Chunky knit & suede skirt

I love this combination

Det ble lite shopping på meg i New York, men en av tingene som ble med meg hjem var dette nydelige skjørtet i semsket skinn. Jeg har ønsket meg ett i hele sommer, men jeg hadde egentlig gitt opp jakten for å være helt ærlig. Jeg var tilfeldigvis bare en svipptur innom Mango like før de stengte, og der hang det siste skjørtet i min størrelse på salgsstativet. For et kupp! Jeg synes det er så lekkert kombinert med en oversized bomullskjorte, eller en grovstrikket genser. Til høsten kan det også styles med svarte strømpebukser og boots, så det funker i grunn året rundt. Jippi!

Chunky knit & suede skirt

Previous Post
Next Post

4 thoughts on “Chunky knit & suede skirt

 • Ida
  Hei! hvor er genseren fra, den så deilig og fin ut:D<3 Klem til deg

  • Eirin Kristiansen
   Den er fra Zara 🙂 Klem tilbake og god lørdag!

 • Victoria
  Hei Eirin. Superfint innlegg.

  Kan du forklare hvordan du legger ut bilder på instagram som blir både store og med ramme rundt? Prøver desperat å finne det ut, men klarer ikke det? Jeg får bare vanlig størrelse uten at de blir større :/ Hadde vært SUPERT med svar 🙂

Comments are closed.