They threw me a birthday lunchThey threw me a birthday lunchThey threw me a birthday lunchThey threw me a birthday lunchThey threw me a birthday lunchThey threw me a birthday lunchThey threw me a birthday lunchThey threw me a birthday lunchThey threw me a birthday lunch

How lucky am I??

I går inviterte Cath og Emilie meg med ut på bursdagslunsj, og jeg hadde ingen anelse om at de skulle stelle slik i stand for min skyld. Hvor søte går det egentlig an å bli?! De er så gode, og jeg er så glad for at jeg har slike fine mennesker i livet mitt. Vi satt i bakgården til Ferdinand på Engen, spiste pizza og koste oss. Etterpå bar det rett hjem for min del da jeg måtte stelle i stand til besøket hjemme hos meg selv. Takk jenter! LOVE YOU ♥

Previous Post
Next Post

14 thoughts on “They threw me a birthday lunch

 • Cathrine
  Ååå ♡ Var så koselig å få være med deg på den store dagen! LOVE YOU ♡

 • Silje Svartbekk
  Åååh, så koselig! ?Du legger ut så fine bilder! Kan jeg spørre hvor den fine skjorta du har på deg er fra? ?

  • Eirin Kristiansen
   Takk Silje! Skjorten er ny fra Malene Birger 🙂

 • Anna
  Vakre deg, håper dagen var fin. Hvordan går det med kjærligheten om dagen a? Ser du farter litt rundt med en, noen spesielle? Du fortjener ihvertfall en going

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk, Anna 🙂 Det går veldig bra med kjærligheten! Hehe.. <3

 • Det såg utrolig kostlig ut!

 • Mali
  Gratulerer så mye med overstått, min favorittblogger! 🙂 Håper du hadde en strålende dag! Du gir meg mye inspirasjon! Stå på videre, og vis hva du kan 😉 klem!

 • julia
  hei eirin ! 😀 gratulerer med dagen som var <3 jeg bare lurte på om du kunne skrive litt om hvilken sminke du bruker osv.. trenger litt tips før skolestart da jeg skal ut å kjøpe ny sminke 😀 😀 haha! håper du har en fin sommer klem julia

 • Happy belated Birthday Eirin. Hope you had a lovely time.
  xo, Jodie

  http://www.jodiecaughey.com

 • Ida
  Hei, gratulerer med dagen ? Hva slags blomster er det du fikk? De var nydelige! Skal i bryllup og bruden trenger tips til blomster! På forhånd takk for svar ?

 • Åhh så koselig å se bilder av andre på bloggen din også! Ikke det at det ikke er koselig ellers altså!:D Kjempe fint gjort av dem, håper du koste deg masse<3

 • Gratulerer så mye med dagen som var Eirin! Du gir meg så mye inspirasjon til å blogge selv og er mitt aller største idol. Jeg skrev til og med særoppgaven min om deg! Love you!

Comments are closed.