Woke up to this amazing view

Good morning Oslo

Woke up to this amazing view

God morgen verden! Where to begin.. Gårsdagens Stylista fest gikk over all forventning. Det var god musikk, fantastisk bra mennesker, nydelig mat og drikke.. Listen fortsetter! Jeg har tatt en del bilder som jeg tenker å dele med dere i løpet av dagen. Men først – sjekk den utsikten jeg våknet til fra toppetasjen til Clarion Royal Christiania da! Det første jeg gjorde da jeg våknet var å slenge på meg gårsdagens strikkekjole og tusle ut på den gigantiske terrassen min for å sjekke ut pulsen til Oslo på morgenkvisten.

Woke up to this amazing view

Også det beste med å bo på hotell..

Woke up to this amazing viewWoke up to this amazing viewWoke up to this amazing view

Det er ikke hver dag man får ballonger i badekaret!

Reisen hjem til Bergen er bare noen timer unna, men det blir ikke lenge til neste visitt – det er sikkert. Men nå må jeg se å dusje av meg gårsdagens festligheter, pakke kofferten og komme meg avgårde. Det ble en stusselig frokost tross enormt utvalg, så nå kjenner jeg at SmoothieXchange er veeeldig fristende (ingen bombe, haha..) Vi skrives fra Bergen! Ha en nydelig fredag enn så lenge ♥


Previous Post
Next Post