Julie
  Hei Eirin!! Du har så utrolig flott hår – både frisyre og farge 😀 Jeg skal til frisøren i morgen og kunne veldig tenke meg en lignende look. Har du mulighet for å fortelle kort om frisyren din og hva du evt. har gjort med farge/striper? 🙂 Tusen takk på forhånd, og for at du deler så mye fint med oss 🙂
  Klem

  • Eirin Kristiansen
   Hei Julie! På torsdag skal jeg til frisøren, så tenker å skrive litt etter at jeg har vært der om fargen min 🙂 Klem

 • Eline
  Hei skjønne deg! 🙂
  Åå, det ser ut som en deilig frokost! Dette må jeg teste…

  Men jeg lurte på en ting.. Den grønne blazeren du hadde på bildet på Instagram i dag tidlig, hvor er den fra? Har sett etter akkurat en slik! Den ser så fin ut! Håper på svar 🙂

Comments are closed.