Growing in my window

«You Say Tomato, I Say Tomahto»

Mandaaag! Velkommen skal du være. Helt ærlig skal jeg innrømme at dagene går litt i surr for meg da hodet er i ordentlig feriemodus. Noen dager tar jeg meg selv i å spørre hvilken dag det faktisk er! Håret blir lysere, huden blir mørkere, nettene blir lengre, og livet blir rett og slett bedre. Denne helgen har det vært mye utskeiinger, og det merkes godt på både kroppen og energien. Nettopp derfor var det deilig å våkne til et friskt pust av noe grønt i vinduskarmen til en forandring! Nå er det back to business på alle plan.

Growing in my window

Jeg elsker tomater. Både til omeletten, i tacoen eller på osten!

Growing in my window

Denne mandagen skal jeg skyve unna litt jobb og heller fokusere på meg selv. Med det mener jeg først og fremst å komme meg på trening (som jeg ikke klarte i morges, zzzz).. Må også nevnes at kjøleskapet er deprimerende tomt, så det skal fylles opp med haugevis av farger og fornuftige matvarer! Tenkte også å prøve meg på brødbakst i kveld. En ordentltig me-time mandag. Viktig det òg ♥

Previous Post
Next Post

17 thoughts on “Growing in my window

 • Sofia
  Må nesten spørre, igår var det lagt ut 2-3 snapper på my story fra deg, har alltid lurt på om disse er dine eller noen som har hacket deg som legger ut? Har flere tilfeller der jeg tenker at «Nei, dette kan ikke være hun». Har gnagg skikkelig lenge og følte jeg etter igår måtte spørre nå! 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Haha, det er mine. Men det stemmer at snappen har blitt hacket tidligere 🙂

 • Ragnhild
  Så gøy med tomatplante! Ville lest meg litt opp på dem, jeg klarte å drepe min ganske kvikt ved å blant annet eksponere den for direkte sollys! Haha 🙂

 • victoria
  Vil tipse deg om at det dukker opp flere reklamer nå som gjør at det ikke går ann å lese bloggen din. Dette er på mobil. Det går ikke å trykke de bort heller.

 • Renate
  Så flink og kreativ du er! 😀
  Må bare spørre: Noe på gang mellom deg og Laurent ? 😉 hihi

 • Elin
  hei, har sett at du ofte kjøper inn kokosvann i ukeshandelen din, og lurer på hva du bruker det til :)) har sett du har brukt det i smoothies, men lurer på om du kunne tipse om noen andre bruksområder også?

 • Vi har også tomatplanter i vinduet! Men tomatene har ikke kommet frem ennå… 🙂 Men de kommer vel snart :p

  • Eirin Kristiansen
   Det er så gøy når de plutselig kommer 😀 Den mestringsfølelsen, haha!!

 • ÅÅ, det er så gøy å plante ting selv!! Vi plantet reddiker, salat og gulrøtter i fjord. Salat ble det aldri noe av og reddikene kom det mange av, men de fleste var dessverre halvspist av snegler. Vi trodde også at vi ikke fikk gulrøtter, men det viste seg at sneglene spiste av bladene før vi så de, og nede i jorden var det gulrøtter!

  Håper virkelig du får det til, for det er en av de beste følelsene i verden når du kan spise (eller bruke) noe egent!!

  Ha en superfin dag!<3

  • Eirin Kristiansen
   Uffda, men man lerer så lenge man lever! Håper jeg klarer å få frem noen tomater og sitroner i tiden fremover. Det er jo så gøy 🙂 Haha! Ha en fin dag du også <3

 • Reidun
  Hei, skjønne Eirin!
  Jeg må bare si at du er en skikkelig stor inspirasjon! Det er alltid koselig å lese bloggen din! Jeg blar ofte tilbake i arkivene dine for å hente inspirasjon. Stå på! Klem 😀

  • Eirin Kristiansen
   Tusen hjertelig, Reidun 🙂 Veldig koselig å høre <3 Klem tilbake!

 • Reidun
  Hei, skjønne Eirin!
  Jeg må bare si at du er en skikkelig stor inspirasjon! Det er alltid koselig å lese bloggen din! Jeg blar ofte tilbake i arkivene dine for å hente inspirasjon. Stå på! Klem 😀

 • Stine
  Hei! Hvilken type tomatplante har du? Din ble så liten og søt, mens mine ble så store at stuen likner en jungel! Har jo helst lyst på en som ikke tar helt av 🙂

 • Marita
  Hei! Jeg bare lurer på om Billy røyter, og om det kreves mye stell med pelsen hans? Jeg har lenge hatt lyst på mops, fordi den er korthåret, men etter å ha sett Billy ble jeg litt småforelsket! 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Billy har ikke mistet et hår som jeg har merket. Det er HELT fantastisk både med tanke på møbler og klær. Men fordi han ikke røyter krever han en del pelsstell. Han bør klippes like ofte som du gjerne klipper deg selv, samt greies og friseres daglig. Men det er så verdt det, og bare koselig 🙂

 • Charlotte
  Hei, liker bloggen din! Leste for litt lenge siden om en video du hadde tenkt å lage fra Roma turen. når kommer den? Har du ikke hatt ganske god tid til å lage den nå ?

  Hilsen Charlotte

Comments are closed.