Jakten på den perfekte trenchJakten på den perfekte trench

Jakten på den perfekte trench

Jakten på den perfekte trenchJakten på den perfekte trench

It’s just perfect.

Jeg har lenge ønsket meg den perfekte trench i en kortere versjon, og jeg har vært på jakt i mange sesonger. Jeg har liksom aldri falt helt for en spesiell, og har alltid følt at det har blitt litt for «damete» for meg, om jeg kan si det slik. Passformen skal være perfekt, snittene skal være eksakte, fargen skal være akkurat lys nok uten noe hint av gultoner, materialet skal være stivt slik at det ikke rynker, men likevel behagelig og komfortabelt med plass til en god strikk når høsten kommer.. Checklisten min har med andre ord vært lang, og har lenge virket uoppnåelig. Da jeg var i Roma fikk jeg øye på denne lekre saken som hang i vinduet på Zara. Jeg tittet på den både en og to og tre ganger, men endte aldri opp med kjøp. Jeg ville se litt til, og gjerne prøve en eller to hos Burberry før jeg bestemte meg. De er jo kjent for sine tidløse trench coats! Da jeg var i Stockholm dro jeg innom dem og prøvde, men materialet ble for kjipt synes jeg, spesielt i forhold til en stiv pris. Det var bare ikke det jeg hadde sett for meg. Så fort jeg satte foten ut av butikken og stumpen ned på en café klikket jeg denne trenchcoaten som jeg allerede hadde hatt et øye for hjem – via tregt 3g nett og en halvdød iPhone. For en jakt, men jammen kjentes det godt når den kom på døren min. Nå er jeg liksom litt ekstra glad i den kjenner jeg! The end.

Previous Post
Next Post

38 thoughts on “Jakten på den perfekte trench

 • Vilde
  Såååå fin! Elsker bloggen din fast leser, så er jeg litt spent ^^ har du kjøpt deg ny bil? Å om du har gratulere!!!! klem <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Vilde! Ja, det har jeg. Tuuusen takk for det 🙂 God klem <3

 • Veronica
  Du kledde jakken svært godt! Hva slags Porsche er det du har kjøpt? Gratulerer med bilkjøp:-) klem!

  • Eirin Kristiansen
   Takk snille deg! Det er en Porsche Cayenne 🙂 Stor klem tilbake!

 • Kari
  Wow, for ei dame og for en bil! Når det gjelder trenchen så er jo den bare heelt nydelig – perfekt farge og snitt. Apropos trench-snakk, så mener jeg å huske at du har en vintage Burberry i grønn? Jeg er nemlig på utkikk etter noe lignende, og lurer derfor på hvilken størrelse du har i den. Dersom Burberry-trenchen er i M, tror du da den vil passe en S på grunn av beltet? Veldig mange spørsmål her nå, hehe.
  Mvh Kari

  • Eirin Kristiansen
   Heisann Kari! Mange spørsmål er ikke noe problem 😉 Bare hyggelig. Det stemmer at jeg har en vintage Burberry i grønn. Jeg har min i medium og synes den er i overkant stor – vurderer å sy den inn litt. Men for all del, den er kul litt oversized også 🙂 Klems!

 • Eirin Christine
  knall fin! hvilke størrelse har du? 🙂

 • Eline
  Hei Eirin!
  Ville bare si at jeg synes du er så inspirerende om dagen! Kjempegøy å lese bloggen din for tiden, fortsett slik! 🙂

  Så utrolig fin den trenchcoaten var! Ble helt forelsket selv… 🙂
  Men kan jeg spørre om hvilken størrelse du har i den?
  Synes klærne fra Zara varierer litt i størrelser. Har XS i enkelte plagg derfra, men bruker vanligvis S.

  • Eirin Kristiansen
   Hei Eline! Tusen takk for det, det er så motiverende å høre. Blir superglad 😀 Jeg har min i small. Synes den er helt normal i størrelsen! Klem

 • Julie jensen
  Hei! Så fin jakke! Hvor mye kostet den og hva heter jakken? Har du link til der du kjøpe den? 🙂

 • Julie
  Hvilken størrelse har du jakken i? 🙂

 • Marthe
  Hei Eirin! Jeg bare lurer på en liten ting, du som interesserer deg for bil, hva liker du best av manuelt gir og automat gir? Hva har du i bilene dine? Gratulerer med ny bil forresten! 😀
  Du er så inspirerende! Stå på videre! Klem 🙂

 • Charlotte
  Når kommer videoen fra roma?

 • Agnes
  Hei!

  Først må jeg bare si at å lese bloggen din er virkelig en stor glede i hverdagen, du har en så sprudlende utstråling at det er umulig å ikke bli glad av å lese innleggene dine:D Du gir meg så veldig mye inspirasjon!

  Jeg må også bare spørre hvilken modell Céline solbrillene dine er fra, har vært på jakt etter akkurat den type solbriller og de der var virkelig helt perfekte!
  Klemmer fra meg<3

 • Åå, denne var jo utrolig fin da! Klassisk og stilren i designet 🙂 Du kledde den absolutt veldig godt, bilden også i grunn 😉

 • Kristin Haavie Strømsrud
  Hei!

  Herlig blogg du har!:) Lurer på om du synes kåpen er true to size?

 • Stine
  Du er så utrolig vakker! Gratulerer så mye med ny bil, den var rå stillig 🙂

 • Maren Marie
  Hei Eirin! Ville bare si at du har en fantastisk fin blogg for tiden! Du stråler, virkelig! <3 :))

 • Thale
  Hei Eirin? Jeg har et spørsmål jeg håper du kan hjelpe meg med.. Jeg skal kjøpe Coffee sofa. Stemmer det at det er den du har?:) Vet du evt hva fargen heter? Jeg sliter med å velge mellom en lignende farge, og en som er mørkere. Den er såå fin lys, men er redd den blir fort stygg i stoffet? Har du noen erfaringer med det? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Det stemmer at det er den jeg har. Synes fargen har holdt seg veldig fin, men du må nok skaffe deg en nuppemaskin på kjøpet 🙂 Klem

 • Den var kjempefin 🙂 Jeg har en lang trench, men leter fortsatt etter den perfekte som er litt kortere! Elsker bilen din også btw, og hadde jeg ikke vært student ville denne stått høyt på ønskelisten!

  • Eirin Kristiansen
   Takk, Synne!! Du er flink 🙂 Lykke til med skoleåret. Klem

 • Cecilie
  For en nydelig trench og for en nydelig jente! Blir alltid så inspirert av å klikke meg inn på bloggen din, smaken din er priceless! Klem <3

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk Cecilie. Det betyr så mye for meg å høre det 🙂 Klem

 • Listen min er også ganske krevende når det gjelder trench coats. Den du har funnet er jo helt nydelig. For en fin jakke, og for en fin bil, hehe!

 • Maria
  Har den samme, kjøpte den for noen uker siden men har ikke fått brukt den ennå. Den er helt perfekt, gleder meg til å bruke den i høst!

 • Marthe
  Superfin trench! Så fin at jeg måtte klikke den hjem selv 🙂 Hvilken årsmodell er bilen din? Du er en heldig jente!

 • Line
  Hei vakre Eirin ?.

  Du stråler om dagen og det gleder meg ❤️. Hvor mye kostet bilen din ?

  • Eirin Kristiansen
   Hei Line 🙂 Tusen takk for det. Det var hyggelig å høre at du synes <3 Jeg har ikke så veldig lyst til å dele noe som har med økonomi å gjøre her inne. Håper dere har forståelse for det. Klem!

 • Thea
  Denne fikk jeg også sikret meg for en uke sida, etter å ha siklet på den siden jeg så den på trendguiden hos minmote for en god stund tilbake 🙂 du kler den imidlertid noen hakk bedre enn meg, haha.. 🙂 gleder meg til å ta den i bruk framover !

 • Vilde
  Så fin trenchcoat! Har sett etter en slik lenge jeg også! Kanskje jeg også klikker den hjem 😉 Har også sett etter slike solbriller lenge, hvilken modell er de? ❤️ Du har så kul stil og er helt klart et av mine største stilikoner!

 • Ella
  Hei hei skjønne deg! Jeg lurer på hvilken modell de Celine solbrillene er:)

 • Eline
  Hei Eirin! Denne trench kåpen var virkelig vakker! har veldig lyst å bestille en slik selv, men er veldig usikker på hvilken størrelse jeg burde gå for.. burde jeg bestille en størrelse større enn hva jeg vanligvis bruker, eller er den såpass stor i størrelsen at jeg får plass til en ullgenser under om jeg bruker min «vanlige» størrelse?

Comments are closed.