My ride for todayMy ride for todayMy ride for todayMy ride for todayMy ride for todayMy ride for todayMy ride for today

Kåpe: Alexander Wang / Genser: Urban / Jeans: Zara / Solbriller & Veske: Céline / Sko: Bianco

· Porsche Boxster 981 ·

Herre min hatt for en måte å kickstarte mandagen på! I dag har jeg virkelig storkost meg susende rundt i denne lille, lekre raketten. I morges kjørte jeg opp min egen bil på Porsche Center Bergen for soting av ruter, og i mellomtiden fikk jeg låne denne råtassen for dagen. For en service, som alltid! Jeg må si at det var en stor overgang å gå fra en stor Cayenne til en liten Boxster, men det var veldig gøy å prøve ut det også. Også hadde vi solen med oss i dag også, så den ble kjørt både med og uten tak. Litt gøy må man ha, og jeg må innrømme at denne føles mer som et leketøy. Haha! Broom broom.. Om litt går turen til kickboksing. Det blir deilig å slite kroppen litt ut før sofakveld med Ungkaren på skjermen står for tur! Iiih..

Previous Post
Next Post

21 thoughts on “My ride for today

 • E
  Hvor er dette i Bergen?

 • Nadia
  For en lekker bil! Har du kjøpt deg porsche cayenne? Den må du vise oss ?

 • Yay! Selv har vi også Boxster men efter at have set din drømmer jeg nu om en Cayenne i stedet! Mere sådan.. praktisk 😀

 • Lene
  Hei! Kan du lage ett innlegg om bilen din? Ser utrolig flott ut! 🙂

 • Herligfred, Eirín. Du er jo bare helt fantastisk! Men hvem er det som har tatt disse bildene og hvilket kamera er brukt? 🙂

 • Elmira
  Du stråler! Har du kjøpt deg ny bil? 😀

  • Eirin Kristiansen
   Ja, jeg har kjøpt meg en Porsche Cayenne 🙂 utrolig fornøyd med den! Takk <3

 • Tiril
  Morsomt om du kunne gitt litt oppdateringer og bilder om leiligheten din som holder på å bygges! 🙂 Syns det er spennende å følge med på. Valg du har gjort, hvor langt det er kommet osv 🙂

 • silje
  Fine Eirin! Jeg kommenterer aldri bloggen din, til tross for at jeg er innom jevnlig. Vil bare at du skal vite hva slags inspirasjon du er, og jeg er så imponert over deg. Du er jordnær, snill som få og en motivasjon uten like når det kommer til trening. Jeg skal gå ned nesten halve kroppsvekten min, og jeg setter så pris på innleggene du har om kosthold og trening da jeg kan svært lite om begge deler og i tillegg gir det meg en motivasjonsboost fra en annen verden når jeg ser hva du får til. Mange treningsbloggere legger ut innlegg om trening og kosthold for sitt eget ego, men jeg føler du legger ut for å motivere, og for å vise at alle kan hvis man vil.

  Stor klem til deg!

  • Eirin Kristiansen
   Ååå, Silje <3 Så koselig kommentar å avslutte dagen med! Setter ufattelig stor pris på at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen. Ønsker deg masse lykke til med alt. You fix 🙂 Stor klem!

 • Caroline
  Heihei Eirin 🙂

  Jeg kommer med et ønske om blogginnlegg; høstjakker/kåper.
  Dine stilikon inspirerer deg til å ha en unik stil, og du inspirerer meg. Håper du har noen fine skatter i kikkerten som du kan dele med oss.

  Håper du får en kjempe fin høst <3

 • Ida
  wow så fin bil! også har du deet huset i vente…helt sykt at man kan leve som «millionær» bare av å blogge, kunn i Norge haha.. du lever virkelig drømmelivet, håper du vet hvor heldig du er!

 • Kristin
  Hei 😀 wow for en BIL 😀 😀
  Hvilken str bruker du å laste opp bildene dine i her??
  Mange som har veldig små bilder men du har perfekt str på de 🙂
  Ha en fin dag videre <3

 • Så utrolig fine bilder, Eirin! Du er så flink til å gi inspirasjon 🙂 Og så heldig du er som har muligheten til å kjøpe deg Cayenne, den er jo så fin! Vel fortjent ♥

  • Eirin Kristiansen
   Snilt sagt av deg. Tusen hjertelig 🙂 Ha en fin dag, frøken ♥

 • Caro
  Hei! Hvilket kamera og objektiv bruker du ++ hva slags redigeringsprogram bruker du til å redigere bildene dine i? 😀

 • What a babe! Har alltid vore storfornøgd med bloggen din, men på dette innlegget syns eg bilda var ekstra fine 🙂 Ha ein deilig kveld!

 • Linn
  kan du legge ut et innlegg om nye bilen din? 😀

Comments are closed.