A closer lookA closer lookA closer lookA closer lookA closer lookA closer lookA closer lookA closer lookA closer lookA closer look

Jakke: Designers Remix / Skjorte & Jeans: Zara / T-shirt: Acne / Veske & Sunnies: Céline / Sko: Isabel Marant

Her kommer fredagens! Dette må være en av mine favorittantrekk denne måneden. Når jeg kler med casual og laidback – da er jeg i mitt ess. Jeg får skikkelig sommerfølelse av å se på bildene da det er lenge siden jeg har gått med sandaler, hatt bra farge på kroppen og virkelig kjent på sommer! Til en positiv overrakelse ble jeg møtt av både sol og varme da jeg landet i Bergen i dag også. Kunne ikke gjøre annet enn å smile hele bilturen hjem! Eller, foruten en liten midtfinger som snek seg opp bak rattet da en bilist av en løk ikke klarte å plassere seg riktig i rundkjøringen, hvilket kunne utviklet seg til et passe bra smell om jeg ikke hadde vært helt våken. Haha, hissigproppen! Litt action i hverdagen må til.. Nå er kofferten pakket ut, beina er på bordet og jeg skal nyte siste timene av søndagen!

Previous Post
Next Post

31 thoughts on “A closer look

 • Hanne
  Følger du med på noen serier?

  • Eirin Kristiansen
   Arh nei, det gjør jeg faktisk ikke! Om jeg først begynner kommer jeg med aldri ut av huset, haha 🙂

 • Christine
  Så utrolig fint antrekk! Du kler jo alt 😉 Og kan ikke la være å kommentere den utrolig fine gløden du har i ansiktet. Du stråler, virkelig! Du har sikkert nevnt dette utallige ganger før, men må nesten spørre igjen; Hvilke sminkeprodukter til huden er det du bruker? Er det noen nye, eller er det de samme som før? I så fall hvilke? 🙂 Stor klem til deg Eirin

  • Eirin Kristiansen
   Hei Christine! Du er så god 🙂 Jeg bruker bare det samme som før, men etter at jeg har fått litt farge i solen føler jeg at huden gløder litt ekstra. Ikke noe hokus pokus med andre ord 🙂 Stor klem tilbake til deg, snille!

 • Julie
  Hei hei, hvor er klokken din fra? 🙂 så fin!

 • Vårild
  Hei! Jeg og noen venner skal ha cleanse en dag neste uke og jeg lurer på om jeg bør forberede meg på noen måte slik at det ikke blir helt jævlig?
  – Vårild

 • åh, nydelig antrekk! <3 ha en kjempefin kveld

 • Ia Johanne
  Så utrolig kul outfit! Mange av dine antrekk inspirerer virkelig langt inn i mine klesskap- avslappet, chic og du ser alltid smashing ut! Håper Bergen kan by på fint vær til uken også- det fortjener du! Klem ❤️

 • Kjempefint antrekk, så enkelt men skikkelig stilig:-) Ha en fin kveld videre!

 • Kamilla
  Hei eirin:-)
  Du har en utrolig fin og inspirerende blogg! Jeg har bare et spørsmål angående solbrillene dine. De er så fine og jeg lurte på hvilken modell det er og hvor du kjøpte dem? 🙂

 • Stine
  For et nydelig antrekk, dette er en av mine favoritter! Sandalene er bare elsk ? må også si at huden din gløder, hva er hemligheten?

 • C
  Så fin du var på håret! :-))

 • Martine Engeland
  Hei, Eirin!
  Jeg har bare et spørsmål angående den peeeerfekte vesken du har skaffet deg! Jeg antar at det er samme som Tone D har, i micro! Men hva heter fargen? Har utrolig lyst på en slik veske og når skal jeg ut å reise i sommer er det greit å vite hva akkurat den heter 🙂 og om du ønsker å svare så lurer keg også på om den kom på under 20k? :-)?

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg vet dessverre ikke hva fargen heter. Står ikke noe om det på lappene som fulgte med. Har faktisk lurt på det selv 🙂 Klem

 • Andrea
  Hei! Hvor er smykket ditt med E på fra??? Så fint!

 • Ingrid ❤️
  Hei! Passer ikke helt til innlegget, men funker komperesjonstightser? (Vet ikke helt hvordan det skrives) vil gjerne prøve det, men lurte på om det er noe vits, og i så fall om det er noen du anbefaler?
  Klem ❤️❤️

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg liker denne type tights veldig godt fordi det holder ting på plass, haha 🙂 Klem tilbake!

 • Veronica
  Hei Eirin! Jeg spørr igjen, ettersom jeg ikke fikk svar sist.. Hvordan stiller man inn Olympus Pen e-l17 manuelt? Altså, iso, blender og lukker? Jeg finner det altså ikke ut, etter mye leting på nettet og på kameraet.. Håper på svar!:-)

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Skru hjulet til manuell 🙂 Jeg bruker kun auto og redigerer lysstyrken og farger der. Akkurat på det kameraet synes jeg det er mye lettere! Bare trykk ned på hjulet til høyre når du har den i auto, så kan du redigere det meste. Lykke til 🙂 Klem!

 • Kaia
  Elsker sandalene. Hvilken str. har du og synes du de er normale i størrelsen? Er de smale/brede? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg har den størrelsen jeg bruker til vanlig i sandalene. Helt normal i passformen på alle måter synes jeg 🙂

 • Hannah
  Hei, jeg lurte på om du kanskje kunne ha skrevet ett innlegg om den nye veska di ? Den er så utrolig fin 🙂

 • Så fint og fresht 😀 Elsker at antrekkene dine er så laidback!

 • Maren
  Takk for en fin og inspirerende blogg fra deg! Fargen på håret ditt er helt nydelig, og akkurat slik jeg ønsker meg selv. Hvilke fargenyanser bruker du? Kan du si noe om hvilke hårrutiner du har? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Maren! Jeg tar blonde striper på hette over min naturlige hårfarge for å friske det litt opp 🙂

 • Martine
  Hei 🙂

  Lurte på om det var mulig og linke til jakken og skoa? 😀

 • Mari
  Hei! Du har sagt at du ikke trengte å betale toll og frakt på Isabel Marant sandalene dine. Er det ikke frakt hos mytherasa.com, eller vet du om det var noe spesielt tilbud da du bestilte? Hvordan var det å bestille derfra med tanke på leveringstid, service osv.? Hvis jeg forstod det rett, var det bare moms du betalte? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Mari! Mytheresa hadde gratis frakt for en liten periode 🙂 Betalte ingenting annet enn hva sandalene opprinnelig kostet. Klem!

Comments are closed.