Bakt squash til middag

Mmmm..

Jeg elsker squash, jeg elsker bønner og jeg elsker ost. Denne middagen slår aldri feil her i hus, og jeg lover at den smaker bedre enn den ser ut. Da jeg fant oppskriften på Ingrids blogg etter et lite googlesøk var jeg overbevist, og den har blitt en gjenganger på middagsfronten. Såå godt!

Bakt squash til middag

Du trenger:

3 squash · 400 gram kjøttdeig · 1 boks hakkede tomater ·
1 løk · 4 hvitløksfedd· 1 boks brune bønner · Salt og pepper · Revet ost

Brun kjøttdeig, løk og hvitløk. Ha i tomater, bønner og krydder, og la det putre. Mens det putrer huler du ut squashene med en stor skje. Det du huler ut tar du deretter over i gryten. Når alt har kokt i ca 10 minutter så heller du fyllet i squashene, og topper med ønsket mengde ost. Her trenger man ikke være beskjeden! Haha.. Stek i ca 15-20 minutter på 200 grader og nyt med god samvittighet. En frisk salat på siden kan anbefales.

Bakt squash til middag

· Bon Appétit ·


Previous Post
Next Post

34 thoughts on “Bakt squash til middag

  • Yum, det så godt ut!! Jeg har faktisk aldri smakt squash, men dette ser jo veldig fristende ut 🙂

  • Sandra
    Hei 🙂
    Jeg fikk så lyst til å lage slike kanelknuter som du postet en tutorial til her om dagen, men hva slags fyll er det du har inni egentlig? 🙂

    • Eirin Kristiansen
      Jeg brukte smør, kanel og sukker inni 🙂 50/50 brunt og hvitt sukker.

  • Mmm, det der ser så sykt digg ut! Har hatt lyst å lage det lenge, så til helga står dette på menyen! 🙂 Fin måte å få ungene til å spise grønnsaker på også, tenker jeg 😉 Ha en fin kveld Eirin, her står kveldscardio med en venninne på planen 🙂

    • Eirin Kristiansen
      Så koselig, Kristin. Kos dere masse 🙂 <3

  • Karoline
    Hei Eirin! Jeg har et spørsmål angående selvbruningen du bruker. Hvor kjøper du den først og fremst? 🙂
    Og skjolder den? Evt lager slike skjolder rundt armhulen/ fingrene, bak knærne etc. Steder du bøyer mye, om du skjønner hva jeg mener. Og hvor lenge sitter den? Om jeg ønsker den fargen lenge, sprayer jeg meg bare én gang i uken ca da, eller må jeg skrubbe meg mellom hver gang? 🙂
    Og sist, hvor lang avstand har du når du sprayer? Viser fargen seg umiddelbart?

    Bloggen din er virkelig inspirerende! God klem 🙂

    • Eirin Kristiansen
      Hei Karoline! Jeg sverger til Sephora sin egen selvbruner. Den skjoller aldri, og lukter heller ikke vondt. Sitter i ca. fire dager før den gradvis begynner å forsvinne (uten at man egentlig legger merke til det om man er flink til å skrubbe seg i dusjen innimellom). Jeg ville sprayet en gang i uken, og skrubbet meg 1-2 ganger mellom slagene. Da holder fargen lengre, og ser finere ut. Holder ca 20 cm avstand. Fargen vises etter ca. 6 timer 🙂

  • Thea
    Vil bare si at bloggen din inspirerer meg veldig mye og du virker som en veldig søt person. Jeg lurer også på en ting : har du fått deg en ny kjæreste? 🙂 <3

  • Celine
    Elsker når du legger ut matoppskrifter! Må bare prøve dette!

  • Stine
    Må prøves!! Høres direkte deilig ut 🙂 Deler gleden for squash med deg! Ha en fin kveld<3

  • Maria
    Hvor mange personer er denne oppskriften til? ser helt nydelig ut!

  • Tina
    Dette skal jeg prøve, tusen takk for oppskrift <3 Lurte bare på hvor mange porsjoner dette er laget for?

  • Julie
    Dette der såg utrolig godt ut!
    Jeg lurte på en ting, du har jo weekendbaggen «Wallikan» fra By Malene Birger. Jeg lurte på om du kunne vist hvor mye du får oppi en sånn veske? Er veldig i stuss på om det er verdt å kjøpe den eller ikke:)
    Klem:)

  • Jenny
    Hvor mange personer er det beregnet for? 🙂

  • Anonym
    Hei! Jeg bare lurer på en ting, og håper kanskje du kan hjelpe meg; når du deltar på fester og liknende hvor kanskje mange drikker alkohol, og du velger å være edru, hva drikker du da? Liksom brus eller vann eller noe annet? Er ikke veldig glad i å drikke selv, så bare lurer på hva du bruker å gjøre.. 🙂

    • Eirin Kristiansen
      Drikker vann eller ingenting 🙂 Tenker ikke over det egentlig.

  • Mmm, fylte grønnsaker er alltid en slager! Selv har jeg aldri prøvd squash, men det skal prøves neste gang. Tusen takk for at du deler oppskriften med oss, Eirin! Jeg ønsker deg en strålende torsdag 🙂

  • Denne lagres, så supergod ut!

  • kristina
    Hei ☺ litt teit spørsmål… men kan evt rester settes i kjøleskapet og ta med på skole/jobb dagen etter eller vil den bli veldig seig da?

    • Eirin Kristiansen
      Trooor ikke det blir like godt :O Er redd squashen blir seig og dårlig da. Du kan jo prøve 🙂

  • Ser godt ud – er dog vegetar så må hellere skifte kødet ud men det skulle ikke være så svært 😉 om du nogensinde mangler opskrifter og inspiration så har jrg masser inde på min blog og mange kommende også..

  • Mammatil2
    Hei. Leser bloggen din innimellom – og jeg sitter alltid igjen med inntrykket at du virker så god, du rett og slett -mener- det du skriver, om du skjønner.. 🙂 Du er så ung, men er likevel opplyst og ter deg veldig bra. Kanskje en litt rar tilbakemelding tenker du, men ville endelig legge igjen en melding, siden du alltid inspirerer meg når jeg klikker innom! Fin dag til deg Eirin:-)

    • Eirin Kristiansen
      For en koselig tilbakemelding. Tusen takk for det 🙂 Betyr mye for meg! Ha en fin dag du også. Klem <3

  • Elzabeth
    Hei kan du svare hva modellen på siste celinesolbrillene heter . . .

  • Marthe
    Mmm det så godt ut! 😀 Bare et lite spørsmål, sikkert teit men, deler du squashen i to før du huler den ut eller huler du ut hele squashen? Må teste dette ut en gang altså. Du er så flink og inspirerende! Stå på videre! 🙂

    • Eirin Kristiansen
      Hei Marthe! Jeg deler squashen i to og huler deretter ut innholdet, slik som på bildene 🙂 Klem!

  • Aina
    Hei, Eirin! Supert med litt sunnere oppskrifter nå som der nærmer seg hverdag. 🙂
    Jeg må bare spørre da jeg ikke er veldig kjent med å bruke squash til middag; spiser du «skallet» på den også, eller bare fyllet?

    • Eirin Kristiansen
      Hei Aina! Ja, jeg spiser også skallet. Vask godt før matlaging 🙂

  • Martine
    Hei vakre Eirin!
    Først må jeg si, at du er så fantastisk inspirerende! Jeg blir så inspirert av å klikke meg innom bloggen din, tusen hjertelig takk! <3 Har lest bloggen din i mange år, og den blir bare bedre og bedre for hver dag.
    Det virker som du virkelig har greid å finne deg selv og hvilke venner det er viktig å ha! Kan du gi litt tips på dette? <3
    Klem

    • Eirin Kristiansen
      Søte, gode deg! Tuusen takk for en så gledesspredende kommentar på morgenkvisten. Made my day 🙂 Klem <3

  • Trine
    Hahahaha! Vi hadde akkurat det samme til middag!!! Og jeg leste ikke dette innlegget før i dag….morsomt sammentreff 😉

Comments are closed.