You me ouiYou me oui
You me oui
You me ouiYou me oui

Kåpe: By Malene Birger / Genser: BikBok / Bukse: Object / Veske: Balenciaga / Sko: Adidas / Sunnies: Céline

All black and white. Disse bildene knipset Cath av meg her forleden da jeg var i byen for å gjøre noen ærend. Jeg bare elsker kåpen som ellers er veldig «pen» i uttrykket, kombinert med college genseren og sneakers. Kåpen har dere sikkert sett på meg i beige tidligere? Jeg fant den i svart i Stockholm forrige helg, og da bare måtte jeg går for den også. Dette er nok det fineste baseplagget jeg har i garderoben min. Jeg får aldri nok av tidløse trench’s! Datavesken er forresten også fra Malene Birger, og den rommer MacBooken ++ helt perfekt. Kanskje en idé til skolestart? ♥

Previous Post
Next Post

19 thoughts on “You me oui

 • Kristine
  Hei, jeg lurte på om du kunne laget et innlegg om hvordan du kan forbedre deg til første skoledag, kansje spesielt til VGs elever, eller skrive litt om hvordan du opplevde videregående skole, om det fks var noe spesielt du skulle ønske du visste før du begynte. du inspirert alltid, så syns jeg det er utrolig kjekt å lese hva du bringer med deg til ulike ting.

 • Tonje
  Hei Eirin!

  Du er så inspirerende, og spesielt i klesveien! Har ønsket meg lenge en slags «oppsummering» av outfits du har hatt opp gjennom bloggkarrieren din:-) Hadde vært moro med et slikt innlegg! Eller f. eks «Min første….» slik som andre bloggere har hatt, eller hva gjorde jeg denne måneden i 2014, 2013 osv.

  Klem fra fast leser siden 2013:)

 • Nydelig trenchcoat!

 • CHRISTINA
  Her var du rett og slett helt stunning! Du er utrolig inspirerende på mange fronter. Jeg kan med hånda på hjerte si at du er den bloggeren jeg klikker meg mest innom og gleder meg like mye hver gang til å lese! keep up the good work

  • Eirin Kristiansen
   Veldig koselig å høre, Christina <3 Tusen takk 🙂

 • Så fin og klassisk kåpe! Og Balenciagaen din <3 Den er sååå fin..

 • Love this look. Love all the black and white that’s going on!
  xo, Jodie

  http://www.jodiecaughey.com

 • Guro
  Jeg lurte på om du har tatt tatovering eller piercing? Hva synes du om det?
  Hadde også blitt veldig glad om du kunne dele spillelisten du hører på når du trener?

  Elsker bloggen din!! Klem?

 • Du er så utrolig stilig altså Eirin. Jeg elsker at du er så jordnær! 🙂

 • WOW, for noen nydelige bilder! Du er så fin <3 Og jeg elsker kombinasjonen av den pene trenchen over et litt mer hverdagslig antrekk!!

 • Christina
  Hei du. Jeg har akkurat bestilt kåpen selv. Men hvilken størrelse har du og hvor høy er du? Den ser jo ganske romslig ut, og jeg bruker normalt M og er 174 høy. Er så redd for at den blir litt stor. Bestilte den i str 40. Du var så fin i den! ☺️

  • Eirin Kristiansen
   Jeg har min i 36 🙂 Synes den er normal / kanskje litt liten i størrelsen faktisk!

 • Karine
  Så fin du er 😀 Hvor er skoene fra?? Dritkule!

 • Heisann. Eg berre lurer på kva modell dei Celine solbrillene er?

 • Madeleine
  Hei,

  Lurer på hva modellen på kåpen heter? Den er fantastisk! Ønsker deg en fin helg:)

 • Daniela
  Hello Eirin,

  I really love your blog! And I always wonder why the quality of your photos is such amazing.
  Are they all taken by olympus camera with the 24-42mm lenses?

  Thank you!

  xx

  Daniela

  • Eirin Kristiansen
   Hi Daniela! Thank you so much 🙂 Yes. Either my Olympus PEN EPL7 with the 24-42 mm lens or my Canon Mark 3 camera with the 50 mm lens. Xx!

 • Kåpen din står høyt på ønskelisten min. Den er nydelig! Fikk ikke til å legge igjen en kommentar under hårvideoen i samarbeid med Vita, men ville bare si at du stråler om dagen! 🙂

Comments are closed.