How about breakfast at tiffany's?

Sounds lovely to me..

Jeg tipper flertallet av dere har sett eller hørt om filmen Breakfast At Tiffany’s – en av mine favoritter. Og en gang for alle synes jeg at jeg skal oppfylle visjonen om å plukke med meg en croissant og gjøre litt window shopping der, bare for å kunne si at jeg har gjort det. Hah! Så det skal jeg bedrive den første timen på morgenen min med. Vi har vel alle en bucket list med noen overfladiske punkter. Kanskje jeg også setter foten inn og finner meg en liten skatt? Men for all del, jeg har flere ting på planen i dag. Her er det tight schedule før hjemreise! Arh, får litt knip i magen bare av å skrive det. Hadde ikke takket nei til en uke til – men forhåpentligvis blir det en tur til rundt juletider. Det er jo tross alt favorittårstiden min her!

Previous Post
Next Post

10 thoughts on “How about breakfast at tiffany’s?

 • Åh, du får meg bare til å ville dra til NYC enda mer! aldri vært i storbyen, men det frister såå

 • Julie
  Hei! Den er så nydelig den grønne lange jakken din-er den å få kjøpt på HM nå.:)Mvh Julie

  • Eirin Kristiansen
   Hei Julie! Den er på salg i nettbutikken nå 🙂

   • Julie
    Tusen takk for kjapt svar:)…finner den ikke nettbutikk, så satser på lykken i butikk:)

 • Hege
  Du er heldig som har råd til å reise til NY både nå og rundt juletider:) har også veldig lyst, men blir nok veldig dyrt…

 • Så fine bilder! 😀 Hvor er skoene kjøpt?

 • Hei fineste Eirin! Tror du har svart på dette før, men kunne ikke finne det noe sted. Kunne du fortalt meg hvor du har kjøpt skoene dine? Du stråler som alltid!

  Klem Ida

  • Eirin Kristiansen
   Hei søte! De finner du hos Nelly 🙂 Har linket til dem i siste antrekks post. Klem

Comments are closed.